Yardım iPhone 6 plus almayı düşünüyorum kullanıcı yorumlarını bekliyorum.

Sponsorlu Bağlantılar

atakan115

Üye
    Konu Sahibi

enes-1907

enes-1907

Üye
Birader iPhone 6 ve 6+ın şarj sureleri eşit. 6+ ta daha çok batarya olabilir ama daha büyük. Yani o batarya daha büyük bir ekrana ışık ve renk veriyor artı 6+'ın ekranı fu ll hd yani buda bataryaya etken. 6 da ise ekran daha ufak yani ışık ve renk verim alanı az ve ekran fu ll hd yerine hd. Buna orantılı konulmuş bataryalar var ikiside eşit yani küçük ekran seviyosan sende benim gibi kesinlikle iPhone 6yı al plus alırsan ilk başlarda ekran büyüklüğü iyi bişeymiş gibi gelir sonra bir yere sığdıramazsın 6 çok daha telefonumsu. Phablete gerek yok.
optik görüntü sabitleyici 6 da yok ayrıca 6 nın pil kullanımı at bakak kardeş aynı mı merak ettim ?

• Beğen
Tepkiler: atakan115

atakan115

Üye
    Konu Sahibi
Birader iPhone 6 ve 6+ın şarj sureleri eşit. 6+ ta daha çok batarya olabilir ama daha büyük. Yani o batarya daha büyük bir ekrana ışık ve renk veriyor artı 6+'ın ekranı fu ll hd yani buda bataryaya etken. 6 da ise ekran daha ufak yani ışık ve renk verim alanı az ve ekran fu ll hd yerine hd. Buna orantılı konulmuş bataryalar var ikiside eşit yani küçük ekran seviyosan sende benim gibi kesinlikle iPhone 6yı al plus alırsan ilk başlarda ekran büyüklüğü iyi bişeymiş gibi gelir sonra bir yere sığdıramazsın 6 çok daha telefonumsu. Phablete gerek yok.
kardesim bende ufak telefon istiyordum ilk basta. Pili uzun giden kucuk bit telefon fakat bana dediler 6 nin bataryasi 5 6 saat gidiyor. Fakat 6 plusunki 8 9 10 saate kadar uzayabiliyor dediler hakikatrnde oyle. Bende ufak istiyordum ama sirf sarji icin plus i almayi dusunuyorum. Rica etsem telefonunuzun sarji bitince batarya kullanim resmini bizimle paylasirmisiniz.

muratcanCNKY

muratcanCNKY

Üye
Şuan başka Bi telefondan giriyorum , telefon şarj oluyor benim değil eniştemin telefonu iPhone ben WP'ciyim ama zaten iPhone alıyosan fotoğraf en berbat şeydir gidin izleyin lumia 930 ws s6 ws iPhone 6plus bi bmw çekiyolar on kasayı iPhone dumduz cekiyo havalandırmayı ve oradaki kıvrımlı tasarımı yok edip sabitleme olsa ne olur ki ayrıca iPhone 6 da da 20 saati buluyor full dolu sarjla + küçük ekran seviyorsan al dedim iPhone 6 aldım demedim ama kullanım suresini paylaşırım tabiki bitince şarjı

atakan115

Üye
    Konu Sahibi
Şuan başka Bi telefondan giriyorum , telefon şarj oluyor benim değil eniştemin telefonu iPhone ben WP'ciyim ama zaten iPhone alıyosan fotoğraf en berbat şeydir gidin izleyin lumia 930 ws s6 ws iPhone 6plus bi bmw çekiyolar on kasayı iPhone dumduz cekiyo havalandırmayı ve oradaki kıvrımlı tasarımı yok edip sabitleme olsa ne olur ki ayrıca iPhone 6 da da 20 saati buluyor fu ll dolu sarjla + küçük ekran seviyorsan al dedim iPhone 6 aldım demedim ama kullanım suresini paylaşırım tabiki bitince şarjı
Kardesim biz kullanim suresinden bahsediyor bekleme suresinden degil :) 6 plus 3 gun bekleme suresini goruyor. 12 saat kullanma suresini goruyor ayrica

muratcanCNKY

muratcanCNKY

Üye
Kullanım süresi yani ekran suresinden bahsediyorum ben de eşitler ikiside.

atakan115

Üye
    Konu Sahibi
Kullanım süresi yani ekran suresinden bahsediyorum ben de eşitler ikiside.
Peki hocam bu dediginizi bir kanita kavusturalim isterseniz . ikisininde sarjini doldurun bitince sarj kullanim surelerini cekip atin bizde faydalanalim.

muratcanCNKY

muratcanCNKY

Üye
Phonearena gibi global ve büyük sitelerden kullanıcı yorumları dahil olmak üzere belirli teknolojiyle haşırneşir olan kişilerin yorumları var

atakan115

Üye
    Konu Sahibi
Phonearena gibi global ve büyük sitelerden kullanıcı yorumları dahil olmak üzere belirli teknolojiyle haşırneşir olan kişilerin yorumları var
Hocam dogrudur dediginiz fakat internetteki cogu videoda 6 plus sarj olarak geciyor 6 yi.
Buyrun videoda izleyebilirsiniz

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Dark-Evil

Dark-Evil

Üye
benim bildiğim kadarıyla iphone 6 plus'un bataryası çok iyi gidiyormuş cihaz zaten hızlı bence almalısın ama en az 32 gb al.
tek bildiğim bükülme sorunu vardı ama oda çok zorlarsan.

atakan115

Üye
    Konu Sahibi
benim bildiğim kadarıyla iphone 6 plus'un bataryası çok iyi gidiyormuş cihaz zaten hızlı bence almalısın ama en az 32 gb al.
tek bildiğim bükülme sorunu vardı ama oda çok zorlarsan.
Internette bukulme testleri var. 6plus 110 lbs , 6 120 lbs ti diger samsung cihazlari ve cok ovulen htc cihazlari 90 lbs te bukulmeye catlamaya basliyor. 6 plus ise onlardan daha fazla dayaniyor ve sadece catlayan kismi tus kismi oluyor ekraninda bile catlak olusmuyor intsrnette videolari. Iphone haterlarinin abartmasidir o bukulme sorunu.

• Beğen
Tepkiler: Dark-Evil
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
iPhone 6 ve 6 Plusta 32gb hafıza seçeneği yok. 16,64.128 gb.

• Beğen
Tepkiler: Dark-Evil
enes.26

enes.26

Üye
Abi iphone 6 plusu tavsiye etmem çünkü telefonun bükülme sorunu var telefon kolayca bozulabilir ve başına birsürü masraf açabilir

rodinatr

rodinatr

Üye
Ufaktan bi 5s kullanımı :)
Eğer Jailbreak yapıcaksan al derim ama yapmam diyosan hiç bulaşma kısıtlamak insanı hayattan bezdiriyor.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Abi iphone 6 plusu tavsiye etmem çünkü telefonun bükülme sorunu var telefon kolayca bozulabilir ve başına birsürü masraf açabilir
Uzun zamandır kullanıyorum bükülme olmadı.

enes-1907

enes-1907

Üye
Abi iphone 6 plusu tavsiye etmem çünkü telefonun bükülme sorunu var telefon kolayca bozulabilir ve başına birsürü masraf açabilir[/QUOTE6
6 plus 6 aydır kullanıyorum kardeşim bükülme mükülme yok senin gibi bükülme sorunu var diyenler yüzünden 1 yıllık 370 TL ye boşuna sigorta yaptırdım :) telefonu arka cebine yada dar pantolunun cebine koymadıktan sonra sıkıntı yoq :)