Full performans alanlar neler kurdu yazabilirmi?Birde bu romla şu oyunları oynadım diye yazınca siz insanlar ( bende dahilim ) romun saf haliyle oynadınız zannediyor.Neyse arkadaşlar sormuş da enazından o kısım aydınlanmış
Fark edermi ki yakardeşim yanlız konuya gapps değil gapps picasayı koymuşsun![]()
Peki kardesimBen daha denemedim kardeşim bilmiyorum o nedenle![]()
Ben romun saf haliyle Fifa 14'ü oynadım. Hiçbir takılma ve kasma olmadı.Birde bu romla şu oyunları oynadım diye yazınca siz insanlar ( bende dahilim ) romun saf haliyle oynadınız zannediyor.Neyse arkadaşlar sormuş da enazından o kısım aydınlanmış

smartassv2 + sioscript hangisive yarıca hiç oyun oynamam en iyi şarj için hangi işlemci ayarları uygun
Cok iyimis salih kardesimizin romunu bekliyorum 4.4.2 romunu deniyicem olmadi bu roma gecicem cok metettilerBen romun saf haliyle Fifa 14'ü oynadım. Hiçbir takılma ve kasma olmadı.![]()
Kardeş bence beklemeden direk bu roma geç.Cok iyimis salih kardesimizin romunu bekliyorum 4.4.2 romunu deniyicem olmadi bu roma gecicem cok metettiler

Onun romuda 4.4.2 olmasina ragmen cok stabilmis bakalim denemekte fayda var xda cm11 denedim hic stabil degildi bakalim salih kardesimiz nasil yapti eline saglik buradanda tesekkur ediyorum kendisineKardeş bence beklemeden direk bu roma geç.![]()
2 surumu ne zaman cikar g-wonderin biliyormusun kardesim?Kardeş bence beklemeden direk bu roma geç.![]()
Bildiğim kadarıyla Emre kardeşimiz çok yoğun. Bu yüzden hemen gelemez. Yazın gelebilirmiş. Ama bi sürpriz olup yaza girmeden de verebilirmiş.2 surumu ne zaman cikar g-wonderin biliyormusun kardesim?
Bakalim yarin denerim g-wonderi hocam siz + olarak nelrr ekledinizBildiğim kadarıyla Emre kardeşimiz çok yoğun. Bu yüzden hemen gelemez. Yazın gelebilirmiş. Ama bi sürpriz olup yaza girmeden de verebilirmiş.
Ben honex7up kernel, greenify, Fmr memory cleaner ve seederi ekledim.Bakalim yarin denerim g-wonderi hocam siz + olarak nelrr eklediniz
Eyw hocamBen honex7up kernel, greenify, Fmr memory cleaner ve seederi ekledim.
Rica ederim.Eyw hocam

kardeş bende google play yoook nası olcak apk buldum kurdum çalışömadı acill yardım...Oyunları belirttim. Şarj bana göre iyi gidiyor. Performans olarak kullandığım en iyi rom.![]()
gappsi flashlakardeş bende google play yoook nası olcak apk buldum kurdum çalışömadı acill yardım...