iTunes ile atarken liste oluştursaydınız müzikler karışmazdı.Dostum sürekli dar pantolon takılan biriysen 6Plus alma derim rahatsız edebilir ama normal bir boyda isen ve daha çok normal tarz pantolon giyiyorsan ideal. Yaz'ın eşofman kısa şort gibisinden takılıyorsan o zamanda 6 Plus sıkıntı çıkarır sürekli cebimi kontrol etmem sıkıntı yapabiliyor Yaz'ın. Şarj olarak belirtmiştim Note 3 kullanıcısıyım ben de şu sıralar 6 Plus'a geçtim müthiş bir bataryası var Plus'ın. Ekran olarak seni pişman etmez samsung kadar geniş açıdan sağlam görüntü ve renk canlılığı sunuyor. Telefonda siriyi çok kullandığım zaman ısınma gördüm onun dışında safaridir 3G dir facebooku vesairesinde hiç ısınma yapmıyor. Beni tek deli eden noktası müzik dinleyen biriyim müziksiz telefon ağaçsız dünya gibi gelir bana,müzik konusunda çeşitli uygulamalar var fakat kendi player'ını tercih ederim. İtunestan attım ama annemin müzikleri va hepsini alayını attığı için sinir oldum şimdi ayıklıyorum.
Muzik konusunda spotify tercih ediyorum gayet guzel bence. Bende suan note 3 kullaniyorum. Tasimada bagzen gucluk cekiyorum. iphone 6 yi dusundum. Fakat aktif kullanim sarjinin tipki note 3 gibi oldugunu gordum. 5 6 saatmis. Hayal krikligina ugradim ayfon 6 icin acikcasi. Ama 6 plus in aktif kullanimi 12 saat vu ustuymus cidden cok iyi. Nerdeyse sabahtan aksama kadar bile telefonun elinizden dusurmeseniz pili bitmiyor. Gercrkten agzim acik kaldi. ayfon 6 almayi istiyordum buyuk telefon almak istemiyordum. Fakat sirf bataryasi icin ayfon 6 plus almaya karar verdim. Suan 6 plusu inceliyorum. Elinizde gunluk batarya kullanim resmi var mi hocam ?Dostum sürekli dar pantolon takılan biriysen 6Plus alma derim rahatsız edebilir ama normal bir boyda isen ve daha çok normal tarz pantolon giyiyorsan ideal. Yaz'ın eşofman kısa şort gibisinden takılıyorsan o zamanda 6 Plus sıkıntı çıkarır sürekli cebimi kontrol etmem sıkıntı yapabiliyor Yaz'ın. Şarj olarak belirtmiştim Note 3 kullanıcısıyım ben de şu sıralar 6 Plus'a geçtim müthiş bir bataryası var Plus'ın. Ekran olarak seni pişman etmez samsung kadar geniş açıdan sağlam görüntü ve renk canlılığı sunuyor. Telefonda siriyi çok kullandığım zaman ısınma gördüm onun dışında safaridir 3G dir facebooku vesairesinde hiç ısınma yapmıyor. Beni tek deli eden noktası müzik dinleyen biriyim müziksiz telefon ağaçsız dünya gibi gelir bana,müzik konusunda çeşitli uygulamalar var fakat kendi player'ını tercih ederim. İtunestan attım ama annemin müzikleri va hepsini alayını attığı için sinir oldum şimdi ayıklıyorum.
BEN İTOOLS KULLANIYORUM HOCAM SENDE ÖYLE YAP RAHAT EDERSİNAcelem olduğu için onunla uğraşacak pek vaktim yoktu.
YOKSA İPHONE BİŞİ ATMAK SIKINTIHocam neden iphone 6 plusi tercih ettim yazisi aklimi karistirdiOkuman da fayda var
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Hocam batarya olayini karsilastirinca artik ne kadar tasimada ve kullanimda gucluk ceksekte 6 plusta karar kıldim. simdi 6 plus ile ilgili yorumlari inceliyorum.Batarya diyorsun iphone alıyorsun. Bu nasıl iş ??
iphone'un bataryası üst seviye android'lerin hepsinden daha kötü.
Ayrıca donanımı da öyle müthiş değil. 5s'in donanımını 4.7" ekrana koyup millete irdelediler.
Fiyatları zaten aşırı uçuk. O kadar para verilip de 16gb alınmaz. 64gb modelleri de ateş pahası.
iTools'u eskiden kullanıyordum fakat sebebini bilmediğim bir şekilde sürekli itunes'u güncelleyin deyip beni bir sayfaya yönlendiriryor. Çözümü nedir söylersen çok sevinirim.BEN İTOOLS KULLANIYORUM HOCAM SENDE ÖYLE YAP RAHAT EDERSİNYOKSA İPHONE BİŞİ ATMAK SIKINTI
64 gb dusunuyorum. Sanirim ios isletim sistemi zamanla 10 gb a kadar buyuyormus. 16 gb alsam ileride yetmiyecek. Ben bu telefonu alirsam 3 4 sene kullanmayi dusunuyorum.kaç gb alacaksın ?
telefonu pc ye bağlayınca itunes çıkıveriyor ekrana sonra güncelleme için sayfaya yönlendiriyor ondan bahsediyorsan o bişi deil kardeşim bendede çıkıyor kapat gitsiniTools'u eskiden kullanıyordum fakat sebebini bilmediğim bir şekilde sürekli itunes'u güncelleyin deyip beni bir sayfaya yönlendiriryor. Çözümü nedir söylersen çok sevinirim.

Açılsa kapatıyorum ama iTools açılmıyor.telefonu pc ye bağlayınca itunes çıkıveriyor ekrana sonra güncelleme için sayfaya yönlendiriyor ondan bahsediyorsan o bişi deil kardeşim bendede çıkıyor kapat gitsin![]()
Hocam sabirsizlikla bekliyorum. isterseniz simdi bir foto bitincede bir foto atabilirsiniz isterseniz@atakan115 şarjı bitmesini bekliyorum ama bitmedi bir türlü ekran görüntüsü atacağım.
Açılsa kapatıyorum ama iTools açılmıyor.

Peki hocam sizin %4 unuz sanirim yarim saate tekamul ediyor%9 azcık daha %5 olsun atayım![]()
benim note 3 te 5 dakikaya tekamul ediyorda