06Nurettin
Üye
bence yorum yapmadan önce bı hafta kullansınlar symbiancılar iphonu da sonra yorum yazsınlar 
burda ne işleri var anlayamıyorum iphone bölümünden cıkmıyolar nedense 
burda ne işleri var anlayamıyorum iphone bölümünden cıkmıyolar nedense 
Katılıyorumen dandik symbian bile IPHON den iyidir
--------------- Ekleme ---------------
AHMET 2525 imzanı kullanabilir miyim![]()

Bu kadar karşı olanlar bence bir iphone alıp yada inceleyip bir baksınlar kalite nasıl olurmuş diye.ıphone guzel bir cihaz ama amerikan 450-500 ytlye verdikleri cihazları bize 1500 ytlye veriyorlar neyani biz cokmu zenginiz bence bu cihazı alacak olsamda almam adamlar bizi keriz görüyorlar satıyorlar dünyanın parasına
Arkadaşım dünyada Apple fiyatları tektir.O zmn Turkcellden bedava alsaydın.Dediğinin saçma ABD de hatlar ile birlikte ucuza veriliyor aynı Türkiye de olduğu gibi.Sıfır N95 alacağıma temiz ve garantili 2. elden 800 - 900 tl gider bir İphone alırım.

Yaa iPhone la Dier Telefonları Kıyaslıyorlar Ya Burda Yorumları Okurken Gülüyorum Bir Kere iphone u Bir Telefon la Kıyaslamaları Asıl Komik Kısmı Bu.Iphone Olmayan Kulakdan Dolma Laflarla Kıyaslama Yapmasın Lütfen Gidin Alın 2 Hafta Kullanın Beğenmezsen Zaten Çok Rahat Değiştirirsin Herşekilde Satarsın Zaten (ki Beğenmeme İhtimaliniz Yok Kullanınca Anlarsınız.) iPhone Bi Telefon Değil Bir Cep Bilgisayarıdır. Hiç Bir Şekilde Kıyaslamaya Gelmez. Öncelikle Nokia Bir Telefon Şirketidir Apple Bilgisayar Bunu Kesinlikle Düşünmeniz Gerekli iphone Kendini Geliştiren Bir Ciğazdır Ve Sürekli Yeni Uygulamalar Eklenir Eğer Kamera İçin Bir Telefon Alıyorsanız (Ki iPhonun Kamera Özelliği Son Derece İyi Photoshop Uygulaması Bile Var İndiriseniz) Ben Siz Gidin Bir Fotograf Makinesi Alın Derim En İyi Verimi Onlar Verir Size.Unutmayınki Telefon Şirketleri Sürekli Yeni Modeller Sürer Piyasaya Sayısız Telefon Modeli Vardır Ama Apple Bir Tek iPhone Üretiyor Ve Onu Geliştirerek Önümüze Sunuyor Apple Fanatikliği Demeyin Önce Kullanın Sonra Yorum Yapın!

katılıyorum..