Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
YardımIt was not possible to create the Direct3d rendering device. You may need to reinstall Directx and/f
Sponsorlu Bağlantılar
farkedmez34
Üye
Konu Sahibi
batuhan kardeş telini verebilirmisin seni arasambilmiyom walla olmuyo
Enpatsu Shakugan
Üye
numaramı veremem k.b. Işte öyle olması gerek yoksa demomu indirdin
SoulsEagle
Üye
olmuyosa boşver ztn oyun kesin kasacak o şekilde oynayamazsın
farkedmez34
Üye
Konu Sahibi
offf napıcam ben yaapeki başka oyun yükleyip denesem olurmu ?
Enpatsu Shakugan
Üye
yükle tabi
farkedmez34
Üye
Konu Sahibi
O oyunu sildim Call of duty 1 yükledim sorunsuz çalıştı herhalde oyunda bozukluk wardı ama ondan öncede pes 13 de hata veriyordu ve bir kaç oyunda açılmıyordu ama artık açılıyor çok saolun sizide çok yordum tşk ama bide bişey war crazy taxi hala açılmıyor winrardan exesini aıçıyorum doluyo ama ekranda bişe çıkmıyo o da war aman neyse o da bozulmuştur belki saolun emekleriniz için )
O oyunu sildim Call of duty 1 yükledim sorunsuz çalıştı herhalde oyunda bozukluk wardı ama ondan öncede pes 13 de hata veriyordu ve bir kaç oyunda açılmıyordu ama artık açılıyor çok saolun sizide çok yordum tşk ama bide bişey war crazy taxi hala açılmıyor winrardan exesini aıçıyorum doluyo ama ekranda bişe çıkmıyo o da war aman neyse o da bozulmuştur belki saolun emekleriniz için )
winrardan komple çıkart oyunu rardayken dosyaları okuyamayabilir
farkedmez34
Üye
Konu Sahibi
Şimdidie Transformers oyunu indirdim winrardan exe sini açtığımda şu hatayı veriyor Failed to create d3d device. Application wiil now exit. Error:0x0 yardım edin ya
Şimdidie Transformers oyunu indirdim winrardan exe sini açtığımda şu hatayı veriyor Failed to create d3d device. Application wiil now exit. Error:0x0 yardım edin ya
Sınama yaptım şu yanıtı verdi DirectDraw sınama sonuçları: Tüm sınamalar başarılı oldu. ama altında şöle bişe yazıyo
Direct3D işlevi kullanılamıyor. Sürücünün, donanım üreticisinin son sürümü olduğunu doğrulamalısınız. directx 11 mi yüklemem lazım
SoulsEagle
Üye
yok snn d3d bozulmuş birde snn ekran kartı dx11 çalıştırmıyo sn dx10 varsa ekran kartının cdsinden filan onu kur olmazsa win7 win8 filan kur otomatik yüklesin o da olmazsa bir tamirciye götür ekran kartında bir sorun varcall of duty 1 i açtığına dua et sn o da d3d istiyo çünkübirde sınamayı dxdiag dan yaptın değil mi