Java oyunlarda hatalar ve cozumleri

'' java virtual machine launcher'' diye bi hata veriyor ???? bunun çözümünü söylerseniz sevinirim

eline meğine sağlık yararlı bir konu...

kol@j

Üye
zahmet etmişsin kardeş..
çok teşekkür ederim

frkn06

Üye
Abi bende bir telefon var LG KS360 bluetoothla oynanan oyunları yüklüyorum açılmıyor Açılsada (nadiren) Loding yazısı çıkıyor donuyor yardım plssss

--------------- Ekleme ---------------

Örneğin Şimdi Micro Counter Strike 1.4 yükledim yüklendikten sonra oyunu açtım şöyle bişey çıktı:

The Micro Counter Strike 1.4 MIDlet threw an exception during a lifecycle call, and has been terminaned.

java.lang.NoClassDefFoundError

ahmeht2

Üye
    Konu Sahibi
banlayın su konuyu 1 haftadır cevap bekliyom yeter ya
Sana cvp vermek zorunda deilim hatanın neden oldugunu bılıyorum ama soylemıycem once ınsan ol belkı soylerım konuda hersey yazıyo ayrıyetten soylemek zorunda deilim SuS!!

'' java virtual machine launcher'' diye bi hata veriyor ???? bunun çözümünü söylerseniz sevinirim
Telefonun kaldırmıyo baska oyun yukle.

oyunu yükledikden sonra uygulama erişimi dio ve oyunu açmıyo ne yapabilirim
Sorunda telefonda cozum yok.

Kardes konuyu dıkkatlı oku anlarsın bosuna yazmadım onları oraya
!

Ben fifa oynarken ilk yorumumun aynisi oluyor

ahmeht2

Üye
    Konu Sahibi
ılk yoruma ne yazmısın bak ozman

ferenku

Üye
Ben oyunu açmaya çalışıyoru dosya boyuttan büyük diyor ne yapmam lazım?

arkadaşım ellerine saglık. benim samsung m 620 telefonum var ama içinde hiç oyun yok oyun yüklemek için ne yapmam gerekiyor acıklayıcı bilgi verirsen sevinirim şimdiden tşklr.

Arkadaşım aynı şey benim eski telefonda olmuştu telefonun oyunlara verdiği hafıa ya göre yapıyor telefonunda bi ekran kartı var yani telefon kaldırmıyor galiba... bide garantide format attır geçer...

Arkadaşlar ben Nokia 6300 kullanıyorum.Fight Night Round 3 oyununu oynarken uygulama hatası veriyor,hatada ''No class def found error.''yazıyor. arkadaşlarımın telefonlarında buoyun açılıyor onlarında telefonu 6300.Buna bir çözüm bulabilirseniz sevinirim..Şimdiden teşekkürler.

batuone

Üye

java oyun,programların içinde .class uzantılı dosyalar vardır bunlar o oyunun veya programın tabanını oluşturur yani açılması için gerekli bilgileri büyük ihtimal yüklediğin uygulamdaki class dosyası uçmuş

A.F.K

Üye

Ya bu oyunları telden direk indirip çalıştıramiyormuyuz ben telden indiriyorum uzantısı ne olursa olsun dosya biçimi desteklenmiyor diyo tel nokia x3 00 bana da yardımcı olabilir misiniz acaba?

foz54

Üye

ALDIĞIN HATA RAM YETMİYOR DEMEK.. KARDEŞİMDE DE SENİN TELDEN VAR, 1MB BOYUTUNU AŞMAYAN .JAR UZANTILI OYUNLARI ÇALIŞTIRIYOR. RAMINI ZORLAMAYAN HER OYUNU ÇALIŞTIRIR TELEFONUN. RAM KULLANIMINI ÖĞRENMEK İÇİN ŞUNU İNDİR MaxiCep.Com - Bilgilendirme

ben 5130xm kullanıyom cm-solo yu açıyom açarken ıllegal argument java/lang/ıllegalargumentexception type unsupported or unkmown die bi hata veriyo yardımcı ollursanız sevinirim

benim 6300 da wall-e açılmıo. Out of Memory Error java\lang\OutOfMemoryError bu çıkıo sorunu bulana +rep

e1b1

Üye
işe yaramıyo aga..