T.serdar
Üye
Gapps i yeniden flashlamadan once wipe fln yapicakmiyim yada flahladiktan sonra?Hdi seederi kur enable yap hepsini isaretle google playi yeniden flashla
Gapps i yeniden flashlamadan once wipe fln yapicakmiyim yada flahladiktan sonra?Hdi seederi kur enable yap hepsini isaretle google playi yeniden flashla
Gerek yokGapps i yeniden flashlamadan once wipe fln yapicakmiyim yada flahladiktan sonra?
Saolasin hocamGerek yok
Rica ederimSaolasin hocam
Arkadaslar g-wonderi kurdum gercekten kusursuza yakın kim yaptiysa ellerine saglik sorum olacakti s4 launcher yuklemek istiyorum ama ekran boyutuna goreymis heralde xhdi,hdi,mdi mi oldugunu nasil anlayabilirim bilgi verirseniz sevinirim bide cm10 da seeder kullananlar ayarlarini paylasabilirlermi rica etsem

Eyw hocamHdpi olacak![]()
bu gapps hatali mi simdi?Gapps dosyası:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızikinci versiyonda roma eklenmiş olacak![]()
Evet indirdim gapps hata veriyor bende anlamadim ilk defa oldubu gapps hatali mi simdi?
Hocam hatayi googlede arastirdim hesabi sildim telefonu yeniden baslattim oldu k.bakmayinGapps hatalı değildir ya bende çalışıyor
cm10 finalin gappsini kullansam sikinti cikar mi hocamGapps hatalı değildir ya bende çalışıyor
cm10 finalin gappsini kullansam sikinti cikar mi hocam
Ben artik 2 tel kullaniyom sarj derdim kalmiyo ama g wonder romuna greenifyyi kur cm9 gibi sarjini yasa hatta bence cm9 dan bile iyiHer rom paylaşımında aynı mesajlar yazılıyor artık neyi deneyeceğimizi şaşırdık
sarj nasıl ?
Bazıları sarj aksada olur diyor iki telefon mu kullanıyosunuz anlamıyorum ben bu düşünceyi ? piskopatça geliyor bu fikirler![]()