iPhone RingTone Maker ( iPhone 3g 'ye Melodi Hazırlamanın En Kolay Yolu )

Sponsorlu Bağlantılar

alihsahin

Üye
Çok teşekkür ederim sevgili kardeşim

cem_kaan_24

Üye
Süpersin dostum harika program emegine saglık

Selcuk1981

Üye
9-Şimdi bu ringtone'i iPhone'mza Summary-info- kısmından ringtone sekmesinden Sync edelim..zil sesimiz iPhone'da zil sesleri kısmında görülecektir..

herşey okey ama son aşamada ringtone da gözükmüyor

--------------- Ekleme ---------------

bu bişiye yaramıyo

1-iTunes'i acıyoruz..

2-Müsic'e tıklıyoruz..

3-Müsic listesinden zilsesi yapmak istediginiz sarkıya sag tıklayıp 'CONveRT SELECTİON TO AAC' diyoruz convert işlemi gercekleşiyorr..

4-Dönüştürdüğümüz sarkı aynı listede görünecektir..tekrar sag tıklayıp GET İNFO tıklıyoruz acılan sayfadan OPTİONS..

5-Acılan sayfada sarkının istediginiz bölümünü (Örn:SebnemFerah'n cakıl tasları sarkısının 01:15 sn ile 02:00 saniyeleri arasını zil sesi yapıcaz dielim)START TİME=1:15 STOP TİME=2:00 Seklinde yazıyoruz..OK deyip Sayfayı kapatıyorz.

6-Bu işlemi yaptıktan sonra dönüştürdügümüz sarkıya gelıoruz..tekrar 'CONVERT SELECTION TO AAC' diyoruz işlemi gercekleştiriyoruz.

7-iTunes'i kapatmadan bilgisayarınızdan Belgelerim-müziğim-itunes müsic klasörüne giriyoruz üst kısımda Araclar-klasör seceneklerine tıklıyoruz Görünüm-bilinen dosya türleri için uzantıları gizle seceneğini devre dısı bırakıyoruz uygula-tamam deyip cıkıyoruz.

8-zil sesi yapmak istedigimiz sarkı orda görünecektir.MB'ı düşük olan zil sesi yapacagımz olandır..sarkıya sag tıklayıp ad değiştir diyoruz.uzantısı M4a'dır o uzantıyı M4r yapalım..uzantıyı değiştirdikten sonra sarkıya 2 kez tıklayıp itunes'ta calmasını saglıyoruz..müziğimizz LİBRARY-Ringtone kısmında görülecektir..

9-Şimdi bu ringtone'i iPhone'mza Summary-info- kısmından ringtone sekmesinden Sync edelim..zil sesimiz iPhone'da zil sesleri kısmında görülecektir..

anilsay

Üye
elinize salıık :)

serapc

Üye
bende convert to AAC yok, acaba yeni versiyonda kaldirdilar mi?

shadow_774

shadow_774

Üye
hocam on numara oşmuş ellerine kollarına saglık

ULUŞAHİN

Üye
Merhaba...Buradaki bilgileri okuyunca inanın çok sevindim ve özellikle bu paylaşımı yapan arkadaşlara çok teşekkür ederim. Bir konuda yardımınızı istiyorum. Programı yükledim fakat sadece 30 saniyeye izin veriyor, bunu daha uzun tutma şansım yok mu? Ayrıca telefonumda ses oldukça kısık çıktı:( Buna bir çözüm var mı? Ne yanlış yapmış olabilirim? Ayrıca diğer ITUNES ile de yapabileceğimiz uygulamayı yaptım, onunla da ilginç olan ısrarla istediğim şarkıyı alamıyorum. Başka şarkıda denedim çok başarılıydı ama nedense bir detayı atlıyorum sanırım ki istediğim parça ısrarla olmuyor:( Syn yapmak istediğimde ekrana library ringtonelarda olduğu halde görünmüyor. Acaba başlancıç 00:00- bitiş 01:30 gibi uzuuuuuun bir zamanlama kurduğum için mi? O uygulamada bir zaman sınırı var mı?
Şimdiden çok teşekkürler yardımlar için...Heyecanla bekliyorum cevaplarınızı:)

__atakan__

Üye
teşşekürler:)

angel2

Üye
teşekkürler babacan

noble2004

noble2004

Üye
mükemmel oldu ya hiç ugrasmadan halledebiliyorum cok tesekkurler..

deiz

Üye
helal sana kardeşim

APPZE

Üye
Güzel

C.RON@LDO

C.RON@LDO

Üye
çok yararlı bir pylaşım olmuş. bütün programları denedim en rahatı bu mp3 atıyon o kendisi kesio atıyo.basit. paylaşım için eyw.

noble2004

noble2004

Üye
paylasım harika emegıne saglık..tesekkurler...

wiso

Üye
Ustadım cok tesekur ederım :) guzel bır program ıse yarıyor :)

DJYALCIN

Üye
mükemmel bir anlatım ve uygulama.teşekkürler:)

sckns

Üye
teşekkürler son derece başarılı

cecem41

Üye
ben yapamadım olmuorr

djruffles

Üye
bu bence en kolay yolu sagol kardes

fucco

Üye
ya ben yapıyorum herşey düzgün fakat İtunes ta ringtones ta göremiyorum yapptığım müziği neden böyle oluyor biri litfen açıklasın

Üst Alt