[JB][4.1.2]G-wonder Rom

Sponsorlu Bağlantılar

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar sanırım gappsin Picasa eklentisini vermişim yanlışlıkla. Normal cm10da kullandığınız gapps dosyasını kurabilirsiniz. Stock kernel kurulu ancak honeyx7up'i herkes beğeniyor( ben denemedim) supremacy script ve seeder

• Beğen
Tepkiler: erkinexper ve Mücteba
-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Kurabilirsiniz

cadde19

cadde19

Üye
supremacy script bunu nerden bulacağız

• Beğen
Tepkiler: -Emre
Bysalih41

Bysalih41

Üye
Onun romuda 4.4.2 olmasina ragmen cok stabilmis bakalim denemekte fayda var xda cm11 denedim hic stabil degildi bakalim salih kardesimiz nasil yapti eline saglik buradanda tesekkur ediyorum kendisine
Kardesim tsk ederim rom hazir ama vardiyadayim link konu yarin aksam nasipse

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Gapps dosyası: ikinci versiyonda roma eklenmiş olacak :oke:

• Beğen
Tepkiler: Mücteba
frdgngr

frdgngr

Üye
teşekkürler

• Beğen

T.serdar

Üye
Bu romun internet hizi nasil? Cm9 a gore

• Beğen
Tepkiler: Mücteba
-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Aynen

burak_909

burak_909

Üye
beyler linkteki gapps ; arşiv hatalı.

T.serdar

Üye
Arkadaslar g-wonderi kurdum gercekten kusursuza yakın kim yaptiysa ellerine saglik sorum olacakti s4 launcher yuklemek istiyorum ama ekran boyutuna goreymis heralde xhdi,hdi,mdi mi oldugunu nasil anlayabilirim bilgi verirseniz sevinirim bide cm10 da seeder kullananlar ayarlarini paylasabilirlermi rica etsem

• Beğen

T.serdar

Üye
Birde su dikkatimi cekti google play storeden birsey guncelleyemiyorum hata verip duruyor nasil duztebilirim

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Arkadaslar g-wonderi kurdum gercekten kusursuza yakın kim yaptiysa ellerine saglik sorum olacakti s4 launcher yuklemek istiyorum ama ekran boyutuna goreymis heralde xhdi,hdi,mdi mi oldugunu nasil anlayabilirim bilgi verirseniz sevinirim bide cm10 da seeder kullananlar ayarlarini paylasabilirlermi rica etsem
Hdi seederi kur enable yap hepsini isaretle google playi yeniden flashla

• Beğen