[JB][4.1.2]G-wonder Rom

Sponsorlu Bağlantılar

nimeemin

Üye
kardeşim yanlız konuya gapps değil gapps picasayı koymuşsun:)

themotto

themotto

Üye
Birde bu romla şu oyunları oynadım diye yazınca siz insanlar ( bende dahilim ) romun saf haliyle oynadınız zannediyor. :) Neyse arkadaşlar sormuş da enazından o kısım aydınlanmış

T.serdar

Üye
Birde bu romla şu oyunları oynadım diye yazınca siz insanlar ( bende dahilim ) romun saf haliyle oynadınız zannediyor. :) Neyse arkadaşlar sormuş da enazından o kısım aydınlanmış
Full performans alanlar neler kurdu yazabilirmi?

themotto

themotto

Üye
Ben daha denemedim kardeşim bilmiyorum o nedenle :)

cadde19

cadde19

Üye
script hangisi :) ve yarıca hiç oyun oynamam en iyi şarj için hangi işlemci ayarları uygun

Son düzenleme:
mürteza16

mürteza16

Üye
Ben romun saf haliyle Fifa 14'ü oynadım. Hiçbir takılma ve kasma olmadı. :)

T.serdar

Üye

T.serdar

Üye
Kardeş bence beklemeden direk bu roma geç. :)
Onun romuda 4.4.2 olmasina ragmen cok stabilmis bakalim denemekte fayda var xda cm11 denedim hic stabil degildi bakalim salih kardesimiz nasil yapti eline saglik buradanda tesekkur ediyorum kendisine

mürteza16

mürteza16

Üye
2 surumu ne zaman cikar g-wonderin biliyormusun kardesim?
Bildiğim kadarıyla Emre kardeşimiz çok yoğun. Bu yüzden hemen gelemez. Yazın gelebilirmiş. Ama bi sürpriz olup yaza girmeden de verebilirmiş.

• Beğen
Tepkiler: -Emre

T.serdar

Üye
Bildiğim kadarıyla Emre kardeşimiz çok yoğun. Bu yüzden hemen gelemez. Yazın gelebilirmiş. Ama bi sürpriz olup yaza girmeden de verebilirmiş.
Bakalim yarin denerim g-wonderi hocam siz + olarak nelrr eklediniz

murat_3230

murat_3230

Üye