Create Ringtone v5.0.1.0 (Melodi Oluşturma)

Sponsorlu Bağlantılar

ilkertaner

ilkertaner

Üye
    Konu Sahibi
Create Ringtone v5.0.1.0 (Melodi Oluşturma)
Daha önceden bu progrmaın 4.96 sürümü verilmişti.Şimdi sizlere en yeni sürümünü vereceğim.



Programın adından da anlayacağınız üzere
telefonunuz için melodiler hazırlayabilirsiniz.

Programın adından da anlayacağınız üzere
telefonunuz Click Melodiler hazırlayabilirsiniz.

Cep Telefonunuz oluşturun ve gönderin Free Ringtones, Free Wallpaper, MP3 dosyaları veya Diğer Mobil İçerik Dosyalar
Herhangi bir Dijital Ses Dosyadan Your Own Zil olun!
iPhone (TM) melodiler artık destekleniyor!

Create Ringtone-sizin için kolayca oluşturmak ve cep telefonunuza ücretsiz Melodi özelleştirilmiş göndermek tasarlanmıştır. Create Ringtone-ile, herhangi bir dijital ses dosyasından, MP3, WAV, WMA ve OGG dosyalarını dahil Ringtones olun. Oluşturduğunuz Ringtones senin WAV ve gönderilen / veya MP3 formatında cep telefonu desteklenen ve Melodi olarak ayarlandı.

Eğer (MP3 favori şarkı açık oluşturma-Ringtone kullanarak, WMA, OGG veya WAV formatında), sizin Ringtone olarak yapmak, şarkının bir bölümünü seçmek ve transfer bir Ringtone olarak cep telefonunuza.

Create-Melodi herhangi bir dijital ses dosyaları ile çalışır olduğundan, Melodiler, Komik Zil Sesleri, Cool Zil Sesleri, Konuşulan Sesli Zil Sesleri, Joke Zil Sesleri, Holiday Zil Sesleri, Birthday Zil sesleri ve hatta Olağandışı Ses Melodi dahil sınırsız temalı Zil Sesleri, yapabilirsiniz.

Herhangi kendi kaydedilmiş ses dosyalarının gelen / video dosyalarını veya diğer kaydedilen sesler kendi ses, müzik gösterileri, arkadaşlarınızla ve ailenizle ses dahil Free Ringtones yapabilirsiniz.

-----

Create Ringtone-ile, herhangi bir dijital görüntü dosyasından, Duvar Kağıdı oluşturabilir ve o cep telefonu kullanmak gönderin. Örneğin, Create-Ringtone Image Converter halinde, dijital görüntü dosyayı kopyalamak beğeninize değiştirebilirsiniz, daha sonra bir duvar kağıdı olarak cep telefonunuza gönderir. Wallpaper size gönderilebilir oluşturmak ve JPG formatında kullanılan cep telefonu destekledi.

Oluşturabilir ve Komik Wallpaper, Cool Wallpaper, Holiday Wallpaper, Doğum günü Kartı Wallpaper, vb dahil olmak üzere temalar her türlü sınırsız Free Wallpaper gönderin

Herhangi bir dijital görüntü dosyaları gelen, aile fotoğrafları, sanat eseri veya diğer oluşturma dahil Free Wallpaper oluşturabilirsiniz.
Cep Telefonuna Gönder MP3 Dosyalarının ve Diğer Mobil İçerik Dosyalar

Create Ringtone-ile, Polifonik Melodiler, Video Dosyaları, Word ve Excel Belgeleri, vb cep telefonunuza göndermek dosyaları da dahil olmak üzere cep telefonu, cep telefonu desteklenmelidir herhangi bir MP3 dosya veya diğer Mobil İçerik Dosya gönderebilirsiniz .

Wireless Access Protocol (WAP) veya Bluetooth, kızılötesi ya da kablolu bağlantı ile cep telefonunuza Zil Sesleri, Duvar Kağıtları, MP3 ve diğer dosyaları gönderebilirsiniz. Cep telefonunuzun WAP tarafından Zil Sesleri, Duvar Kağıtları ve Dosyalar doğrudan cep telefonunuza gönderebileceğiniz WAP, Create-Ringtone destekliyorsa. Cep telefonunuzun WAP desteklemiyorsa, sen, Duvar Kağıtları ve cep telefonunuza Dosyalar, Bluetooth kullanarak kızılötesi veya bağlantı kablolu senin Zil aktarabilirsiniz.

----

.::KURULUM::.

Boyut : 2.96 MB
Dil : İngilizce
Sürüm : Tam Sürüm / ed
Masaüstü ve Programlara Kısayol Atar.

BİR TEŞEKKÜRÜ ÇOK GÖRMEYİN
 

Ekli dosyalar

  • Beğen
Tepkiler: EroL


EroL

EroL

Emekli Yönetici
Teşekkürler
 

turannebi

Üye
teşekürler kardeş
 
ilkertaner

ilkertaner

Üye
    Konu Sahibi
Önemli değil
 

adembey

Üye
tesekkurler
 


Üst Alt