Yardım iPhone 6 plus almayı düşünüyorum kullanıcı yorumlarını bekliyorum.

Sponsorlu Bağlantılar

atakan115

Üye
    Konu Sahibi
iPhone 6 plus almayı düşünüyorum kullanıcı yorumlarını bekliyorum.
Merhaba arkadaslar note 3 kullaniyorum. Bataryasi beni idare etmiyor. Ve cok asiri buyuk. Bende iphone 6 almayi dusunuyorum. Ozellikle bataryasi cok giden bir telefon lazim boyle whatsap mesajlasma ve nette surf ile 1 gunu cikarmasi lazim rahat rahat 1 gunden kastim sabah 8 aksam 12. Iphone 6 bu isteklerimi karsilarmi bana biraz anlatirmisiniz iphone 6 yi. Neden iphone 6 almayliyim ? Evet arkadaslar nedenleri bir gorelim yardimci olun.

bmw_m6

bmw_m6

Üye
Batarya ve iphone ! Bence dogru secim degil herkez bilirki iphone kullanicilari sarj cihaziyla dolanir.

atakan115

Üye
    Konu Sahibi
Batarya ve iphone ! Bence dogru secim degil herkez bilirki iphone kullanicilari sarj cihaziyla dolanir.
Banada bir arkadasimin cok daha iyi gittigini soyledi. Whatsap , 3g ile 1 gunu cikartigini soylemidti. Hatta 3g yi hic kapatmadigini soyledi.
daha once hic iphone ve ios kullanmadim.

baby_face_

baby_face_

Üye
Sabah 8 akşam 12 istiyorsan en mantıklı seçenekler 3210, 3310, T18, Gh388 vb. Modeller.

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Batarya konusunda övülecek bi cihaz değil :ehe
Sony batarya konusunda ağır kullanmama rağmen 1 günü rahat çıkaran 9-10 saat ekran süresi verebilen tek markaydı,Samsung Note 3 de Max gördüğüm ekran süresi 5 saat.Hiç İphone kullanmadım ama kullan arkadaşlarım var en büyük sıkıntıları şarj,çoğu bir günü gitmediği için şikayetçi zaten.
İphone 6 kullanıcılarının aldığı ekran süreleri kullanıma göre değişiyor;
Light bi kullanıcı 9 hatta 10 saat ekran süresi alıyor ki bu 1,5-2 gün telefonu kullanabilceğeniz anlamına geliyor.
Normal kullanıcı 7-8 saat ekran süresi alıyor buda 1 güne tekabül eder.
Aşırı kullanan oyun oynayan elinden düşürmeyen kullanıcı 5-6 saat ekran süresi alıyor buda eve girdiğinizden %1 şarj hatta kapanmış bi telefon demek.

SS bulamadım fakat kamerayı aşırı kullanan kişilerde 6 saate yakın alıyor.

• Beğen
Tepkiler: milestone
bmw_m6

bmw_m6

Üye
Ben uc platformuda kullandim hatta suan dahi kullaniyorum iphone 6 degil yanliz. Objektif olmak gerekirse . Ios kalite , uygulama, pil omru yok. Android fiyat , uygulama stabilite ve pil omru yok . windows phone stabilite ve pil omru iyi uygulama yok.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto

atakan115

Üye
    Konu Sahibi
@Siycey hocam bende 3g surekli aciktir. Arada bi 10 15 dk whatsaptan mesajlasirim okadar. onun disinda gunde maks 15 dk konusurum. Bu sekilde bana 1 yada 2 gunu tamamlayamaz mi ? Bagzi arkadaslar bayagi kotulemislerde.
@bmw_m6 yani siz iphone 6 da note 3 ten daha iyi batarya suresi alamazmisiniz diyorsunuz ?

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
@Siycey hocam bende 3g surekli aciktir. Arada bi 10 15 dk whatsaptan mesajlasirim okadar. onun disinda gunde maks 15 dk konusurum. Bu sekilde bana 1 yada 2 gunu tamamlayamaz mi ? Bagzi arkadaslar bayagi kotulemislerde.
@bmw_m6 yani siz iphone 6 da note 3 ten daha iyi batarya suresi alamazmisiniz diyorsunuz ?
3G açık olduğunu düşünürsek parlaklığı kısarak dengelersin 1 gün götürür fakat araya oyun falan girdiği sürece biraz değişir sonuçta 3g şarjı en çok sömüren unsur.

atakan115

Üye
    Konu Sahibi
3G açık olduğunu düşünürsek parlaklığı kısarak dengelersin 1 gün götürür fakat araya oyun falan girdiği sürece biraz değişir sonuçta 3g şarjı en çok sömüren unsur.
Yani bataryasinin note 3 e gore daha cok gittigini soyleyebilirmiyiz ?

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Ben de senin gibi Note 3 kullanıyordum şimdi ise iPhone 6+ denemesi yapıyorum. Emin ol 6+ alırsan batarya perfonmansından çok memnun kalırsın Note 3'te aldığım sürenin kesin 2 katı daha fazla ekran kullanım süresi veriyor. Tavsiye ederim. :oke:

atakan115

Üye
    Konu Sahibi
Ben de senin gibi Note 3 kullanıyordum şimdi ise iPhone 6+ denemesi yapıyorum. Emin ol 6+ alırsan batarya perfonmansından çok memnun kalırsın Note 3'te aldığım sürenin kesin 2 katı daha fazla ekran kullanım süresi veriyor. Tavsiye ederim. :oke:
Hocam evet dediginiz dogrudur fakat suan bile note 3 tasimakta gucluk cekiyorum. Ip6+ note 3 ten daha buyuk kesinlikle tasiyamam. ben ufak boyutlarda istiyorum hocam.
Hocam resime ait cihaz modeli nedir ?

0MG90

0MG90

Üye
6 değilde 6 Plus daha iyi olur

turgutilbars

turgutilbars

Üye
Merhaba arkadaslar note 3 kullaniyorum. Bataryasi beni idare etmiyor. Ve cok asiri buyuk. Bende iphone 6 almayi dusunuyorum. Ozellikle bataryasi cok giden bir telefon lazim boyle whatsap mesajlasma ve nette surf ile 1 gunu cikarmasi lazim rahat rahat 1 gunden kastim sabah 8 aksam 12. Iphone 6 bu isteklerimi karsilarmi bana biraz anlatirmisiniz iphone 6 yi. Neden iphone 6 almayliyim ? Evet arkadaslar nedenleri bir gorelim yardimci olun.
Z3 Compact bataryası çok iyi gidiyor. Bence ihtiyaçlarını karşılar.

Serhan

Serhan

Üye
Hocam evet dediginiz dogrudur fakat suan bile note 3 tasimakta gucluk cekiyorum. Ip6+ note 3 ten daha buyuk kesinlikle tasiyamam. ben ufak boyutlarda istiyorum hocam.

Hocam resime ait cihaz modeli nedir ?
iPhone 5C :D

Serhan

Serhan

Üye
Hocam telefonunuz orjinal degilmi. Hani sisteminde androiddeki gibi rom root olaylari yok degil mi her seyi orjinal ? Birde ayfon 6 5c ye gore daha mi cok gider bataryasi ?
Telefon jailbreaklı.
Orijinal tabikide

atakan115

Üye
    Konu Sahibi
Z3 Compact bataryası çok iyi gidiyor. Bence ihtiyaçlarını karşılar.
Hocam acikcasi androidden ve hatalarindan cok sıkıldim. cidden hic akici ve stabil degil. Surekli bir hata surekli bir engel cikiyor karsima androidde. Ciddi anlamda sıkıldim. Ya sistemde bir hata oluyor yada uygulamalarda. Ornegin su siralar facebook programinin yarattigi bir hatadan dolayi android cihazlar uykuya girmiyor. Gece %100 yatiyorsunuz sabah bir kalkiyorsunuz %60 a dusmus. Bunun gibi bir suru hata daha cok canimi sıkıyor.
Telefon jailbreaklı.
Orijinal tabikide
Jailbreak olmadan da bu performansi alabilirmiydiniz ?