[Joikusoft] JoikuSpot 2012 Edition v4.00(1185) Symbian^3 Signed [Resmi Türkçe]

arkadaşlar ben kurdum hiçbir sıkıntı yok fakat bilgisayarlar arası bağlantı olarak gözüküyor ve internete bağlanmıyor yardımcı olabilecek biri var mı?

teşekkürler sorunsuz kuruldu
Ama kayıta gerek varmı
Birde Bilğisayar agı olarak gözüküyor.
Wilan olarak gözükmüyor. onun ayarını bulamadım.

kardeş bende de aynı hata var çözebildiysen çözümü benimle de paylaşır mısın

iyavuzoz

Üye
ellerinize sağlık teşekkürler

bamtrans

Üye
Teşekkürler 701 ile denedim sorunsuz çalışıyor.

slm arkadaşım bende de 701 var da turkcell ile başlatmak istememe ragmen hangi versiyonu olursa olsun baglanamadı diyor şebeke ve internet olmasına ragmen sende böyle oldumu olmadı ise sence çözümü nedir....

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
slm arkadaşım bende de 701 var da turkcell ile başlatmak istememe ragmen hangi versiyonu olursa olsun baglanamadı diyor şebeke ve internet olmasına ragmen sende böyle oldumu olmadı ise sence çözümü nedir....
Mobil veri ve Wi-Fi açık mı?

sweetci

Üye
Uygulamayı açmadan önce Wi-Fi'yi ve Mobil veriyi açın.

çok teşekkürler kardeşim...

- - - Eklendi - - -

eline sağlık çok güzel bir program...

mtncelik

Üye
5800 bell yükleme yapmadı Qt bileşenleri eksik hatası veriyor

burakos

Üye
beyler 5 dk da bir kesiliyo ya bağlantı :/ çözüm var mı

Arkadaşlar ben indirdim kurdum hiçbir problem yok benim hesabımda var girişimide yaptım fakat Başlat dediğimde, yani wifi ' ı başlatmak için program içinde başlata bastığımda bana bağlantı soruyor Avea Internet i işaretliyorum doğal olarak internet bağlantım normalde sorunsuz fakat sol ustte bağlantı yok diyip 'Joikuspot başlatılamadı' diye hata veriyor. Anlayamadım bir türlü telefonum C7.

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Wi-Fi açık mı telefonuzda? Değilse açmanız lazım.

Evet çok haklısınız ) Teşekkür ederim. Şifreleme olayını çözemedim ama tam olarak. Kısaca anlatabilirmisiniz, sizide yoruyorum ama kusuruma bakmayın ilk defa kullanıyorum programı

arkadaş E71 kurmayı deniyorum ama hep hata veriyor telefone uyumlu degildir diyor .sonra Qt bileşeni eksik diyor devam diyorum tekrar Qt Quick components bileşeni eksik diyor devam diyor QtMobility bileşeni eksik diyor devam diyorum ovi notifications API bileşeni eksik diyor devam diyorum qt quick components for symbian bileşeni eksik diyor tamam diyorum bekliyor yükleniyor diyor % 5 de yeklenemiyor diye hata veriyor .

nasıl çöze bilirim nerede hata yapıyorum yahud söylermsiiniz.

bende aynı sıkıntıyı çekiyorum, telefonumun modeli nokia 5230, gerçekten uyumlu değil mi acaba?

ovi notifications api eksik yine de yüklensin mi dedi evet dedim yükledim arkadaşlar. niye eksik dedi

- - - Eklendi - - -

şuan çalışır durumda. denedim wifili bi tlf benim neti kullanarak internete girdi. paylaşım için çok

rumuzozi

Üye
joikuspot programını kullanan tüm Nokia 808 kullacıları yada belle fp1ciler.... joikuspotta ayarlar kısmında 64 bit le wifi bağlantı ayarlarında durmadan internet kesintisi yaşadım. 128 bit ayarına getirip wifi şifresini 13 basamaklı yaparsanız. sanırım problem çözülüyor. kesintisiz internet oluyor. BUnlar işe yaramazsa bu çözümlerin yanında telefonunuzda rom patcher pasif duruma getirin.

yada programı sadece fabrika ayarları ile çalıştırırsanız da problem olmaz ama güvenlik açığı olur. Bunu tavsiye etmem.