İphone için symbian kullanıcılarını kıskandıracak harika uygulama

Sponsorlu Bağlantılar

AHMET2525

AHMET2525

Üye
    Konu Sahibi
İphone için symbian kullanıcılarını kıskandıracak harika uygulama
Make dergisi blog sayfasında gezerken iphone için yapılmış bir uygulamanın daha doğrusu henüz yapılmamış beta aşamasında ve beta sürümünü denemek için sıraya girmeniz gerekiyor.Program iphone’un sensörlerini ve mikrofonunu kullanarak kullanıcılara müzik yapma olanağı sunuyor.

piriyatel1

Üye
sayfa gitmis

maliakg

maliakg

Üye
symbiancılar asla kıskanmazz..:pro:

• Beğen
Tepkiler: suat1111
kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
  • Beğen
Tepkiler: suat1111
maliakg

maliakg

Üye
Katılıyorum ;) en dandik symbian bile IPHON den iyidir :sopa:

--------------- Ekleme ---------------

AHMET 2525 imzanı kullanabilir miyim :)
bncede;) o imzanın gelişmişleri vardır belki yani atlamışlar biraz 6630 8.0 n70 8.1 n73 9.1 n96 9.3 5800 xpresmusic 9.4 en dandik symbian nokianın 9290 modeli 6.0 ki o da dandik değil hiçbir symbian dandik değildir symbian 6.0ı iphona yani windows mobile 6.1e tercih ederim isterseniz bir de şu konuyu okuyun:http://www.maxicep.com/cep-telefonl...losu-windows-mobile-mi-symbian-mi-156379.html

selimpel

selimpel

Üye
sen öle san derdne yan :D

ibrahimhd

ibrahimhd

Üye
iphoneyi kıskananlar çatlasın patlasın, symbiandan iphoneye geçtim iphone süperrrrr. sizde hasetinizden çatlayın aslında ben sizlerin derdini anladım ve aklıma şöyle bir ata sözü geldi kedi ulaşamadığı iphoneye mundar dermiş hahahaha,kıskanmayın çalışın sizinde olur.

symbiancılar asla kıskanmazz..:pro:
emin ol kıskanıyorsun hatta hasetinden çatlıyorsun.:naughty:

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
ya allahınızı severseniz Iphonun neyini kısakanalım n95 sahibiyim ve cep telefonumda yok yok sizde ne var kameranız zaten muhteşem demi 2 mp çek çek seyret hd kalitesi galiba:kop:
symbian bir kere bilgisayar tabanlı bir sistem bilmeden etmeden symbiana kötü vs.. eleştirilerde bulunmak çok yanlış olur.

thebahadir

Üye
yalandan yere tartısma yaratman ben bu zaman kadar bırcok nokıa moedelını kullandım en son n95 vardı tamam nokıa kotu bır marka degıl ozellık yonunden guzel ama ıphone dakı ozelıklerı saymakla bıtmez sensorlerı olsun dokunmatık ekranı olsun herseyı ıle dort dotrluk bır cıhaz tek sorun boyle bır cıhaz sarj suresı gercı nokıada aynı sorun vardı

ms_mhmt

Üye
beyler size abartmıyorum n95 8 gb kullanıyodum telefonumda hafıza kalmazdı telin sınırlarını zorlardım yapmadıgım yuklemedıgım kullanmadıgım ozellik oyun prog vs. kalmadı suan ipone 3g aldım yeminler olsun nokya mokya bok yemiş o denli super bi alet ya size söyle soyleyim ben nokia olsun camurdan olsun mantıgıyla cepte **** kadar hep nokia kullandım ve suan karsıma n96 ve ipone 3g koysalar terddütsüz ipone u secerim simbian felan iyi koyu degil ama ipondaki oyun keyfi grafikler programlar ya anlatılmaz cidden alıp kullanmadıkca anlayamazsınız ya oyunları sanki psp tadında emin olun o yuzden gelin benim ipone umdakileri görün kısmakmamanız kedi ciğer meselesinden başka bişey olmaz saygılar...

tubbe

Üye
bende bı iphone 3g kullanıcısıyım gercekten manyak bı telefon bence cok ıyı ıyıkı almısım.

ha unutmadan iphone bence profosyonel işiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hehehhe ondan nokıa sıze cazıp geldı sanırım...fark bu

blade1980

Üye
iphoneyi kapımdan içeri sokmam bi seye yaramıyor arkadasında da olması lazım at cope gitsin

artuklu

Üye
beyler size abartmıyorum n95 8 gb kullanıyodum telefonumda hafıza kalmazdı telin sınırlarını zorlardım yapmadıgım yuklemedıgım kullanmadıgım ozellik oyun prog vs. kalmadı suan ipone 3g aldım yeminler olsun nokya mokya bok yemiş o denli super bi alet ya size söyle soyleyim ben nokia olsun camurdan olsun mantıgıyla cepte **** kadar hep nokia kullandım ve suan karsıma n96 ve ipone 3g koysalar terddütsüz ipone u secerim simbian felan iyi koyu degil ama ipondaki oyun keyfi grafikler programlar ya anlatılmaz cidden alıp kullanmadıkca anlayamazsınız ya oyunları sanki psp tadında emin olun o yuzden gelin benim ipone umdakileri görün kısmakmamanız kedi ciğer meselesinden başka bişey olmaz saygılar...

birader güzel anlatıyorsun.iphone özelliklerine baktım kamera çekimi yapamıyor resimler sonderece kalitesiz ve bluetooth sadece kulaklık için başka bişe yapamıyor ve 3g desteklemiyor görüntülü görüşme yapılamıyor bunlar bence kötü eksiler...bunların eksikliğini hissediyormusun cihazda..tşk..

OMG LOL!

OMG LOL!

Üye
symbian 4ever diyorum sona susuyom...

prodream

Üye
Merhaba,

uzun bir süre n95 kullandıktan sonra iphone 3g aldım ve izlenimlerim :

Symbian ve osx veya wm farklı platformlardır. Hangisini kullanacağımızı malesef biz seçemiyoruz ve her telefonun bu yüzden kendine özgü artıları ve eksileri var. iPhone daki grafikler, ekran kalitesi, akıcılığı, multi touch özelliği hiçbir telefonda yok. iphone almamak için bilmemkaç sebep tarzı yazılarda efendim yok mms atmıyormuş, video kaydetmiyormu tarzında abuk subuk laflar dönüyor. Apple ürettiği her cihazı çıplak üretir. Onu siz kendinize göre değiştirirsiniz. Ben hayatımda 1 kere deneme amaçlı mms attım. Neden telefonumda mms programı olsun, yer ve hafıza kaplasın ki? Çok lazım olursa zaten ayrıca yükleyebilirim. Sizin "iPhone yapamaz" dediğiniz tüm özellikler yazılımla halledilebiliyor. Eğer iPhone'u yere vurmak istiyorsanız, ön yüzünde 2. kamerası olmaması ve bluetooth'u yüzünden vurabilirsiniz. Onun dışında hiçbir telefondan eksik kalır yanı yok fazlası var. Ha diyeceksiniz ki, herşey tam olsun diye telefonu kırmak bir ton uygulama yüklemek mi gerekiyor illa? N95 forumuna girin bakın kaç kişi kırılmış SIS disyalarını yükleyebilmek için n95 ini kırmış?

Kısacası, iPhone kullanmadan, hakkında sadece okuduklarınızla ve kulaktan dolma bilgilerle yorum yapmayın. iPhone'u 1 kere kullandıktan sonra bir daha vazgeçilmez bir alet oluyor. İnanın....

cortex47

cortex47

Üye
iphoneyi kıskananlar çatlasın patlasın, symbiandan iphoneye geçtim iphone süperrrrr. sizde hasetinizden çatlayın aslında ben sizlerin derdini anladım ve aklıma şöyle bir ata sözü geldi kedi ulaşamadığı iphoneye mundar dermiş hahahaha,kıskanmayın çalışın sizinde olur.

emin ol kıskanıyorsun hatta hasetinden çatlıyorsun.:naughty:

Bana 5800'ımı satıp iPhone almam için 3 sebep söyle... (yani o kazığı yemem için...)

sersalan

Üye
bende tartismaniza söyle kisa bir eklenti ekleyebilirim iphoneden film izlemek veya youtube`yi izlemek arti oyun oynamak benzersiz bir marka. müzik aleti bakimindanda tartismasiz birinci. yeterki hepimizde biraz sabir olsun bakin gelecekte iphone yle daha neler yasicaz. ben n96 mi satarken icim biraz ciz etti dogrusu ama iphone aldigimada hic pisman degilim.
kararsiz olanlar en kötü kararinizi iphoneden yana verin pisman olmazsiniz.:oke:

cortex47

cortex47

Üye
yanılıyorsun iphone hala mono hoparlör kullanıyor eğer ikisinde de müzik dinlersen 5800'ın iphone'dan çok daha iyi ses verdiğini anlarsın nokia XpressMusic telefonlarına özel ses çipi takıyor çünkü...

bekir2729

Üye
arkadaslar bende zamaninda sizler kadar kati nokia fanatigiydim bircok modelini kullandim hatta simdi bir n95 cekmecede aylardir yatiyor daha sonra symbiandan programlarindan bikmaya basladim cunku programlarin bircogu bir onceki konudaki veya iki sayfa alttaki baskabir ismi olan la ayni isi yapiyor tli fazla ozellestiremiyorsun (wm kadar) daha sonra nette dolasirken birbucuk sene once asus p535 i gordum goruntu cok guzeldi wm biraz arastirdim nette ve cok fazla ozeligi oldugunu fark ettim ve aldim vede gayet memnun kaldim super otesi bir tlf simdi nokiyacilar cikar n95 ona bilmem kac basar hic basar kimse kusura bakmasin ve on gun once asusta arkadasi N95 yanina cekmeceye gitti ve iphone 3g aldim demiyorum mukemmel ozellikleri var soyle guzel boyle super diye amasunu kabul edin ilginc bir tlf kullanimi cok zevkli alismis oldugumuz tlf modelinden cok farkli bu symbiandan olabilir wm olabilir bunlardan ustun deyil ama zevkli kullanmayan bilemez inanin elimden brakasim gelmiyor kisaca arkadasinizdan veya netten okuduklarinizla buraya gelip kotulemeyin hicbir mali

PRoDi

Üye
yaw tam n95 8gb ımdan iphone 3g 8gb a geçicem bunları okudum iyice kafam karıştı 5-6 yıldır symbian kullanıyorum; iphone u en çok videoları büyük izleyebilmek+internet sayfalarında daha rahat hareket edebilmek için istiyorum n95 te oldukça zor oluyor sayfalarda gezinmek yön tuşkarıyla dı dıdıt dıııt falan...

Üst Alt