Evet hala devam ediyor...ya ahahahah bu konu hala devam ediyor mu
Farkında olmadan piçtii olmuşuz.Zamanda yolculuk değilde ışınlanma mümkün olacak ve 2080 yılına kadar bulunacaktır. Benim düsüncem
Aykut ordamısın? Aykut...
vazgeçin
Işınlanmanın nasıl olduğu hakkında teorilerim var, sizin teoriniz nedir?Eskiden de Dünya düzdür diyorlardı,adamı idam ettiler.Olaya negatif bakış açısıyla bakarsanız hiç bir şey gerçekleşmez merak etmeyin...
Işınlanmanın nasıl olduğu hakkında teorilerim var, sizin teoriniz nedir?
Ayrıca biraz önce bir e-posta daha aldım daha önceden kimliğinin açıklanmasının uygun görmediğim fakat şimdi kimliğinin açıklanmasında bir sakınca görmediğim Fransa'dan 91 yaşında Bayan Liliane Bettencourt tam olarak 30,5 Milyar dolar projem için bağış yaptığını belirtti, kendisi büyük kozmetik firmalarından L'Oreal şirketinin sahibi, profil bilgilerine alttaki linkten ulaşabilirsiniz. Bayan Liliane Bettencourt'a çok teşekkür ediyorum.
Bayan Liliane Bettencourt Profil:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kadının toplam serveti 40,5 miyar dolar. Eğer bu paradan 30.4 milyar doları sana verirse dünyanın en zengin 9. kişisi olacaksın. Ben seni bir yerlerden tanıyor gibiyim. Amcamın 20 yıldır kayıp oğlunun da adı Hasan.
Biraz önce bir e-posta daha aldım İngiltere'den Sawdu Ismail Bello 350 000 $ Dolarlık bağış yapıldığını söylüyor kendisine cevap yazdım umarım geri dönüş olur ayrıca kendisine teşekkür ediyorum .Mümkün olsa çok güzel olur
Ben senin kardeşin değilim. Konunun altına saçma sapan mesajlar yazmayın diye daha evvelde uyarmıştım, bu tarz lakait davranışlarınızı benim yanımda yapmayın. Sözünü ettiğim teknolojinin dörtte birini savaşma içgüdüsüyle hareket eden düşman bir örgüt ülke veya topluluk elde ettiği zaman bayrağını aşağıya indirir seni ve tüm erkekleri hapse atar geriye kalan kadın kız ve çocuklara tecavüz etmeye başladığı zaman sen neyin kafasını yaşarsın?Hasan sen neyin kafasını yaşıyosun kardeş
Hasan sen neyin kafasını yaşıyosun kardeş