[ENGİN];5522105' Alıntı:
Biliyorum amiralleri. Ayrica n950 ile okadar akici olmasi da ayri bir özelliği. Valla ben kotulemek icin demedim ama daha iyisi varken değilmi? Ayrica 1 onceki n9 konusunda gelistirici cihazı yazmamla bayağı bir açıklama yapmışsınız
yanlış anlaşılmadınız. orada yazdıklarınız açık. 1.2 ghz aklınıza gelmiş doğru gelmiş. novathor'un u8500 chipsetini biliyorsunuzdur belki. heh işte o chipsetin galaxy s2'dekinden farkı yok. aynı cortex a9 aynı mali-400.
olmadı hasan'ın da bahsettiği 500mhz hızındaki sgx 544'lü 1.8 ghzlik chipsetler kullanırlar o zaman yeterli olacaktır herhalde. n950'deki tek çekirdekli işlemciyle verdiği performans ortada. çift çekirdekli chipsetli cihazlar çıkaracak adamlar. o donanımla bu cihaz uçar.
ayrıca
iphone 5 ve lumia 920 gibi amiral gemileri çift çekirdekli chipsetler kullanıyorlar. bunu da göz önünde bulundurun.
ben orada aslinda neredeyse her açıdan gelişen bir cihaz olduğu için öyle yazmıştım. Peki bu jolla telefonları kendimi ureticek yoksa başkasına mi?
Biliyorum amiralleri. Ayrica n950 ile okadar akici olmasi da ayri bir özelliği. Valla ben kotulemek icin demedim ama daha iyisi varken değilmi? Ayrica 1 onceki n9 konusunda gelistirici cihazı yazmamla bayağı bir açıklama yapmışsınızben orada aslinda neredeyse her açıdan gelişen bir cihaz olduğu için öyle yazmıştım. Peki bu jolla telefonları kendimi ureticek yoksa başkasına mi?
[ENGİN];5523747' Alıntı:Video'daki özelligi gördünüz mü?

hangisini abi![]()
aynen abi bunda dikine kaydırma var

o değilde o dört tane surat olan şey ne onu anlamadım widget mıdır açık uygulama mıdır nedir![]()
muhtemelen daha değişecek çok şey var çünkü sailfish'in sitesinde dağıtılacak sdk için slush'ta tanıtılan demo'nun sdk'sını vereceklerini söylemişler.fena olmamış ama iyi ikonlar biraz nahoş duruyor o kadar![]()