silentbluesoul
Üye
Arkadaşlar ne bir n95 im nede iphone um olmadı ama ikisinide kullandım. ikisinede saatlerce uğraşıp en kullanışlı hale sokmaya çalışıtım.
İphone u patronum Almak istedi, forumlardan okuduğum kulaktan dolma bilgilerle çok pahalı olduğunu, özelliklerine göre vereceği paranın abartı olduğunu söyledim. ve kısacası tavsiye etmedim. ama Patronum kampanyalarında cazibesine kapılarak beni dinlemeyerek aldı. kendisi teknolojiye son derece meraklı ancak kullanma kısmında gelen iphone u en kullanışlı hale getirmek benim işimdi.
ELime aldım çalıştırdım 3gs 32gb içi bomboştu
inanın o halde bırakın 1500 lira 300 lira bile etmiyor
program yüklendiğini biliyordum ve jailbreakla başladım. nizami bir şekilde yeni uygulamalar yeni özellikler hepsini topladım ve kurdum. sonuç ilk deneyimim olduğu için saattlerce günlerce uğraştım şimdi 1 gecede iphone şaha kaldırırım. neyse sonuç muhteşem İphone bir telefon değil telefon özelliği olan bir cep bilgisayarı. dokunmatik ekranı bildiğiniz hiç bir dokunmatiğe benzemiyor tamamen kullanışlı olmak için yapılmış. yükleyebildiğiniz uygulamalar aklınızın sınırlarını zorluyor
Oyunlar son derece harika dokunmatik ekranda oyun oynanmaz diyen arkadaş lütfen en kısa zamanda bir iphone da oyun oynasın. sonra tartışmaya devam edelim
bu kısımda anlatmak isterim mum uygulaması vardır kullananlar bilir arkadaşıma bu uygulamayı gösterdim telefonu sağa sola yatırdığımda mum da gerçek bir mum tutuyorcasına sağa sola yatıyor ve damlıyor. arkadaşımın o esnada üflede sönsün dedi. bende kırmayıp mum u üfleyip söndürdüm
yüz ifadesini görmeniz lazımdı
o esnada bir telefondan beklenmeyen bir şeyi iphone la yapıp onu fazlası ile şaşıurttım.
kamera iyi değil diyenler 5 megapiksellik nokia kameralarına kafa tutması elbetteki imkansız ama iphone u alın uygulamalarla çok güzel işler çıkarabiliyorsunuz. bluetootu var sadece uygulamasını yüklemeniz gerekiyor. yaa şöyle anlatayım size iphone u ilk alıuyorsunuz wifi si modemin yanında zor çekiyor bir uygulama yüklüyorsunuz notebook tan farkı kalmıyor. iphone la internete girmek mi n95 le internete girmekmi? kesinlikle iphone rahatlık n95 le internete mi girilir yawww finlandiya işkencesi
birde şunu söyleyeyim süper hızlı bir telefonun bu akdar seri çalışacağı hiç aklıma gelmezdi. 3g için değil bu sözüm ama 3gs çok hızlı çok seri.
Patronum şu an yüklediğim uygulamalarla her gittiği yerde havasını atıyor benim almayın dememe rağmen aldığı iphone undan aşırı derecede memnun. tüm fotoraflarını tarayıcıdan taratıp iphonuna attı. istediği her yerde aile albümünü rahatlıkla paylaşabiliyor ve inanın iphoneda fotoraf larınızı bir başkasına göstermek son derece güzel bir olay mail olayı çok kullanışlı
Arkadaşlar telefonu elinize aldığınızda onu kıracak ona yeni uygulamalar yükleyebilecek bilgiye sahipseniz kesinlikle iphone vazgeçemeyeceğiniz ve verdiğiniz parayı sonuna kadar hak eden bir telefon. amma telefonu kutusundan çıakrdığınızda her işi kendiliğinden yapmasını beklediğiniz bir telefon istiyorsanız o telefon iphone değil. ve verdiğiniz para çok gelir size.
iphone arkadaşların dediği gibi windows mobile kullanmıyor. apple windowsa üstü kapalı küfür eden bir firmadır
her ne kadar yeni maclerde windows yüklenebilir halde olsada bu pazarda kendilerine daha iyi bir yer edinme çabasıdır.
Son Olarak şarj a değineceğim kusura bakmayın ama nokiaların şarjıda çok iyi gitmiyor. bir notebooktan kimse 1 gün şarj ile çalışmasını beklemiyor bekleyemezde bu iphone dediğimiz cihaz ise bir notebook adaptörünün 3 te 1 inden daha küçük olmasına rağmen kendi çapında birçok pc işlemini rahatlıkla hatta bazı uygulamalarda pc den daha performanslı ve kullanışlı çalışıyor.
KESİNLİKLE İPHONE
İphone u patronum Almak istedi, forumlardan okuduğum kulaktan dolma bilgilerle çok pahalı olduğunu, özelliklerine göre vereceği paranın abartı olduğunu söyledim. ve kısacası tavsiye etmedim. ama Patronum kampanyalarında cazibesine kapılarak beni dinlemeyerek aldı. kendisi teknolojiye son derece meraklı ancak kullanma kısmında gelen iphone u en kullanışlı hale getirmek benim işimdi.
ELime aldım çalıştırdım 3gs 32gb içi bomboştu
inanın o halde bırakın 1500 lira 300 lira bile etmiyor
program yüklendiğini biliyordum ve jailbreakla başladım. nizami bir şekilde yeni uygulamalar yeni özellikler hepsini topladım ve kurdum. sonuç ilk deneyimim olduğu için saattlerce günlerce uğraştım şimdi 1 gecede iphone şaha kaldırırım. neyse sonuç muhteşem İphone bir telefon değil telefon özelliği olan bir cep bilgisayarı. dokunmatik ekranı bildiğiniz hiç bir dokunmatiğe benzemiyor tamamen kullanışlı olmak için yapılmış. yükleyebildiğiniz uygulamalar aklınızın sınırlarını zorluyor
Oyunlar son derece harika dokunmatik ekranda oyun oynanmaz diyen arkadaş lütfen en kısa zamanda bir iphone da oyun oynasın. sonra tartışmaya devam edelim
bu kısımda anlatmak isterim mum uygulaması vardır kullananlar bilir arkadaşıma bu uygulamayı gösterdim telefonu sağa sola yatırdığımda mum da gerçek bir mum tutuyorcasına sağa sola yatıyor ve damlıyor. arkadaşımın o esnada üflede sönsün dedi. bende kırmayıp mum u üfleyip söndürdüm
yüz ifadesini görmeniz lazımdı
o esnada bir telefondan beklenmeyen bir şeyi iphone la yapıp onu fazlası ile şaşıurttım. kamera iyi değil diyenler 5 megapiksellik nokia kameralarına kafa tutması elbetteki imkansız ama iphone u alın uygulamalarla çok güzel işler çıkarabiliyorsunuz. bluetootu var sadece uygulamasını yüklemeniz gerekiyor. yaa şöyle anlatayım size iphone u ilk alıuyorsunuz wifi si modemin yanında zor çekiyor bir uygulama yüklüyorsunuz notebook tan farkı kalmıyor. iphone la internete girmek mi n95 le internete girmekmi? kesinlikle iphone rahatlık n95 le internete mi girilir yawww finlandiya işkencesi
birde şunu söyleyeyim süper hızlı bir telefonun bu akdar seri çalışacağı hiç aklıma gelmezdi. 3g için değil bu sözüm ama 3gs çok hızlı çok seri.
Patronum şu an yüklediğim uygulamalarla her gittiği yerde havasını atıyor benim almayın dememe rağmen aldığı iphone undan aşırı derecede memnun. tüm fotoraflarını tarayıcıdan taratıp iphonuna attı. istediği her yerde aile albümünü rahatlıkla paylaşabiliyor ve inanın iphoneda fotoraf larınızı bir başkasına göstermek son derece güzel bir olay mail olayı çok kullanışlı
Arkadaşlar telefonu elinize aldığınızda onu kıracak ona yeni uygulamalar yükleyebilecek bilgiye sahipseniz kesinlikle iphone vazgeçemeyeceğiniz ve verdiğiniz parayı sonuna kadar hak eden bir telefon. amma telefonu kutusundan çıakrdığınızda her işi kendiliğinden yapmasını beklediğiniz bir telefon istiyorsanız o telefon iphone değil. ve verdiğiniz para çok gelir size.
iphone arkadaşların dediği gibi windows mobile kullanmıyor. apple windowsa üstü kapalı küfür eden bir firmadır
her ne kadar yeni maclerde windows yüklenebilir halde olsada bu pazarda kendilerine daha iyi bir yer edinme çabasıdır.Son Olarak şarj a değineceğim kusura bakmayın ama nokiaların şarjıda çok iyi gitmiyor. bir notebooktan kimse 1 gün şarj ile çalışmasını beklemiyor bekleyemezde bu iphone dediğimiz cihaz ise bir notebook adaptörünün 3 te 1 inden daha küçük olmasına rağmen kendi çapında birçok pc işlemini rahatlıkla hatta bazı uygulamalarda pc den daha performanslı ve kullanışlı çalışıyor.
KESİNLİKLE İPHONE