iPhone RingTone Maker ( iPhone 3g 'ye Melodi Hazırlamanın En Kolay Yolu )

Sponsorlu Bağlantılar

sevansevan

Üye
çok teşekkürler emeğine sağlık :)

profazzz

profazzz

Üye
beyler bende program gayet iyi calısıyor fakat telefon pc'ye baglı olmasına ragmen send ringtone to iphone tıkladıgım zaman telefon baglı degil diyo neden olabilir sizce?

mahjong

Üye
merhabalar.ben programı kurdum parçayıda hazırladım ıtunes'a yolladım fakat bu noktadan sonra ne yapacağımı anlayamadım.ıtunes'ta gözüken parçayı sürükleyip ringtones seçeneğine bırakıyorum fakat parça telefonumda gözükmüyor.lütfen yardımcı olurmusunuz :( aylardır uğraşıyorum ıphone ile :(

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar şu an gerçekten şoktayım buraya sorunumu yazdıktan sonra melodiyi ringtone yapmayı başardım.ellerine sağlık arkadaşım çok çok çok teşekkür ederim.program gerçekten işime çok yaradı sağolasın :):oke::biggrin:

burjuvazi_akif

Üye
gayet güzel bir program. tşk.. ancak 30.sn den fazla züreli melodi nasıl yapılıyor bu programda?

mahjong nikli arkadaş->
bu programla oluşturduğun melodiyi itunes a at ı tıkladıktan sonra İtunes u açıyorsun.
-"Library" altında ki "ringtone" da zaten melodini göreceksin.
-Usb ile Pc'ne bağlı olan Iphone'numuza syncronizasyon ile yollama yapacağız.
bunun için:
-Iphone simgesi Itunes'dan seçilir, karşımıza Iphone'nun özelliklerini suna ve bir resmini gösteren "Summary" bölümü gelir.
-buradan 3.seçenek olan "ringtones" seçilir.
-"Sync Ringtones" seçeneği aktif hale getirilir.
-Itunes'da sağ alttaki "Apply" tuşuna basılır.
-yine aşağıda karşımıza gelen "Sync" tuşuna basılır.
-Bir kaç sn içinde melodi Iphone'a atılmış olur.
-Iphone'dan "Settings" -> "Sounds"->menüsü seçilir.burada"Custom"menüsü altında melodini göreceksin..
-

beyler bende program gayet iyi calısıyor fakat telefon pc'ye baglı olmasına ragmen send ringtone to iphone tıkladıgım zaman telefon baglı degil diyo neden olabilir sizce?

Iphone'una Itunes'den ulaşabiliyor musun? bence önce bu konuyu çözmelisin.. Sorununun bu programla ilgili olmadığını düşünüyorum.

sky_blue

sky_blue

Üye
arkadasım paylasımın için teşekkür ederim ama programı indirdim ama şifre istiyor bunun hakkında da bilgi verirsen teşekkür ederim

enter your ****** number--- direk karsıma bu cıkıyor ne yapmam lazım
bilgi için teşekkürler

besyo_cem

besyo_cem

Üye
valla tek kelimeyle süper bi paylaşım. başka altarnatiflerde olsa gerek yok bundan sonra. emeğine sağlık...

burjuvazi_akif

Üye
arkadasım paylasımın için teşekkür ederim ama programı indirdim ama şifre istiyor bunun hakkında da bilgi verirsen teşekkür ederim

enter your number--- direk karsıma bu cıkıyor ne yapmam lazım
bilgi için teşekkürler

şifre ***** dosyası içerisindeki exe'de

selimsubay

Üye
Super teşekkürler

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
itunes da telefonu görüyorsanız sorun olmamalı

adamimm

Üye
Alternatif Yöntem ( iTunes ile )

1-iTunes'i acıyoruz..

2-Müsic'e tıklıyoruz..

3-Müsic listesinden zilsesi yapmak istediginiz sarkıya sag tıklayıp 'CONveRT SELECTİON TO AAC' diyoruz convert işlemi gercekleşiyorr..

4-Dönüştürdüğümüz sarkı aynı listede görünecektir..tekrar sag tıklayıp GET İNFO tıklıyoruz acılan sayfadan OPTİONS..

5-Acılan sayfada sarkının istediginiz bölümünü (Örn:SebnemFerah'n cakıl tasları sarkısının 01:15 sn ile 02:00 saniyeleri arasını zil sesi yapıcaz dielim)START TİME=1:15 STOP TİME=2:00 Seklinde yazıyoruz..OK deyip Sayfayı kapatıyorz.

6-Bu işlemi yaptıktan sonra dönüştürdügümüz sarkıya gelıoruz..tekrar 'CONVERT SELECTION TO AAC' diyoruz işlemi gercekleştiriyoruz.

7-iTunes'i kapatmadan bilgisayarınızdan Belgelerim-müziğim-itunes müsic klasörüne giriyoruz üst kısımda Araclar-klasör seceneklerine tıklıyoruz Görünüm-bilinen dosya türleri için uzantıları gizle seceneğini devre dısı bırakıyoruz uygula-tamam deyip cıkıyoruz.

8-zil sesi yapmak istedigimiz sarkı orda görünecektir.MB'ı düşük olan zil sesi yapacagımz olandır..sarkıya sag tıklayıp ad değiştir diyoruz.uzantısı M4a'dır o uzantıyı M4r yapalım..uzantıyı değiştirdikten sonra sarkıya 2 kez tıklayıp itunes'ta calmasını saglıyoruz..müziğimizz LİBRARY-Ringtone kısmında görülecektir..

9-Şimdi bu ringtone'i iPhone'mza Summary-info- kısmından ringtone sekmesinden Sync edelim..zil sesimiz iPhone'da zil sesleri kısmında görülecektir..

NOT:ALINTIDIR

helal olsun adamım
tebrik ediyorum...
1 numarasın

ayda1944

Üye
Kardeş bu ****** istiyor nerede bunun ******i aktif olmuyor bu

****** istiyor

peyzani

Üye
helal olsun

nestrem

Üye
valla çok teşekkür ederim allah ne muradın varsa versin:)

jessalba

Üye
Still buy expensive music or ringtone online as your iPhone ringtone?
Now Aiseesoft and Aiseesoft is exactly designed for iPhone users, with these powerful iPhone Ringtone Maker program, no matter you are Mac or Windows user, make your own unique iPhone Ringtone is so easy!

iPhone Ringtone Maker turns your dream of making your own iPhone ringtone with loved music into reality in the way of converting almost all mainstream video/audio format to M4R iPhone ringtone.
iPhone Ringtone Maker transfers the converted M4R ringtone to iPhone directly after conversion according to your own need. Clipping any music segment you like as ringtone and pre-listening the music enables you to create unique iPhone ringtone. Thus you can hear the featured ringtone when your friends call you.

function of these two program:
1. Convert music or audio files of any format to iPhone ringtoneAlmost all audio formats are supported including MP3, WMA, AAC, WAV, OGG, M4A, RA etc. You can easily make your own ringtone for iPhone.

2. Convert videos to iPhone ringtoneIt helps extract music from videos to M4R ringtone. The video formats supported include AVI, MPEG, WMV, MP4, FLV, MKV, H.264/MPEG-4, MOV, RM, M4V, VOB, ASF, 3GP, QT, MPV, etc.
3. Trim input file to get a clip to convertYou can customize iPhone ringtones and set some funny audio clip as your ringtone.
4.Transfer ringtone to iPhone directly without iTunesThere is no need to launch iTunes, just check Export to iPhone and it will automatically transfer the converted files to iPhone after the converting.
5. A built-in player to preview ringtoneIt allows you to pre-listen your created ringtone to make sure that it is the exact one and exact part you need.
6. Edit your RingtoneWith this professional tool you can remove your ringtone from your iPhone as you like. Besides you can also rename your Ringtone at your favor.

burjuvazi_akif

Üye
slm ben damla bende iphone 3g version 3 ve 16go opsionnunda telefonum var ama silsesi melodisini yapamadim fransizca oldugu icin sizin yazdiklarinizi anlayamadim lutfen bana yardim edebilirmisiniz su anda iphonun icinde hic bir program yuklu degil bana yardim ederseniz sevinirim

aslında bu başlık altında bu melodi konusu çok iyi bir şekilde anlatılmış. ancak halen sıkıntılar yaşıyorsan. benim n basitinden anlatımı gerçekleştirdiğim bir mesaj bulacaksın.. kısacası sana şunu söyleyeyim.. Öncelikle sana gerekli programlar :
- ITunes (apple'ın sitesinden indirebilirsin) : Iphone ile Eşzamanlama (Synronizasyon) Sağlamamızı sağlayan program.
- Arkadaşın buraya eklediği Program. (***** yani seri no v.s İndirdiğiniz dosya içerisinde bulunuyor.)

-> nasıl yapacağınızı ise yukarıda anlatmıştım. kolay gelsin..

jonnydepp

Üye
M2TS is a Sony high definition video file type. While it can't supported by various PMPs. can convert M2TS video files to AVI, MPG, MP4, ASF, MOV, RMVB, WMV, DivX, Xvid, 3GP, RM, H.264/MPEG-4 AVC with excellent output quality. You can playback converted files on your Apple TV, Zune, PSP, Pocket PC, Creative Zen and suchlike PMPs. And at the same time it is also a

Features of M2TS Converter:

1. Support MTS, M2TS and other HD video formats
M2TS Converter for Mac supports all popular HD videos including AVCHD Video (.mts, .m2ts), H.264/MPEG-4 AVC (.mp4), MPEG2 HD Video (.mpg; .mpeg), MPEG-4 TS HD Video (.ts), MPEG-2 TS HD Video (.ts), Quick Time HD Video (.mov), WMV HD Video (*.xwmv), Audio-Video Interleaved HD Video (.avi) etc.
2. Convert video to various output formats and all PMPs
Popular formats are all supported, and M2TS Converter for Mac converts videos to iPod, iPhone, Apple TV, PSP, Xbox 360, Wii, BlackBerry, MP3/MP4 players like Archos, Creative Zen, iRiver, Pocket PC, PDA, etc.
3. Provide Deinterlacing function
Using this M2TS Converter, it helps you to convert interlaced video to the progressive video, this function can optimize the video effect..
4. Powerful editing function
M2TS Converter helps you diversify your video in the way of a wide variety of video editing functions such as crop video, trim movie and set the video Brightness, Contrast, Saturation.

taytaytr

Üye
Peki bu yaptığımız ringtone u sms zil sesi olarak nasıl kullanabiliyoruz ? Bilen bir arkadaş var mı ?

maqdamon

Üye
sakamı bu surekli 16 kb lık bisi indirio basıtıgndada siteyi acıo

saydeniz

Üye
ılk defa bırsey buldum dıe foruma tsk edeıyorum,emegine saglık

queen95

Üye
ellerine sağlık,sonundaaa :D

Üst Alt