İphone için symbian kullanıcılarını kıskandıracak harika uygulama

Sponsorlu Bağlantılar

silentbluesoul

Üye
Arkadaşlar ne bir n95 im nede iphone um olmadı ama ikisinide kullandım. ikisinede saatlerce uğraşıp en kullanışlı hale sokmaya çalışıtım.

İphone u patronum Almak istedi, forumlardan okuduğum kulaktan dolma bilgilerle çok pahalı olduğunu, özelliklerine göre vereceği paranın abartı olduğunu söyledim. ve kısacası tavsiye etmedim. ama Patronum kampanyalarında cazibesine kapılarak beni dinlemeyerek aldı. kendisi teknolojiye son derece meraklı ancak kullanma kısmında gelen iphone u en kullanışlı hale getirmek benim işimdi.
ELime aldım çalıştırdım 3gs 32gb içi bomboştu :D inanın o halde bırakın 1500 lira 300 lira bile etmiyor :D
program yüklendiğini biliyordum ve jailbreakla başladım. nizami bir şekilde yeni uygulamalar yeni özellikler hepsini topladım ve kurdum. sonuç ilk deneyimim olduğu için saattlerce günlerce uğraştım şimdi 1 gecede iphone şaha kaldırırım. neyse sonuç muhteşem İphone bir telefon değil telefon özelliği olan bir cep bilgisayarı. dokunmatik ekranı bildiğiniz hiç bir dokunmatiğe benzemiyor tamamen kullanışlı olmak için yapılmış. yükleyebildiğiniz uygulamalar aklınızın sınırlarını zorluyor :D Oyunlar son derece harika dokunmatik ekranda oyun oynanmaz diyen arkadaş lütfen en kısa zamanda bir iphone da oyun oynasın. sonra tartışmaya devam edelim :D

bu kısımda anlatmak isterim mum uygulaması vardır kullananlar bilir arkadaşıma bu uygulamayı gösterdim telefonu sağa sola yatırdığımda mum da gerçek bir mum tutuyorcasına sağa sola yatıyor ve damlıyor. arkadaşımın o esnada üflede sönsün dedi. bende kırmayıp mum u üfleyip söndürdüm :D yüz ifadesini görmeniz lazımdı :D o esnada bir telefondan beklenmeyen bir şeyi iphone la yapıp onu fazlası ile şaşıurttım.

kamera iyi değil diyenler 5 megapiksellik nokia kameralarına kafa tutması elbetteki imkansız ama iphone u alın uygulamalarla çok güzel işler çıkarabiliyorsunuz. bluetootu var sadece uygulamasını yüklemeniz gerekiyor. yaa şöyle anlatayım size iphone u ilk alıuyorsunuz wifi si modemin yanında zor çekiyor bir uygulama yüklüyorsunuz notebook tan farkı kalmıyor. iphone la internete girmek mi n95 le internete girmekmi? kesinlikle iphone rahatlık n95 le internete mi girilir yawww finlandiya işkencesi :D

birde şunu söyleyeyim süper hızlı bir telefonun bu akdar seri çalışacağı hiç aklıma gelmezdi. 3g için değil bu sözüm ama 3gs çok hızlı çok seri.

Patronum şu an yüklediğim uygulamalarla her gittiği yerde havasını atıyor benim almayın dememe rağmen aldığı iphone undan aşırı derecede memnun. tüm fotoraflarını tarayıcıdan taratıp iphonuna attı. istediği her yerde aile albümünü rahatlıkla paylaşabiliyor ve inanın iphoneda fotoraf larınızı bir başkasına göstermek son derece güzel bir olay mail olayı çok kullanışlı

Arkadaşlar telefonu elinize aldığınızda onu kıracak ona yeni uygulamalar yükleyebilecek bilgiye sahipseniz kesinlikle iphone vazgeçemeyeceğiniz ve verdiğiniz parayı sonuna kadar hak eden bir telefon. amma telefonu kutusundan çıakrdığınızda her işi kendiliğinden yapmasını beklediğiniz bir telefon istiyorsanız o telefon iphone değil. ve verdiğiniz para çok gelir size.

iphone arkadaşların dediği gibi windows mobile kullanmıyor. apple windowsa üstü kapalı küfür eden bir firmadır :D her ne kadar yeni maclerde windows yüklenebilir halde olsada bu pazarda kendilerine daha iyi bir yer edinme çabasıdır.
Son Olarak şarj a değineceğim kusura bakmayın ama nokiaların şarjıda çok iyi gitmiyor. bir notebooktan kimse 1 gün şarj ile çalışmasını beklemiyor bekleyemezde bu iphone dediğimiz cihaz ise bir notebook adaptörünün 3 te 1 inden daha küçük olmasına rağmen kendi çapında birçok pc işlemini rahatlıkla hatta bazı uygulamalarda pc den daha performanslı ve kullanışlı çalışıyor.

KESİNLİKLE İPHONE

noble2004

noble2004

Üye
Arkadaslar mukemmel bır konu olmus yawww..herkes fikrini soyluyor kimse kimseyi kırmadan:)
iphone icin bluetooth sorunu var sadece resim atabiliyorsunuz mp3 falan gönderemiyorsunuz
mms ozellıgı zaten yok..tek kamera ile görüntülü konusma yok yani siz görebiliyorsunuz ama karsıdaki sizi göremiyor
sarj problemı var 1 gunde bıtıyor gıbı cok kurcalamıyorsan:)apple i tunes olmadan müzik film video atamıyorsunuz yani tum kullandıgınız bilgisayarlarda itunes u yüklemeniz gerekiyor

FAKAT

bluetooth ile ne kadar sey atıp yukleyebılırsın kı yada kac kere kullandınız?mms özelligine gelince, neden bunlar ıcın telefonumda yer ayırayım kı?görüntülü konusma su ana kadar hıc yapmadım..iphone un kullanılabılır cok uygulaması oldugu ıcın sarjı erken bıtıyor dogal olarak..
İPHONE a yükledeginiz need for speed vs.ile telefona takılan formula tarzı direksiyon konsolu ile muthıs zevk alacagınızdan eminim..nokia nın iphone muadili öncelikle 5800 olarak cıkmıstı fakat 5800 da kullandım ekran dokunmatik degil BASMATİK resmen iphone ile ekran özellikleri karsılastırılamaz..ayrıca uygulamalar o kadar cesıtlı kı insanların agzını acık görebılırsınız:) yani İPHONE İLE NOKAİ kıyaslanamaz:)) NOKAİ ile İPHONE arasında daglar var..
İphone u Tek Gecerımm.kolay gelsinnn.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kıyaslama yanlış bencede her iki telefonu kullanan biri olarak aralarında dağlar var inanın..anlatılmaz sadece kullanmakla anlaşılır..

oneronline

Üye
ya allahınızı severseniz Iphonun neyini kısakanalım n95 sahibiyim ve cep telefonumda yok yok sizde ne var kameranız zaten muhteşem demi 2 mp çek çek seyret hd kalitesi galiba:kop:
symbian bir kere bilgisayar tabanlı bir sistem bilmeden etmeden symbiana kötü vs.. eleştirilerde bulunmak çok yanlış olur.

symbianlı cep telefonundan bi uzak masaüstü bilgisayara bağlanda görelim nasıl yapıyorsun :aha:

bu arada symbian bilgisayar tabanlıysa iphone macintosh tabanlı yani işletim sisteminin ta kensidi :oke:

yıllardır nokiadan vazgeçmeyen birisi olarak iphoneye geçtikten sonra bilgisayara kurulabilen herşeyin iphoneyede kurulabildiğini öğrendim artık nokianın sınırlı programlarından kurtuldum hayatı iphone ile sınırsız yaşıyorum :bye2:

asdarr

Üye
arkadaşlar bence de gereksiz bir tartışma eğer herkes kendi telefonundan memnun ise o halde bir problem yoktur. ama bu tartışmadan şunu seziyorum i phone kullanan arkadaşlar ,bir elit tabaka bireyi edasıyla hareket edip, nokiacıların hiçbirşeyden haberi olmadığını hiçbirşeyi bilmediğini savunuyor bence bu da yanlış bir davranış.

sefadrsn

sefadrsn

Üye
demısler bluetooth fıfa 2009 falan bunların heepsı 5mp km vb artık ıphonelarada yuklenıyo ucretsız programlarla yanı tek kıng var su an pıyasada bunu kabullenelım artık oda ıphone xD(bendede n95 vardı ] yakında 3g8gb alıyorum bu arda

yasinzanbak

Üye
kardeş nozaman 5800 veya n97 alcan görücen farkı bana iphoneyi övüyon bilmediğin otla g..nü silmiycen nokia dan şaşmıycan saglamlıkta özellikte nokia kullanımı basit i phone yi bende kullandim 10 gün sonra hemen sattım çünkü sadece apllenin orjinal lisanslı yazılımlarını çalıştırıyo ve ücretli internetten ve ya herhangi bir yerden uygulama aldınmı telefon hemen hemen yazılımı çalışmasını engelliyo ve siliyo bataryası değişmiyo değiştirmek için aplleye 330euro ya değiştiriyorlar yani 660 liraya bataryasını değiştiriyorsunuz ve bu cihaza yazılım bulmak deveye hendek atlatmaktan bile daha zor ses kalitesi 5 para etmez bluetooth la müzik atamıyorsunuz ve alamıyorsunuz sadece itunes programını satın alıyorsunuz oda ücretli aylık 101kontör karşılında müzik gönderip alabiliyorsunuz oda sadece müzik oyun yazılmı gönderemezsiniz kopyala yapıştır yok mms yok kamera 2 mpxel parçası yok video kaydı yok 1600 lira para veriyorsunuz bunların hiç biri yok sadece gösteriş baska bişey yok satıp 5800 aldım süper bir cihaz sesi özellikleri kullanımı süper ve peynir ekmek gibi yazılım oyun buluyorum kapağı bataryası hafıza kartı hepsi değişiyo hemde ucuza her yerde buluyorum türkiyede en çok tutulan telefon nokiadır bendeki 6600 hala duruyo 7 senelik telefon söyleyin bakalım hangi marka yedi sene gitçek nokia dan şaşmam ölümüne kadar nokia birkere şaştım kazığı yedim 1600 aldım 650 zor verdim oda arkadaşa telefoncular satılmıyo diye almıyo ama nokia yı soruyom 450 lira veriyo 520 ye aldım nokiadan şaşmam

by_unlucky

Iphone İle başka telefonu kıyaslamak bile hatadır ; )

serhat00

serhat00

Üye
ala ala

kvc_kvc

Üye
YAW AYIP DEGILMI iPHOE ILE NOKIA KIYASLAMASI.BI KERE KLASMAN FARKI VAR.İPHONE TELEFON DEGIL BIKERE:)BU NOKIA VARYA NOKIA YILLARCA BI TON PARAYA BES PARA ETMEZ MAKINE SATMIS MILLETE MEGERSE YA.

abdullahsalam

Üye
3 ay öncesine kadar hep nokia ve symbian kullandım en son n97 de bıraktım ve şimdi iphone 3gs kullanıorum symbian ve nokianın en kalitelisi dahi olsa mac os ve iphone nin tırnağı olamaz... apple mükemmel bir iş çıkarmış ancak tek sıkıntı şu herşey sınırlamalar içinde jailbreak çıktığı an elinizde bir ferrari olabilir... buna karşın en iyi symbian ancak bmw olabilir...

carantinas

carantinas

Üye
arkadasım windows la symbian ı karsılastırmanız komik cunku ikiside farklı kategori de symbian da olan windows da olmaz windows da olan symbian da olmaz.. cogu zaman. olay budur..

emrahande

emrahande

Üye
arkadasım kafan mı guzel iphone da unix ısletım sıstemı var bosyere cevap yazıcagına o pc yı arastırma ıcın kullan farkı anlarsın ...

ben0024

Üye
iyi bi progran

Ercan KABACAOĞLU

Ercan KABACAOĞLU

Üye
yaa bıraqqqqqqqq yaaaaaaaaaaaaa symbian mı o da ne oliiiiiiii :)))

Eski bi symbiancı ve Nokia cı oalarak NOKİ benim için antık FİNİTO!!!

kendinizi paralamayın bence yazık etmeyin kendinize geçin ipohoneye kafa dinleyşin biraz :))

--------------- Ekleme ---------------

YAW AYIP DEGILMI iPHOE ILE NOKIA KIYASLAMASI.BI KERE KLASMAN FARKI VAR.İPHONE TELEFON DEGIL BIKERE:)BU NOKIA VARYA NOKIA YILLARCA BI TON PARAYA BES PARA ETMEZ MAKINE SATMIS MILLETE MEGERSE YA.

Valla haklısın dostum... Nokia gitsin ericsonla güreşsin... iphoneye gücü yetmez....:yuru

iOS Developer

iOS Developer

Üye
nedense şu symbian bir türlü gelişmedi.son zamanlarda çok sinir etmeye başlayan symbian dan kurtulma yollarını aramaya başlar oldum. apple denemek istiyorum birde ama symbiandan daha hızlı ve sorunsuz olacağı kesin... bu arada belki forumdaki arkadaşlar symbianı bilmediğimi düşüneceklerdir veya nokia yayı, şimdiden söyleyeyim bu güne kadar tam 33 telefon kullandım bunlardan bir tanesi motorola iki tanesi samsung bir tanesi toshiba iki tanesi çin malı çakma telefolar ve geriside nokia dır nokia da kullandığım telefonların 4 veya 5 i java idi geri kalanı symbiandı. sanırım apple nokia yı sallıyor ve yakındada çökertecek...

OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
arkadaşlar n73 üm var bnde tam bir kişiselleştirme ve uygulama yükleme hastasıyım 6 ay dır n73 e bi şey yüklemiyorum uygulama kalmadı yok.Telefonumu değişip başka bir şey alıcam ama hiç bir modeli beğenmiyorum.O üfleyince sönen zippo ya elini şaklat gene sönüyo yüksek sesle bağır gene sönüyor.Iphone ve apple ı alınca kazık yemiş gibi olmak istemiyorum windows mobile lar zaten işime yaramaz nokia zaten bozdu belki n900 dan umudum var ama pek incelemedim

Ben en son düşündüm taşındım telefon alma işini 1 sene ertelemeye karar verdim çünkü şu an hiç bir telefonu beğenmiyorum.

Bne

Mooqle

Üye
Megapixelle Flashle iPhone'u Kötülemeye Çalışmak Çok Saçma... :)
iPhone OS'de Oynadığınız Hangi Oyundaki Grafikleri,Erişebilirliği,Uygulamalardaki Kullanışlılık ve Gerçekçiliği Bulabilirsiniz Symbian'da?.. :)

eren3546

eren3546

Üye
arkadaşlar bi iphone 4 kullanan biri olarak söylüyorum teli alma nedenim karizması
mükemmel bi cihaz tek gecerim nokia cılar duyrulur boşuna ugraşmayın bizimle yakında symbian tarih olacak

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
ya allahınızı severseniz Iphonun neyini kısakanalım n95 sahibiyim ve cep telefonumda yok yok sizde ne var kameranız zaten muhteşem demi 2 mp çek çek seyret hd kalitesi galiba:kop:
symbian bir kere bilgisayar tabanlı bir sistem bilmeden etmeden symbiana kötü vs.. eleştirilerde bulunmak çok yanlış olur.

bizim 3 mg kamermız sizin 5 mg kameranızla eşit değerdedir sende bunu unutma

Üst Alt