Yardım iPhone 6 plus almayı düşünüyorum kullanıcı yorumlarını bekliyorum.

Sponsorlu Bağlantılar

enes-1907

enes-1907

Üye
kardesim maasallah nzar etmeyelim super batarya. Suan bu performansla 6 plus zirvede . ekran parlakligin hangi seviyedeydi ? Birde bu sure zarfinda 3g ve wifi ne kadar acikti ?
3g sürekli açıktı wifi ise seninde bildiğin gibi safari,darknes reborn,dg5,youtube,facebook,kelimelik ve okey oyunlarında yani internet isteyen uygulamalarda açıktı yani neredeyse oda full açık sayılır çünkü kullanıma bakarsan zaten hep bu wifi kullanan uygulamalar şarj yemiş.Ekran parlaklığım ise otomatikteydi ama telefonu kullanırken salonda olduğum için ortam ışıklı olduğundan telefonun ekranı daha parlakta oluyor :)

atakan115

Üye
    Konu Sahibi
3g sürekli açıktı wifi ise seninde bildiğin gibi safari,darknes reborn,dg5,youtube,facebook,kelimelik ve okey oyunlarında yani internet isteyen uygulamalarda açıktı yani neredeyse oda fu ll açık sayılır çünkü kullanıma bakarsan zaten hep bu wifi kullanan uygulamalar şarj yemiş.Ekran parlaklığım ise otomatikteydi ama telefonu kullanırken salonda olduğum için ortam ışıklı olduğundan telefonun ekranı daha parlakta oluyor :)
Sarjin gercekten cok iyi kardesim sen oyun oynamasan safaride whatsappta falan takilsan 3g full acik en az 2 gun gider . Tercihim 6 plustan yana olacak . Tek sorunu biraz buyuk olmasi ama onada zaten alısıgim zaten suanda note 3 kullniyorum. Tesekkurler kardesim.

enes-1907

enes-1907

Üye
Sarjin gercekten cok iyi kardesim sen oyun oynamasan safaride whatsappta falan takilsan 3g fu ll acik en az 2 gun gider . Tercihim 6 plustan yana olacak . Tek sorunu biraz buyuk olmasi ama onada zaten alısıgim zaten suanda note 3 kullniyorum. Tesekkurler kardesim.
önemli değil kardeşim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana şimdiden hayırlı olsun kardeşim.

atakan115

Üye
    Konu Sahibi
önemli değil kardeşim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana şimdiden hayırlı olsun kardeşim.
Eyvallah tesekkur ederim kardesim. 2 ay sonra almayi dusunuyorum. Kimisi 7 yi bekle kimisi 6 yi al desede. 6 plus cok iyi en az 3 4 sene isimi gorur parcalanmassa.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
7 bu sene çıkmayacak zaten. iPhone 6s ve yanında gelen çıkacak bu yaz.

atakan115

Üye
    Konu Sahibi
7 bu sene çıkmayacak zaten. iPhone 6s ve yanında gelen çıkacak bu yaz.
Apple yetkili servisinde tanidigim var. 6s cikmicak dedi. Kasimda 7 ve 7 plus cikicak dedi. Artik boyle dedi ve7 hakkinda bir kacta yeni ozelligini soyledi ;)

enes-1907

enes-1907

Üye
Apple yetkili servisinde tanidigim var. 6s cikmicak dedi. Kasimda 7 ve 7 plus cikicak dedi. Artik boyle dedi ve7 hakkinda bir kacta yeni ozelligini soyledi ;)
neymiş o yeni özellikler söyle belki değmez beklemeye:)

atakan115

Üye
    Konu Sahibi
neymiş o yeni özellikler söyle belki değmez beklemeye:)
Kardesim simdiden birsey demiyeyim :) ne desem inanmiyacaklar. Daha senin bataryaya bile yalan diyorlar ben gelecek birsey hakkinda konussam inanmazlar bosa dil dokmeye degmez ;)

0MG90

0MG90

Üye
Eyvallah tesekkur ederim kardesim. 2 ay sonra almayi dusunuyorum. Kimisi 7 yi bekle kimisi 6 yi al desede. 6 plus cok iyi en az 3 4 sene isimi gorur parcalanmassa.
7 gelemez çünkü bu sene 6C'de tanıtılacak. Yani 6S, 6S Plus, 6C tanıtılabilir.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
iPhone 4 varkende iPhone 5 çıkacak deniliyordu 4s çıktı yılların geleneği bu. Apple düz modelde tasarlar s modelde kullanıcıları dinler. Ayrıca yetkili serviste çalışanların ne kadar bilgili olduğunu iPhone 4S kullanırken gayet iyi öğrendim.

atakan115

Üye
    Konu Sahibi
iPhone 4 varkende iPhone 5 çıkacak deniliyordu 4s çıktı yılların geleneği bu. Apple düz modelde tasarlar s modelde kullanıcıları dinler. Ayrıca yetkili serviste çalışanların ne kadar bilgili olduğunu iPhone 4S kullanırken gayet iyi öğrendim.
Peki hocam siz oyle diyorsaniz oyle olsun .
Kardesim simdiden birsey demiyeyim :) ne desem inanmiyacaklar. Daha senin bataryaya bile yalan diyorlar ben gelecek birsey hakkinda konussam inanmazlar bosa dil dokmeye degmez ;)
@enes-1907 kardesim daha birsey demeden tepkileri goruyorsun degil mi :) birde soylesem ne diyecekler :)

0MG90

0MG90

Üye
Ayrıca konu S'ten açılmışken bence 6S'in tanıtılmasını bekleyin. S modelleri her zaman iyi özelliklerle geliyor çünkü. Mesela 4S'te Siri, 5S'te 64bit çipset vs.

atakan115

Üye
    Konu Sahibi
Yok ben dedim diye değil, 6C sızıntıları var ondan.
Ayrıca konu S'ten açılmışken bence 6S'in tanıtılmasını bekleyin. S modelleri her zaman iyi özelliklerle geliyor çünkü. Mesela 4S'te Siri, 5S'te 64bit çipset vs.
Kardesim benim duydugumda bundan sonra apple in her ekim yada kasim ayinda 1 telefon modeli cikaracagi. Artik S modellerinin yerini pluslarin aldigi . Artik 1 adet kucuk 1 adet buyu boy telefonun olacagini her kesim kullaniciya hitap edecegini duydum. Ben tanidigim bi abimden duydugumu soyluyorum tahminlerde bulunmuyorum cunku daha once hic apple urunu almadim yada takip etmedim.

0MG90

0MG90

Üye
Kardesim benim duydugumda bundan sonra apple in her ekim yada kasim ayinda 1 telefon modeli cikaracagi. Artik S modellerinin yerini pluslarin aldigi . Artik 1 adet kucuk 1 adet buyu boy telefonun olacagini her kesim kullaniciya hitap edecegini duydum. Ben tanidigim bi abimden duydugumu soyluyorum tahminlerde bulunmuyorum cunku daha once hic apple urunu almadim yada takip etmedim.
Bunlar söylenti. iPhone 6 tanıtılana kadar hep ekran büyüyecek diyorlardı önceki modellerde ama olmadı.
Çıksın görürüz.

atakan115

Üye
    Konu Sahibi
Bunlar söylenti. iPhone 6 tanıtılana kadar hep ekran büyüyecek diyorlardı önceki modellerde ama olmadı.
Çıksın görürüz.
peki hocam siz oyle diyorsaniz oyle olsun.

byAndroid

byAndroid

Üye
6c cikmayacak büyük ihtimalle. Cikadabilir :D
İphone ne yapacağı belli olmaz
S serisini bitirebilir de öyle şeyler çok konuşuluyor zamanı gelince öğreniriz artık

alouy

Üye
abi sen al plusu kafana takıl bizim evde 3 tane var hemde mükemmel cihazlar

muratcanCNKY

muratcanCNKY

Üye
Birader iPhone 6 ve 6+ın şarj sureleri eşit. 6+ ta daha çok batarya olabilir ama daha büyük. Yani o batarya daha büyük bir ekrana ışık ve renk veriyor artı 6+'ın ekranı full hd yani buda bataryaya etken. 6 da ise ekran daha ufak yani ışık ve renk verim alanı az ve ekran full hd yerine hd. Buna orantılı konulmuş bataryalar var ikiside eşit yani küçük ekran seviyosan sende benim gibi kesinlikle iPhone 6yı al plus alırsan ilk başlarda ekran büyüklüğü iyi bişeymiş gibi gelir sonra bir yere sığdıramazsın 6 çok daha telefonumsu. Phablete gerek yok.