Gerçekleştirilen Buluşmalar İstanbul Kadıköy Buluşması 10-11-2012 :)

Samsunspor

Emekli Yönetici
ve şimdilik bu kadar tam 45 saattir uyumadim hepinize iyi geceler evet Fevzi iphone4

mami çakmak sağ tarafta beni uyandirma da naparsan yap

Tepkiler: Cezzbedici3
ve şimdilik bu kadar tam 45 saattir uyumadim hepinize iyi geceler evet Fevzi iphone4

mami çakmak sağ tarafta beni uyandirma da naparsan yap

Uyutmazdım normalde seni de, o kadar acındırdın kendini, hadi yine iyisin

Tamam da abi, battaniyenin hepsini niye üstüne çektin ki sen şimdi Neyse sen rahatına bak, yorgun ve yolcu olan sensin (uyudu)

Tepkiler: Cezzbedici3 ve Samsunspor

minoo

Üye
Konuyla ilgili yazmak istedigim o kadar cok sey vardi ki ama sevkim kirildi resmen. Sadece sunlari soyleyebilirim; Sait abiyi ve Guven abiyi tanimalisiniz. O kadar memnun oldum ki 2 abimi resmen tanidigima. Cok yurektenler, cok candanlar. Bu arada Ali; son gordugumden daha yakisikli bir hal almissin Muhammed de cok icten bir arkadas. Nerdeyse ortama hic yabancilik cekmedi. Lutfullah? Lutfullah'in fotograf cekmekle ilgili bir hareketi bitirdi beni gulme krizlerine girdim Ne oldugunu soylemeyecegim catlayin
Yani cok guzel bir bulusmaydi ben cok memnun kaldim, cok da eglendim. Hepiniz cansiniz. Sizinle ayni ortamda bulundugum icin cok mutluyum. Tesekkur ediyorum herkese.

Guzel havalardaki yaptigimiz bulusmalara bir baksin arkadaslar. Biz Moda Sahili'nde oryantal mi yapmadik, misket mi oynamadik cumle alemin icinde hic cekinmeden. Beni sahsen taniyanlar yerimde durmadigimi bilirler ama bu soguk ve yagmurlu havada kendimi yagmurun altina atacak kadar da kafayi yemedim. 1 haftadir yatiyorum zaten hastayim, yeniden hasta olmaya hic niyetim yok. Yeni kalkmisim zaten ayaga.. Neyse.

Yarin konuyu duzenleyecegim tam anlamiyla. Ayaginiza saglik.

Tepkiler: Cezzbedici3, Samsunspor, vapur dumanı ve 1 kişi daha

__xXx__

Üye

bir gün mutlaka ama mutlaka bu buluşmalardan birine katılacam arkadaş bugün kadıköy iskelesine gitmeyi de çok istedim hatta
istanbuldaydım vede ama olmadı hala resimlere bakıyom ya

seni az çok tanıyorum ama itiraf ediyorum daha önceki buluşmalarda koyduğunuz resimde pardon hatta videoda dur gülmem geçsin heh tamamm seni Esra, Esra'yı sen sanmıştım

Tepkiler: vapur dumanı

minoo

Üye
O kaniya nassi vardin?

O kaniya nassi vardin?

şöyle Esra'dan daha aktifsin forumda tabi moderatörlük falan derken videoyu izlediğimde sen daha durgunsun esra kopmuştu bu kesin Pınar'dır demiştim öyle kalmış aklımda resimlerde falanda çok böyle sakin duruyorsun ama pek öyle olduğunu söyleyemem

Sizin adınıza ben mutlu oldum bu buluşma için Gerçekden ''işte buluşma dediğin böyle olur yeğenim'' der gibi olmuş ya süpersiniz dostlarım Kıskandım vallahi

Bazı arkadaslar , abilerim , ablalarım beni yanlış anlamış....

Bu resim nasıl olmuş yahu kendimi Metin2 tarzı oyunlardaki karakterler gibi hissettim herkesin kafasının üstünde nickleri yazıyo

Tepkiler: minoo, Cezzbedici3, EroL ve 2 diğerleri

Tam düşünürken çekmişler Düşünceli adamım

Tepkiler: Cezzbedici3

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yalniz Lutfullah bekledigimden cok farkli Nextman abim tam hayalimdeki gibi

sait abiyi görmeden önce kafamda şekillenen cismi oydu yani şöyle diyim gördüm ilk bi' sonra dedim ya ben önceden gördüm sanki
Sait abi hangisisin sen en berideki 18lik genç olan sen misin?

Hayal meyal değil gerçekte ne ise onu görsün diye geldik.Birde bu geldin gelmedin olayına benimde söyleyeceğim bişey var.Aracım uygun olmadığı için tam 5 vesayet değiştirerek karşıya çorludan gittim,kim için ? akşamada 22:30 sıraları anca evde olabildim kaçta buluşmadan ayrıldığımı bilenler bilir hemde ilk buluşma yerinde olanda benim.Neyse gelebilen arkadaşlara tekrar teşekkürler.Beni aklınızda felan hayal etmeyin buluşmalara gelin

Tepkiler: Cezzbedici3, Samsunspor, vapur dumanı ve 1 kişi daha

.SeRDaR.

Üye

Ne 18 i reis daha genç abim benim.

Tepkiler: Nextman

hizan

Üye
arkadaşlar bende gelecektim ama maaalesef dün ufak bir iş kazası geçirdim gelemedim sizlerden özür dilerim inşallah başka sefere buluşuruz.

Tepkiler: EroL

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Benim anlamadığım da şu;gelmeyenlere neden geleceğine söz vermiş de gelmemiş gibi muamele ediyorsunuz abi? Bu konu ilk açıldığında ben o tarihte sakarya da olucam ve üzülerek gelemiyicem demiştim..