[JB][4.1.2]G-wonder Rom

Dostum ben real racing3 oynuyorm zaten uygulamalari dondurunca gayet akici hatta..romu begendm nova launcher ve hera consept ikon paketiylede gorsellik sorununu cozdum ama asphalt 8 naparsan yap yemiyo atiyooyundan sarj olayini da islemci ayarlarindan halledeym dedign gibi bisi daha sorucam batRyayi kalibre ettim fakat %80e kdr hemen azaliyo daha sonra gayet uzun gidio sarj bunu nasil cozerim bataryam sifir daha? Dostum seffaf bildirim cubugu olayini xposedle gravity box moduluyle cozebilirsin anca.ben oyle yaptm

Wolf389

Üye
Bnde asphalt 8 gundelik ayarlarla bile oynuyorum ama tokyo bolumunnde sadece kasiyo

Tepkiler: chucky8626

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
asphalt 8 biraz sorun işte galaxy w için ağır

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
doğrudur her şey puan değil de. dediğin romda oclu kernel var

bende cm11 25:05 tarihli romu kullandım 3 gundur sarzdan bıktım ustelık tempre run ı bıle takılarak oynatıyordu yine vonder e dondum s5 bildirim seffahta yaptım rahatım..

emrah166

Üye
Seffaf durum cubugunu nasil yaptin hocam?

az bekle anlatacam yuklemem lazım upload sitelerineArkadaşlar G.Wonder romu bildirim çubugunu şeffaf yapmak istiyorsanız

Link:
yukardaki linkten dosyayı indirin Sdkart a atın
Cmw açın
Wipe cache (data değil)
Advanted/wipe dalvik cache
sonra dosyayı rom flashlar gibi flashlayın ve yukardaki temizleme işlemlerini tekrar yapın reboot system deyin bildirim çubugu şeffah olaaktır..

+Furkan

Üye

O kadar kasmaya grek yok ki

O bildirm cubuguyla twittere yada baska bi sosyal medya uygulamasına girince bildirim cubugu bembeyaz oluyor

Size onerim xposed ten gravitybox modulunden yapmanız gercektencok sekil oluyor

O bildirm cubuguyla twittere yada baska bi sosyal medya uygulamasına girince bildirim cubugu bembeyaz oluyor

resimlerini yollarmısın bu arada site şaşırdı

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Evet Cm 11 bildiğiniz ölüm ya dayanılmaz onun şarjina

T.serdar

Üye

Xposed nasil kullanilcak nasil yapilcak cm9 romu kullaniyorum seffaf durum cubugu yapmak istiyorum yardimci olursan iyi olur kardesim

+Furkan

Üye
Xposed nasil kullanilcak nasil yapilcak cm9 romu kullaniyorum seffaf durum cubugu yapmak istiyorum yardimci olursan iyi olur kardesim

Kardeşim gravity box modülü cm 10 ve uzeri için maalesef

Bende cm9 da normal bildirim cubugu kullanıyorum ama idarelik iyi bi cm 10 romu bulursam degistirecegim

smh60

Üye
Bu romda pil durumu nasıl ?

Bahsettiginiz kalibre programi hangisi?