merhaba arkadaşım paylaşım için teşekkürler yalnız bir sorun yaşıyorum nokia 6288 kullanıyorum "uygulama erişimi,izin yok olarak belirlendi" diyor, program üzerinden telefon hafızasına ve karta girip mp.3 lerin yerini gösteremiyorum dolayısıyla da kullanamıyorum yardımcı olursanız sevinirim tekrar teşekkürler...
kardeşim ilk önce izin wermen gerekir bunuda şöyle yapabilirsin programın üstüne gelip secenekler ordand a uygulama erişimi ve ondan sora daveri erişimi onu yapınca multimedya kartına dha sonrada her zaman soru işaretlersen kart sna soracak beni okusun mu die sen de tamam a basıp müzik ekleyebilirsin
haklısın örneğin ben hiç memnun değilim hayatımda gördüğüm en kötü müzik çalara sahip bir telefonum var...bu arada paylaşımın için çok sağol teşekkür ederim bende böyle bi paylaşım bekliyordum uzun zamandır...hemen telefonuma yükleyip deniyeceğim tekrar teşekkür ederim...
kd ğlayerde attım açtım programı müzk ekledim play dediğim zaman unable to open the file! sarkı ismi device error diyo nasıl acacagım ya acil yardım lütfen...
--------------- Ekleme ---------------
lyrics playerde de müziği atıyorum play diyorum unable to proceed audi resources unavailable diyo yürtmüyor nasıl çalıcam ya acil yardım lütfenn