Java oyunlarda hatalar ve cozumleri

Sponsorlu Bağlantılar

ahmeht2

ahmeht2

Üye
    Konu Sahibi
telefonun ram i yetmiyodur ram arttırmak ıcın konular var biraz arastır nokia 6300 memory arttırma gibi konulara bak kesın bulursun ...

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
yardımın için teşekkürler

beko159357

Üye
desteklenmeyen biçim diyo

McReiS

McReiS

Üye
saol kardeş

KaranlıƘ Ƈoƈuq

KaranlıƘ Ƈoƈuq

Üye
3d bi oyun vardı orcs & elves 1
orda görüntü hatası veriyo
niçin

ahmeht2

ahmeht2

Üye
    Konu Sahibi
KaranlıƘ Ƈoƈuq;2701790' Alıntı:
3d bi oyun vardı orcs & elves 1
orda görüntü hatası veriyo
niçin

telefonun markasını sole hatadan dolayı oyunamı gırmıyor oyuna giriyor goruntumu yok acıklayın adam gibi tuslar elınımızemı yapısır acıkla kardesım soyluyum?

ॐOsMaN

ॐOsMaN

Üye
teşekkurler

CoDeYs

CoDeYs

Üye
kardes o soruun cozumu yok o soru bedede olmustu nfs de arabalar simsiyahtı o soruun cozumu yok .kbakma
yok rica ederin olsun okadar saolsın en sevdigim oyunduda ondan belki olur dıye dedim...

ahmeht2

ahmeht2

Üye
    Konu Sahibi
Tmm

ihd_90

ihd_90

Üye
Şimdi arkadaşlar hepiniz bende telefon desteklemiyor yazmışsınız unun birçok nedeni var

1. si indirdiğiniz java dosyası rarlı gözükür siz rarı açarsı nız rarı açmadan direk telefonunuza atın

2.si siz burada desteklemiyor görüntü sorunu var gibisinden şeyler yazmışsınız.Desteklemiyorsa bi hata veriyordur o hatayı yazın görüntü sorunu var diyorsanız sorunun ne olduğunu yazın yani sorunun nasıl bişey olduğunu biz nerden bilelm değil mi :)

Ahmet kardeşim bu konu daha çok görüntülenir haberin olsun hazırlıklı ol bende sana yardımcı olmaya çalışacağım :)

ahmeht2

ahmeht2

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi arkadaşlar hepiniz bende telefon desteklemiyor yazmışsınız unun birçok nedeni var

1. si indirdiğiniz java dosyası rarlı gözükür siz rarı açarsı nız rarı açmadan direk telefonunuza atın

2.si siz burada desteklemiyor görüntü sorunu var gibisinden şeyler yazmışsınız.Desteklemiyorsa bi hata veriyordur o hatayı yazın görüntü sorunu var diyorsanız sorunun ne olduğunu yazın yani sorunun nasıl bişey olduğunu biz nerden bilelm değil mi :)

Ahmet kardeşim bu konu daha çok görüntülenir haberin olsun hazırlıklı ol bende sana yardımcı olmaya çalışacağım :)

saol kardes ama 1 de 2 de yanlıs :D doğrularını konuyu degistirek ek olarak ekledım yınede saol :oke:

Fatal-Breaker

Üye
art of war 2 bu oyun demooo tam sürüm jar dosyasını bulabilirmisinizz

nevermore35

Üye
gta 4 çalışmıyor bi yardım plz (the jack street)

A.F.K

A.F.K

Üye
ya oyuna giriyo tam ortasında memory hatası veriyo telefon 6303i classic iyi bi telefon sonra baska siteden yüklüyom bazen acılıyo ve 1.5 gb yer var şimdi virüs taramasından gecirim bi xD

--------------- Ekleme ---------------

olmadı

CrueL_61

Üye
ben e250 kullaniyorum oyunu acinca java oyun hatasi dior her oyunda olmuor ama cok nadir oluor bazi oyunlarda
tam oyunu acarken nasil düzeltebilirim?

A.F.K

A.F.K

Üye
banlayın su konuyu 1 haftadır cevap bekliyom yeter ya

sefa ulusoy

Üye
oyunu yükledikden sonra uygulama erişimi dio ve oyunu açmıyo ne yapabilirim

Takipçi Satın Al

Üst Alt