iPhone RingTone Maker ( iPhone 3g 'ye Melodi Hazırlamanın En Kolay Yolu )

Sponsorlu Bağlantılar

güngör88

Üye
ben de yükledim programı melodiyi de yaptım .. send ringtone to itunes diorum.. ringtone gönderildi diyo.. fakat ringtone listesinde hiçbişi gözükmüo.. bunun nedeni ne olablir ??

--------------- Ekleme ---------------

ringtone u itunes a yolluorm.. fakat yollandı demesine rağmen..ringtoneslarda gözükmüo melodi..bunun nedeni ne olabilir ??

serkanorhan34

Üye
Ellerine saglık kardeşim teşekür ettim.:oke::oke::oke:

gs_mzffr

Üye
yaa harika wala süper bişe :D eline kluna sağlk

Mayk29

Mayk29

Üye
Arkadaslar bu adrese girin üye olun ringtones bölümünden indirin
itunes ile sürükle bırak ile yükleyin kesin oluyor.

komoftilaz

Üye
çok teşekkürler süper bir program eline koluna sağlık

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Tşekkürler..

kk06

Üye
supersin başkan

ikizlertt

ikizlertt

Üye
cok teşekkürer olması gereken bir uygulama

Damlacik

Üye
slm ben damla bende iphone 3g version 3 ve 16go opsionnunda telefonum var ama silsesi melodisini yapamadim fransizca oldugu icin sizin yazdiklarinizi anlayamadim lutfen bana yardim edebilirmisiniz su anda iphonun icinde hic bir program yuklu degil bana yardim ederseniz sevinirim

horoz66

Üye
Dedıklerınızın hepsını yaptım ve oldu fakat

9-Şimdi bu ringtone'i iPhone'mza Summary-info- kısmından ringtone sekmesinden Sync edelim..zil sesimiz iPhone'da zil sesleri kısmında görülecektir..

maddesıne gelınce takılıyorum, cunku normalde rıngtone monusunde gozuken melodıler, cıhazda senkron yapmam ıcın geldıgın rıngtone monusunde gozukmuyor !! Yardımcı olursanız sevınırım

petit_doktor

petit_doktor

Üye
cok tesekkur ederim dostum saolasin

slaash

Üye
süpeeer teşekkürler

gizemates

Üye
....çok teşşekkurler:)

k.yigiter

Üye
gercekten harıka... sorun sende degıl programda yanı telefonda keske dırekt uygulama telefona gelse hemen telden yapsak ...
cok sagol

BhuRkY

Üye
Çok teşekkür ederim. Gerçekten çok güzel bir paylaşım olmuş. Ben linkte vermiş olduğunuz programı kurarak yaptım. Program gayet basit. İstediğiniz şarkıyı seçiyorsunuz. Kendisi size bir aralık veriyor. İstediğiniz kısmı seçtikten sonra zilsesi yarata tıklıyorsunuz daha sonra size iphone' ye göndereyim mi diye soruyor. Çok basit ve etkili bir program. Eline sağlık arkadaşım :)

2009MRT

Üye
Hariha çok sağol

--------------- Ekleme ---------------

Harika! Çok sağol

bıllur

Üye
cooookkk tesekkur ederım harıkasın valla 2 gundur bır yol arıyordum gene buda buldum tesekkur:))

gargey

Üye
çok teşekkürler eline sağlık dostum

kajmeran33

Üye
cok tesekkurler super bı prgram emege saglık

Felix_Pilot

Üye
Hocam ellerine sağlık. Şu saalak alet herşey için money money diyip duruyo... Sayenizde rahata erdik. Çalışmalarınızın devamını ve başarılarını dilerim...

Üst Alt