Yardım It was not possible to create the Direct3d rendering device. You may need to reinstall Directx and/f

Sponsorlu Bağlantılar

farkedmez34

Üye
    Konu Sahibi
It was not possible to create the Direct3d rendering device. You may need to reinstall Directx and/f
Arkadaşlar nolur yardım edin oyunumu açıyorum şu hatayı veriyor It was not possible to create the Direct3d rendering device. You may need to reinstall Directx and/for update drivers for your graphic card. sistem windows xp ekran kartı Mobile İntel(R) GMA X3100 lütfen yardımmm

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
Arkadaşlar nolur yardım edin oyunumu açıyorum şu hatayı veriyor It was not possible to create the Direct3d rendering device. You may need to reinstall Directx and/for update drivers for your graphic card. sistem windows xp ekran kartı Mobile İntel(R) GMA X3100 lütfen yardımmm
oyunun adı nedx11 isteyen bir oyunsa snn ekran kartı açmaz ya da sn dx10 u kurmamışsındır pcde otomatik kurmadıysa bu sorunu yapar diğer oyunlarda sorun oluyor mubir de ekran kartu driverini güncel tutmayı unutma ondan dolayı da olabilir

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
hangi oyun

farkedmez34

Üye
    Konu Sahibi
oyunun adı nedx11 isteyen bir oyunsa snn ekran kartı açmaz ya da sn dx10 u kurmamışsındır pcde otomatik kurmadıysa bu sorunu yapar diğer oyunlarda sorun oluyor mubir de ekran kartu driverini güncel tutmayı unutma ondan dolayı da olabilir
oyunun adı Painkiller Resurrection ama ondan önce pes 13 de de düşük sistem gereksinimleri deyip driver3d filan diyoduEkran kartı nasıl güncelleniyor ben 1 kaç kere denedim olmadıdx10 yükledim gine olmadı of ya :(

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
ekran kartı kaldırmıyordur

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
oyunun adı Painkiller Resurrection ama ondan önce pes 13 de de düşük sistem gereksinimleri deyip driver3d filan diyoduEkran kartı nasıl güncelleniyor ben 1 kaç kere denedim olmadıdx10 yükledim gine olmadı of ya :(
al
snn işletim sistemine uyanı indir kur birde laptop mu laptopsa modeli veya diğer özelliklerini de söyler misin pcninbirde o ekran kartı bu oyunda kasabilir ama sn yinede oyunu açacam diyorsan 3d analyze var yaptığın hiçbirşey olmazsa onu dene oyun ekran kartının yettiğini düşünüp açılır onu yaparsan

farkedmez34

Üye
    Konu Sahibi
sistem windows xp ekran kartı Mobile İntel(R) GMA X3100sistem windows xp ekran kartı Mobile İntel(R) GMA X3100bide laptop

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
sistem windows xp ekran kartı Mobile İntel(R) GMA X3100sistem windows xp ekran kartı Mobile İntel(R) GMA X3100bide laptop
sn laptopun modelini söyle bn diğer özellikler derken ram işlemci vb sormuştum işletim sistemini değil

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
ekran kartın kaldırmıyor kardeşim

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
bir de 3d analyze yi dene işine yarar nette nasıl kullanıldığı anlatılıyor

farkedmez34

Üye
    Konu Sahibi
Markası Acer @ 1.73GHz 1,99 GB RAM yani 2 GB
al
snn işletim sistemine uyanı indir kur birde laptop mu laptopsa modeli veya diğer özelliklerini de söyler misin pcninbirde o ekran kartı bu oyunda kasabilir ama sn yinede oyunu açacam diyorsan 3d analyze var yaptığın hiçbirşey olmazsa onu dene oyun ekran kartının yettiğini düşünüp açılır onu yaparsan
download center dediğin şeyi indirdim ve olmadı
bir de 3d analyze yi dene işine yarar nette nasıl kullanıldığı anlatılıyor
kardeş bulmadım ben diğer adı craftermi ?tm 1 dakka demosunu buldum sanırım onu indiriyom

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
Markası Acer @ 1.73GHz 1,99 GB RAM yani 2 GB
download center dediğin şeyi indirdim ve olmadı
kardeş bulmadım ben diğer adı craftermi ?tm 1 dakka demosunu buldum sanırım onu indiriyom
al hmn indire tıklar başlatırsın

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
programı açınca oyunun exesini seç sonra soldaki tiklerden hardware tl olması lazım onu seç run de çalışır

farkedmez34

Üye
    Konu Sahibi
allah allah oyunun dosyasını yokk başta dosya seçerken onu seçiyoz ya o yokbaşka dosya denesem
programı açınca oyunun exesini seç sonra soldaki tiklerden hardware tl olması lazım onu seç run de çalışır
öle bişe yokdevice ıd filan onları dolduruyozmuyaptım internette bakıp please select a exe or bath file diyo ama zaten oyunun exesini seçtimşimdide error while enjecting dll into target process dedi of yaaa

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
bir dakikaemulate hw tnl caps var onu işaretle sonra çalıştır

farkedmez34

Üye
    Konu Sahibi
kardeş başka bi oyuna şey yapmısım ben selecte basıyom oyunun üstüne tıklıyom işaret şeyleri açılmıyo kapalıama mesela bende minecraft war ona bastıgımda işaret şeyleri açılıyo bu nasıl bi işdir yaaa

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
oyunun exesini seçtiğine emin misin

farkedmez34

Üye
    Konu Sahibi
ewt hatta resim atabilsem atıcam

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
çok saçma işaret şeyleri açılması lazım exe seçtiysen