Hahahah kardeşim ona değil sinirim açıklamaya bak. Karanlık madde istiyo adam. Ya karanlık maddeyi insanlık kullanabilse şuanda bu durumda mı oluruz. Adamın istediklerini normal birine versen o bile bişey yapar. Saçma saçma açıklamalar yapmış karadelikle anti maddeyi karıştırıyo arkadaş. Rencide etmek istemedim açıklama yapmadımda ondan öyle yazdım. Tabikide zamanda yolculuk olayına pozitif bakıyorum ama şu açıklamalara bak yaaYahu neden sinirlerin alt üst oluyor ki kardeşim7 uyuyanlar diye bişi duymadın mı ? veya Peygamber efendimizin mescid-i haram dan mescid-i aksa ya yolculuğuda bir nevi zamanda yolculuktur..
Hahahah aynen ya onuda yazıcaktımda Forum içinde hakaret yasak ondan yazmadımBirde bana demiş ki ben senin kardeşin değilimbenim babam adem aleyhisselam da acaba onun babası kim
))))
Kafayı sıyırmak yerine mantıklı kalmak en güzeliAbicim ben fizikçi, gök bilimci, tarihçi, edebiyatçı, doktor, kimyager, veya bilim adamı her neyse bunlardan biri olup kafayı sıyıracağıma dimi tonla kitap bilgigiderim bunların hepsini yaratan yüce Allah ın kitabı olan Kuran–ı Kerim i okuyup ezberleyip anlamını yaşayıp ve yaşatıp âlim olurum öyle kafayı yerim daha iyi
bunu hakaretten sayıyorlar ise saymasınlar çünkü değil
![]()
Efendim?Geleceğe Yolculuk filmini izlemeyen yorum atmasın![]()
Dimi 1 sn de odayı toplayan 1 sn de 100 kişiyi öldürse hmm 2 saatte ülkenin...yapar yani