[JB][4.1.2]G-wonder Rom

Sponsorlu Bağlantılar

ahmet.sekmen83

Üye
Selam ben 2gun oldu bu romu yukleyeli rom gercekten guzel ama eksikleri var telim cok isinma yapiyor ve kamera sarj 20 de fotoraf cekerken flash yandinda telim kapaniyor artilari ise donma pek yasamadim cwm 6.0.1.2 yukledim sikinti cikmadi isima sorunu var diye cwm yukseltim 6.0.4.5 yine ayniArkadaslar cwm 6.0.4.5 ile batarya kalipre nasil yapilir bilen varsa lutfen yazsin rom icin tesekurler

sir mordred

sir mordred

Üye
Selam ben 2gun oldu bu romu yukleyeli rom gercekten guzel ama eksikleri var telim cok isinma yapiyor ve kamera sarj 20 de fotoraf cekerken flash yandinda telim kapaniyor artilari ise donma pek yasamadim cwm 6.0.1.2 yukledim sikinti cikmadi isima sorunu var diye cwm yukseltim 6.0.4.5 yine ayniArkadaslar cwm 6.0.4.5 ile batarya kalipre nasil yapilir bilen varsa lutfen yazsin rom icin tesekurler

cwm ile batarya kalibre edilmez diğer yöntemler için google amcaya bir sor derim

Wolf389

Wolf389

Üye
bende ısınma gibi bi sorun olmadı daha
G-wonder romunu yükledim bi kaç oyunda sorun yaşamadım oyunlar ; Benim Tom , Cut the rope 2 , Subway surf , Çılgın hırsız bunları test ettim sorun yok ama dün bu adresteki oyunu yükledim telefon kastı takılmalar oldu. sorun nedir?
dostum indirdim denedim başlarda hafif kastı sonra takılmasız oynadım

lavasoft95

Üye
cwm ile batarya kalibre edilmez diğer yöntemler için google amcaya bir sor derim
Eskiden cwmde wipe battery stats vardı ordan yapılabiliyordu ama artık yapılmıyor eski sürüm cwm yüklemek gerek
Rom toolbox pro kullaniyor musun ?

sir mordred

sir mordred

Üye
Eskiden cwmde wipe battery stats vardı ordan yapılabiliyordu ama artık yapılmıyor eski sürüm cwm yüklemek gerek
Rom toolbox pro kullaniyor musun ?

Cwm'nin eski sürümünü yükleyip wipe battery stats yapılmasıda bataryayı kalibre etmeyecektir çünkü wipe battery stats gerčekten çalışan bir fonksiyon değil hatta bu yüzden cwm'den kaldırıldı aynı şekilde eski cwm'ler de fix permission seçeneği vardı o fonksiyonda çalışmıyordu bu yüzden koushik dutta tarafından cwm'nin yeni sürümleronde kaldırıldı

Demem o dur ki başka kalibre yöntemleri kullanılması gerek.

lavasoft95

Üye
Wolf38post: 6961498' Alıntı:
ben kullanıyorumda neden
Rom toolboxda wipe battery stats var
Ama sir mordred hocam calismiyor diyo o diyosa dogrudur

lavasoft95

Üye

T.serdar

Üye
Paranoid android 2.99 romunu yukledim ama wifi hatasi aliyorum acaba neden? Kimse hatayla karsilasmamis baska kernel kurdum acaba onlar mi bozdu wifi yi?

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar öncelikle şunu belirtelim FMR cleaner diğerleri gibi değildir lmkya ters düşmez. Yani diğer Programlar gibi önüne geleni kapatıp sadece işlemci ve batarya somurmez, FMR kullanabilirsiniz. Yanında greenify de iyi olur. Sarjin kendiliğinden artmasi ve şarj dusukken flashla fotoğraf çekmeye çalışıldığında kapanması batarya kalibresi yapılmadığı içindir. Batarya kalibrasyonu yaparken en önemli nokta battery_stats dosyasını elle silmektir. Dolmuş driver denen oyun iosta var hadi androide de yapalım kafasıyla oluşturulmuş stabilite eksiği olan bir oyundur. Baska soru varsa alalım

gwonder_13

gwonder_13

Üye
kardeşm bu rom senin mi

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Bu arada rom sdswapli olarak geliyor buna dikkat edelim. Ayrıca ısınma sorunu var diyen arkadaşın donanımsal bir sorunu olabilir, cwm bunu çözmez ve Romda daha önce böyle bir sorun olmadı ve bende hala yok
kardeşm bu rom senin mi

Taban arconun rom benim

gwonder_13

gwonder_13

Üye
bu romu çok önerdiler ama kardeşm dünden beri yükleyemedm köyde öğretmenlk yaptğm için meb engelli sitelere giremyor indiremyordm buda dropboxda olduğu için indiremedm ama gapps ve picasasnı indrdm ve bri yardm eder dye 3 tane yorum attm ama kmse cevap vermedi üzldm ama artk vazgeçtm ve o yüzden sordum kardeşm k.bakma

• Beğen
Tepkiler: -Emre
-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Benim suan başka biryere upload imkanım yok ama ultrasurf kullanabilirsiniz olmazsa Opera'nın eklentilerinden biri meb engelini aşıyordu araştırırsaniz bulursunuz :)

gwonder_13

gwonder_13

Üye
yok kardeşm bn yarn merkeze gder yüklerm ve blgnze artk 2014den sonra ne ultrasurf nee başka brşey çare olur bnm sadece alndğm nokta şuki dkkat eder yada yorumları okursan herkesn sorunu çzülmüş ve onca insan olmasna rağmen birisi bana olumlu yada olumsuz br cevap vermemş :/

• Beğen
-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
yok kardeşm bn yarn merkeze gder yüklerm ve blgnze artk 2014den sonra ne ultrasurf nee başka brşey çare olur bnm sadece alndğm nokta şuki dkkat eder yada yorumları okursan herkesn sorunu çzülmüş ve onca insan olmasna rağmen birisi bana olumlu yada olumsuz br cevap vermemş :/

Kusura bakmayın ben bile yeni gördüm malesef aralara karışmış yorumunuz

gwonder_13

gwonder_13

Üye
önemli deil ama eski yorumları bn yeni üye oldğum için slmeyi blmyorm sz silersenz sewnrm kardeşm

• Beğen