<div class='quotetop'>(Lost @ Apr 27 2006, 11:03 PM) [post=324227]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
dun nokia ya mail attım yaw kardeşim aradım aradım bulamadım su AD-15 Parçasını ( hani şu 6630 a takıyorsunda normal kulaklık dönüştürücü jakı olan parça) bugun telf aradılar. talep olmadığı için verilmiyormus bayiliklere. ee dedim ben şimdi talep ediyorum nolcak açıktamı kaldık yani beyfendi sizin için yurt dısından getirtebiliriz 12 Euro sanırım oyle bi fiyat soyledi. kargo ücretide alınmıyacak sizden dedi. sonra en yakın kvk veya genpa bayinin hangisi olduğunu sordu bende soyledim. sonra kapadılar telefonu. 5 dk sonra arayıp bayiliğe gereken bilgi verildi parçanızı 1 hafta sonra ücretini ödeyerek alabilirsiniz dediler. valla memnun oldum açıkcası. o kadar para veriyoruz ilgilensinler artık dimi
[/b][/quote]
"Lost" Sorununu çözmene sevindim. Sonuçta talep olsun olmasın o parçayı 1 kişi bile istese o parçayı getirmek zorundalar. Artık tüketicide bilinçlenmeye başladı. Ve bir alkışda Nokia'ya...