Benimde 3G full açıktı. Wifi çeken ortamda wifida aktifti.En az 3 sosyal mesajlaşma programı, çok sık Facebook, ınstagram, tweetter kullanımı, oyun kullanımı, 3g fu ll açık 17 saat ve ustu devirmek istiyorsan " lumia 1520!! "
Hocam şoklardayim.sarjiniz biraz az gitmemismi ? Fotograf atanlar 10 12 saat kullanim suresi yaziyor 1.5 2 gunde bekleme suresi. Acaba ekran parlakligini full acik falan mi kullaniyorsunuz ? Neden bu kadar dusuk ? Birde telefonunuz ne kadar surede %0 dan %100 e sarj oluyor ?Evet %1'e kadar 45-50 dakika olurdu diye düşünüyorum ama buda yeterli olacaktır
kardeş öncelikle itunes 11.1.0.126 indir kur.sonra aşağıdaki benim kullandığım@atakan115 şarjı bitmesini bekliyorum ama bitmedi bir türlü ekran görüntüsü atacağım.
Açılsa kapatıyorum ama iTools açılmıyor.
evet kardeşim 6 plus var@enes-1907 hocam sizde 6 plus mı var acaba ?
Hocam sizin sarj sureleriniz nedir paylasirmisiniz ? sanki arkadasin sarji biraz az gitmis gibide. baska fotograflarda 12 13 saat kullanim gordum 1 1.5 gunde bekleme suresi gordum. Kafam karisti suan.evet kardeşim 6 plus var
Az mı?Hocam şoklardayim.sarjiniz biraz az gitmemismi ? Fotograf atanlar 10 12 saat kullanim suresi yaziyor 1.5 2 gunde bekleme suresi. Acaba ekran parlakligini fu ll acik falan mi kullaniyorsunuz ? Neden bu kadar dusuk ? Birde telefonunuz ne kadar surede %0 dan %100 e sarj oluyor ?
daha iyisi de mi varmış? Helal olsun onlara ben bekleme süresi almadan aralıksız kullandım ayrıca 12 saat alanlarım attığı görüntüde en başta kilit ekranı mı geiyor? Eğer öyle ise telefonu fazla kullanmamış anlamına geliyor çünkü.Hocam soyle taktim edeyim .Az mı?daha iyisi de mi varmış? Helal olsun onlara ben bekleme süresi almadan aralıksız kullandım ayrıca 12 saat alanlarım attığı görüntüde en başta kilit ekranı mı geiyor? Eğer öyle ise telefonu fazla kullanmamış anlamına geliyor çünkü.
Hocam sizin attiginiz resimlerde telefon hep agir kullanilmis. Ben bu kadar agir kullanmam. Benim note 3 te bile 5 saatlik kullanimin en az %10-15 i tus kilidi isgi falan cikarBuda iPhone 6 kullanıcısının attığı görsel
Sen beklemede yazana fazla takılma beklemeyi bende arttırabilirim koyarım masaya 3 saat bakmam ordakş süre 12 saat olur asıl mühim olan kullanım süresi.
sizin kullaniminizda %10 u bile gorememis
ben whatsap birde nette bu site birde baska sitede takilirim baskada telefonu kullanmam gun icinde maks 1 saat oyun oynarim. 
Arkadaşım 7 saat neyine yetmiyor çok pardon? iPad mi bu kaç gün şarjı gitsin istiyorsun?Hocam şoklardayim.sarjiniz biraz az gitmemismi ? Fotograf atanlar 10 12 saat kullanim suresi yaziyor 1.5 2 gunde bekleme suresi. Acaba ekran parlakligini fu ll acik falan mi kullaniyorsunuz ? Neden bu kadar dusuk ? Birde telefonunuz ne kadar surede %0 dan %100 e sarj oluyor ?
Şarj sürem aşağıdaki gibi kardeşim 3G açık ve 2. sırada çince bi uygulama varya arkaplan etkinliği yazıyor %23 olan işte o çalışırken wireles ile bişiler indiriyordu yani %23 lük süre zarfında wireles açıktıHocam sizin sarj sureleriniz nedir paylasirmisiniz ? sanki arkadasin sarji biraz az gitmis gibide. baska fotograflarda 12 13 saat kullanim gordum 1 1.5 gunde bekleme suresi gordum. Kafam karisti suan.
bence çok iyi şarj süresiBu fotoğrafta 2. Sıradaki program cihazı uyanık gibi göstermiş ama o indirme programı yani büyük bir olasılık 10 saat kullanmadınız. Sanırım yaklaşık 8 saat yine sizinkideŞarj sürem aşağıdaki gibi kardeşim 3G açık ve 2. sırada çince bi uygulama varya arkaplan etkinliği yazıyor %23 olan işte o çalışırken wireles ile bişiler indiriyordu yani %23 lük süre zarfında wireles açıktıbence çok iyi şarj süresi
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
zaten 2. sıradaki uygulamadı arkaplan etkinliği yazyor kardeş belirtmiş cihaz ama yukarıda gördüğün oyunlarda asphalt hariç diğerleri netten oynanıyor yani o oyunlar çalışırken wireleste açıktı ve 2. sırada dediğin uygulama itunes store bedava olanı ordan oyun indiriyordum ve wireles o uygulamada da açıktı.Birde kardeş sen nası hesap yapıyorsun o uygulama arkaplanda çalışsa bile nasıl 8 saat oluyor toplamda 10 saat 45 dakika gitmiş şarj bunu yüzdelerine ayırıyor telefon sen neden 10-2 yaptınki şimdiBu fotoğrafta 2. Sıradaki program cihazı uyanık gibi göstermiş ama o indirme programı yani büyük bir olasılık 10 saat kullanmadınız. Sanırım yaklaşık 8 saat yine sizinkide