[JB][4.1.2]G-wonder Rom

Sponsorlu Bağlantılar

hasaneness

hasaneness

Üye
Emre hocam ellerine saglik gercekten aylarca kullandigim bi rom :)

• Beğen
Tepkiler: -Emre
-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar g-wonderi kurdum gercekten kusursuza yakın kim yaptiysa ellerine saglik sorum olacakti s4 launcher yuklemek istiyorum ama ekran boyutuna goreymis heralde xhdi,hdi,mdi mi oldugunu nasil anlayabilirim bilgi verirseniz sevinirim bide cm10 da seeder kullananlar ayarlarini paylasabilirlermi rica etsem

Hdpi olacak :)

T.serdar

Üye
Gapps tekrar flashladim sorun var diye yine ayni sorun

burak_909

burak_909

Üye
beyler biri gapps linki yollasın ilk verdiğiniz linkteki dosya hatalı. yalnızca 42 mb'ı iniyor açıncada arşiv hatalı diyor

T.serdar

Üye
Sunucudan bilgi alirken hata olustu diyor

emrah166

Üye
bu cm 10 final release degil mi yani bende cm10 fr nin dosyalari var final surumuyse oradaki gappsi kullanmamda bi sikinti olmaz degil mi?

• Beğen
-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Gapps hatalı değildir ya bende çalışıyor

osiy

Üye
Hocam ellerine saglik gercekten de cok guzel bi bi rom sayisizca rom denedim bunun kadar akici bi rom gormedim v2 yi sabirsizlik la bekliyom ;) sayenizde wonderi daha cok sevmeye basladim

• Beğen

yokartk

Üye
Her rom paylaşımında aynı mesajlar yazılıyor artık neyi deneyeceğimizi şaşırdık :)

sarj nasıl ?

Bazıları sarj aksada olur diyor iki telefon mu kullanıyosunuz anlamıyorum ben bu düşünceyi ? piskopatça geliyor bu fikirler :)

hasaneness

hasaneness

Üye
Her rom paylaşımında aynı mesajlar yazılıyor artık neyi deneyeceğimizi şaşırdık :)

sarj nasıl ?

Bazıları sarj aksada olur diyor iki telefon mu kullanıyosunuz anlamıyorum ben bu düşünceyi ? piskopatça geliyor bu fikirler :)
Ben artik 2 tel kullaniyom sarj derdim kalmiyo ama g wonder romuna greenifyyi kur cm9 gibi sarjini yasa hatta bence cm9 dan bile iyi :)

• Beğen
Tepkiler: -Emre ve Mücteba