İphone için symbian kullanıcılarını kıskandıracak harika uygulama

Sponsorlu Bağlantılar

06Nurettin

Üye
Benim N82 nin 5megapixel,zifiri karanlıkta bile xenon flash ile harika çekimleri,dvd.kalitesinde video kayıt...yüzlerce harika symbian programları,istediğin meleodiyi zil sesine ekleme,wifi bağlantı ile ile her yerde iletişim,ses kalitesi v.s. v.s.....uğraşmadan her işlemi yapma özgürlüğü....

ercumnt

ercumnt

Üye
ben neredeyse her nokia modellerini kullandım en sonunda iphone a döndüm iyiki dönmüşüm böyle bi rahatlık olamaz kıyaslama yapmaya gerekmi var komik buluyorum formula 1 arabalarıyla sokak arabalarını karsılastırmak gibi bişey bu ikisinin yeri farklı ne sokaktakiler pistte yarışır ne formula arabaları sokağa iner gülerek gülüyorum :) bence yorum yapmadan önce bı hafta kullansınlar symbiancılar iphonu da sonra yorum yazsınlar :D

--------------- Ekleme ---------------

maliakg adlı kullanıcıda bi karşılastırma yapmıs ama konuyla ne kadar alakalı oldugunuda göstermiş windows mobile işletim sistemiyle symbian sistemini karşılastırılmasının linkini koymus iphone mac os işletim sistemiyle calısmaktadır bunu bilmeyen birinin ne işi var burada ayrıca kıskanmıyoruz dıyolar her yorumu yapan nokia kullananlar :) burda ne işleri var anlayamıyorum iphone bölümünden cıkmıyolar nedense :)

--------------- Ekleme ---------------

maliakg adlı kullanıcıda bi karşılastırma yapmıs ama konuyla ne kadar alakalı oldugunuda göstermiş windows mobile işletim sistemiyle symbian sistemini karşılastırılmasının linkini koymus iphone mac os işletim sistemiyle calısmaktadır bunu bilmeyen birinin ne işi var burada ayrıca kıskanmıyoruz dıyolar her yorumu yapan nokia kullananlar :ehe burda ne işleri var anlayamıyorum iphone bölümünden cıkmıyolar nedense :)

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
Bugün arkadaş N95 getirmişti içine oyun ve tema yüklemek için...Aylar sonra N95 e farklı bişeyler yapabilirim diye açtım ve oyun yükledim ama inanın iphone dan sonra N95 sanki 1110 gibi geldi bana.İphone dan sonra BAİ oynu oynamak sanki ölüm gibi geldi açıp yılan oynunu oynamayı tercih ederim:)Bu kadar karşı olanlar bence bir iphone alıp yada inceleyip bir baksınlar kalite nasıl olurmuş diye.

time33

Üye
ya arkadaslar ben senelerden beri nokia ciyim en son n 95 i kullandim ama simdi Iphone aldim yani bence kiyas edemeyiz iphone süper tabiiki bana göre cep telefonu degil kücük bir bilgisayar telefon sadece bir özelligi .ama tabiiki herkese saygim sonsuz .tesekkürler

cezali

Üye
Merhaba arkadaşlar

Bende İphonu Kötüleyen tiplerdendim. Ama abim birgün hediye iphone 3g almış gelmiş sagolsun. İlkin hoşuma gitmedi hiç bir özelligi yok dedim video bile çekmiyor dedim. Daha sonralarda Araştırdıgımda bütün özelliklerin programla eklenebildigini gördüm şimdi telefonum videoda çekiyor bluetoothla veride gönderiyor. Kısaca Nokiadaki tüm özellikleri destekliyor son sürümle beraber mms özelliginide birlikte getirdi.

Şimdi nokia kullanıcı arkadaşlar emin olunki iki tane Nokia express Music ile Bir tane iphone yi yan yana koysunlar İphoneyi seçerim. Siz iphone kullanmadıgınız için kötü geliyor. Ama bir kullanın Hasta kalacaksınız eminim..

tigana

Üye
arkadaşlar iphoneden bahsediosunuz allah aşkına symbian nedir yaaa kasıntıdan başka bişi değil

muratilh

Üye
ıphone guzel bir cihaz ama amerikan 450-500 ytlye verdikleri cihazları bize 1500 ytlye veriyorlar neyani biz cokmu zenginiz bence bu cihazı alacak olsamda almam adamlar bizi keriz görüyorlar satıyorlar dünyanın parasına

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
ıphone guzel bir cihaz ama amerikan 450-500 ytlye verdikleri cihazları bize 1500 ytlye veriyorlar neyani biz cokmu zenginiz bence bu cihazı alacak olsamda almam adamlar bizi keriz görüyorlar satıyorlar dünyanın parasına

Arkadaşım dünyada Apple fiyatları tektir.O zmn Turkcellden bedava alsaydın.Dediğinin saçma ABD de hatlar ile birlikte ucuza veriliyor aynı Türkiye de olduğu gibi.Sıfır N95 alacağıma temiz ve garantili 2. elden 800 - 900 tl gider bir İphone alırım.

safa34

Üye
ıphone ye bilgisayardan nasıl oyun atabilirim ?

lost02

Üye
çin maı ıphonun msm ve gprs ayarlarını nasıl yaparız

cortex47

cortex47

Üye
Arkadaşım dünyada Apple fiyatları tektir.O zmn Turkcellden bedava alsaydın.Dediğinin saçma ABD de hatlar ile birlikte ucuza veriliyor aynı Türkiye de olduğu gibi.Sıfır N95 alacağıma temiz ve garantili 2. elden 800 - 900 tl gider bir İphone alırım.

1. bedavaya alma gibi bir şey söz konusu değil. her şeyin bir bedeli var.
2. şöyle bir durum var. adamlarda 900 $ mesela. bizde de 1350-1400 lira. adam parasını ona göre kazanıyor zaten. bize göre 1 lira onlara göre 1 $. yani 900 liraya almak istiyoruz burada ama sabit fiyat işte n'aparsın, paramız değersiz :(

keskin1

Üye
abi bunları bırakın NOKİA adamlar yapmış hacı kım nederse desın aksını soyleyen kendını awutuo emın ol la 3310 hala canawar calısıo eskıden ıphonmu wardı ama nokıa wardı we suankı teller mesela n97 abı daha neolsun bende 5800 XM war yeterlı sewıyede ıyı

stylow_turk_40

Üye
yhaa birakinn bunlarii yhaa,, IPHONE hepsinden iyi,, nokiada ne var yhaa yavass bisey yha N95i gorduk,, kabaa bisey,, N97 desek benzetmek istemisler Iphone'a ama aolmaz,, Iphone kadar hicbi telefonn olamaz!,, 2010da 4Gle daha da cildirirsinizz;$

yassose

Üye
burda nokia kullanipda iphone ye gecen ler goruyorum ve cok mememunlar ama iphoneden sizin o cok ovdugunuz nokia ya gecen goremiyorum demekki fark ortada uzatmaya gerek yok

Zozaa

Üye
Yaa iPhone la Dier Telefonları Kıyaslıyorlar Ya Burda Yorumları Okurken Gülüyorum Bir Kere iphone u Bir Telefon la Kıyaslamaları Asıl Komik Kısmı Bu.Iphone Olmayan Kulakdan Dolma Laflarla Kıyaslama Yapmasın Lütfen Gidin Alın 2 Hafta Kullanın Beğenmezsen Zaten Çok Rahat Değiştirirsin Herşekilde Satarsın Zaten (ki Beğenmeme İhtimaliniz Yok Kullanınca Anlarsınız.;) ) iPhone Bi Telefon Değil Bir Cep Bilgisayarıdır. Hiç Bir Şekilde Kıyaslamaya Gelmez. Öncelikle Nokia Bir Telefon Şirketidir Apple Bilgisayar Bunu Kesinlikle Düşünmeniz Gerekli iphone Kendini Geliştiren Bir Ciğazdır Ve Sürekli Yeni Uygulamalar Eklenir Eğer Kamera İçin Bir Telefon Alıyorsanız (Ki iPhonun Kamera Özelliği Son Derece İyi Photoshop Uygulaması Bile Var İndiriseniz) Ben Siz Gidin Bir Fotograf Makinesi Alın Derim En İyi Verimi Onlar Verir Size.Unutmayınki Telefon Şirketleri Sürekli Yeni Modeller Sürer Piyasaya Sayısız Telefon Modeli Vardır Ama Apple Bir Tek iPhone Üretiyor Ve Onu Geliştirerek Önümüze Sunuyor Apple Fanatikliği Demeyin Önce Kullanın Sonra Yorum Yapın!

rapman

rapman

Üye
sayfa uçmuş gitmiş..bu arada iphone'un cep telefonluğu özelliğinden çok oyun konsolluğu özelliği ön plana çıkıyor.yani iphone bir oyun konsoludur.ben iphone alırsam ancak oyun oynamak için alırım..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Yaa iPhone la Dier Telefonları Kıyaslıyorlar Ya Burda Yorumları Okurken Gülüyorum Bir Kere iphone u Bir Telefon la Kıyaslamaları Asıl Komik Kısmı Bu.Iphone Olmayan Kulakdan Dolma Laflarla Kıyaslama Yapmasın Lütfen Gidin Alın 2 Hafta Kullanın Beğenmezsen Zaten Çok Rahat Değiştirirsin Herşekilde Satarsın Zaten (ki Beğenmeme İhtimaliniz Yok Kullanınca Anlarsınız.;) ) iPhone Bi Telefon Değil Bir Cep Bilgisayarıdır. Hiç Bir Şekilde Kıyaslamaya Gelmez. Öncelikle Nokia Bir Telefon Şirketidir Apple Bilgisayar Bunu Kesinlikle Düşünmeniz Gerekli iphone Kendini Geliştiren Bir Ciğazdır Ve Sürekli Yeni Uygulamalar Eklenir Eğer Kamera İçin Bir Telefon Alıyorsanız (Ki iPhonun Kamera Özelliği Son Derece İyi Photoshop Uygulaması Bile Var İndiriseniz) Ben Siz Gidin Bir Fotograf Makinesi Alın Derim En İyi Verimi Onlar Verir Size.Unutmayınki Telefon Şirketleri Sürekli Yeni Modeller Sürer Piyasaya Sayısız Telefon Modeli Vardır Ama Apple Bir Tek iPhone Üretiyor Ve Onu Geliştirerek Önümüze Sunuyor Apple Fanatikliği Demeyin Önce Kullanın Sonra Yorum Yapın!
:ehe:ehe katılıyorum..

cimbom11

Üye
yıllardır linux mu windowsmu olayı vardı şimdi ise iphonemi nokiamı Allah'ım yaa.Arkadaşlar fazla telefon kullanmadım 5110 - 3210 - 3310 - 8310 - 7610 - iphone hepsinden zamamanına göre memnun kaldım ve şuan iphone 3g kullanıyorum tamam biraz zahmetli telefon itunes ,jilbrek,cydia,ringtone vs. vs. öğrenmek gerek video yok derler cy corder var yeterki isteyin.haa tepsi önünde serilen iphonede bişi yok dersem yalan olmaz ama dedimya jilbrek olayı son noktadır.Uzun lafın kısası iphone diyorum :thumbup:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ya işin kısası her telefonun kendine göre bir güzelliği var..yıllarca çeşitli telefonlar kullanan biri olarak her telefondan zek aldım her birinin ayrı bir tadı var İphone da güzel ve şık bir telefon..

Üst Alt