Gerçekleştirilen Buluşmalar İstanbul Buluşması (10.11.2012)

eee nabünüz ,buluşma hakkında baya bi konuşmuşsunuz sarılma muhabbetleri felan noluyor Gayet normal bişey sarılmak ?

Ben de onu diyecektim aslında da Ali abiyi ötelemek gibi olur diye demedim. Hşşt ne oluyor dedi, ben de onun suyundan gittim. Lanet olsun çok düşünceliyim be

Ben de onu diyecektim aslında da Ali abiyi ötelemek gibi olur diye demedim. Hşşt ne oluyor dedi, ben de onun suyundan gittim. Lanet olsun çok düşünceliyim be
şahsen ben geldiğimde nasıl selamlaşçaz acaba diye düşünmüştün 2 gün önce , heralde tokalaşarak olmaz yani okadar uzaktan geldik şey ettin birbirimizi nekadar çok seviyoruz soğuk soğuk tokalaşmıcaz heralde nerde samimiyet nerde bu devlet

Bence de sıkı sıkı sarılıp ilk önce hasret giderelim. Üstünede bi kilo ağladık mı tam olur

şaka şaka. Bana kim nasıl gelirse, ona öyle giderim. Şu lafıda uzun zamandır kullanmıyordum nostalji olsun; Bana bir adım atana ben 5 adım atarım

Ozaman çok fena çarpıçacaz abi Bana 1 adım gelene ben son hız bisikletle geliyorum sende 1 adım atana 5 adım geliyormuşsun yani ben sana 1 adım atsam sen bana 5 koşacan sen 5 koştuğun zaman ben bisiklet hızı gelecem ama 5xbisiklet hızı olacak sonra ben bisiklet hızı gelince sende bana 5xbisiklethızı x 5 adım

neyse ya denklemi kuramadım

Bir kere buluşacağımız için bu denklem geçersiz olur

Al sana ibretlik tespit

Tepkiler: tarxhn

tarxhn

Üye

secenek 1= metrobüsle söğütlü çeşmeye gidip sahile gidiceksin
seçenek 2= eminönü veya karaköyden vapurla binip kadıköy sahilde ineceksin. orada artık mino yada pınar seni alır

secenek 1= metrobüsle söğütlü çeşmeye gidip sahile gidiceksin
seçenek 2= eminönü veya karaköyden vapurla binip kadıköy sahilde ineceksin. orada artık mino yada pınar seni alır

Seçenek 2 nasıl sence Mino ya da Pınar

- - - Eklendi - - -

Bu arada teşekkür ederim abi

tarxhn

Üye
secenek 2 kadıkoy sahilden sonra mino 1. secenektede sahile gidersen pınar alabilir herhalde tabii almazsa ortada kalırsın

secenek 2 kadıkoy sahilden sonra mino 1. secenektede sahile gidersen pınar alabilir herhalde tabii almazsa ortada kalırsın
ya onu bunu bırakında ben teee karamürselden gelecem. istanbula geldiğimde nerde ineceğimi bile bilmiyorum. Ben nasıl inecem nereye gidecem ne vapur bilirim ne bişe. Nasıl olacak bu iş ?

tarxhn

Üye

ya onu bunu bırakında ben teee karamürselden gelecem. istanbula geldiğimde nerde ineceğimi bile bilmiyorum. Ben nasıl inecem nereye gidecem ne vapur bilirim ne bişe. Nasıl olacak bu iş ?
onceden olsa heremde in 20 dk kadıkoy sahil olurdu ama artık hareem cogu otobus girmiyor.

dikkat: otobus firmasından bilet alırken kadıkoy sahil yada minodan daha dogru bilgi alırsın. en yakın yere servisi varmı diye sorarak bilet al ve hopaa minoyla alemlere ak

alem ne alaka

Hareme giden var burdan araba. Kaç saatte giderki ?

tarxhn

Üye
45-1.5 saat arasında gelmesi lazım ama tabii arabanın ugradıgı yerlerde onemli. haremde insende servisle kadıkoy sahil yapıcaksın. sana tavsiyem ben gelseydim telimi verirdimde kimi yakın gör,yorsan telefon numarsını al ve orada buluş yoksa zorlanabilirsin buluşma acısından

minoo

Üye
    Konu Sahibi
Kim nerden geliyor bi söyleyin de yol tarifi yapayım. Muhabbet etmeyin arada mesajları kaçırıyorum

İsmail, telefonumu veririm sana canım. Harem'e gel sen, ben Harem'den de alırım seni.

Gelecegim kesinlesirse zaten bi pinar ablaya bide muhammed abiye telimi vericem

- - - Eklendi - - -

Kim nerden geliyor bi söyleyin de yol tarifi yapayım. Muhabbet etmeyin arada mesajları kaçırıyorum

İsmail, telefonumu veririm sana canım. Harem'e gel sen, ben Harem'den de alırım seni.

Hele bi kesinlessindr gelecegim . 2 gune kadar kesinlesecek

minoo

Üye
    Konu Sahibi
Tmam canım haber ver bana. Hatta pm at. Sohbet ediyorsunuz diye okumuyorum bazen burayı

Başka yol bilmeyen Mami mi?
O nerden geliyor?

Tmam canım haber ver bana. Hatta pm at. Sohbet ediyorsunuz diye okumuyorum bazen burayı

Başka yol bilmeyen Mami mi?
O nerden geliyor?

Büyükçekmecedenmiş

Bende gelmek isterdim ama istanbulda değilim,insan bi bayramda buluşma düzenler

Gelecegim kesinlesirse zaten bi pinar ablaya bide muhammed abiye telimi vericem

- - - Eklendi - - -

Hele bi kesinlessindr gelecegim . 2 gune kadar kesinlesecek

Ben de telin varya

Ben Avrupa yakasından geliyorum Pınar. Bi önceki sayfada ismini unuttum şimdi Tarxhn seçenekleri tıkla dedi. Senden cevap bekliyoruz. Hangisi daha uygun olur