Yardım iPhone 6 plus almayı düşünüyorum kullanıcı yorumlarını bekliyorum.

Sponsorlu Bağlantılar

atakan115

Üye
    Konu Sahibi
Ben iphone 6 plus kullanıyorum şarjım 3g açık ve oyun oynamadığım sürece 2 günü buluyur şarj konusunda çok iyi. Appstore da en iyi kaliteli uygulamalar ve oyunlar da var telefonun işletim sistemi zaten güvenilir ve kasma donma ısınma yapmıyor oyun performansı olarak istenileni daha fazlasını veriyor almanı tavsiye ediyorum
hocam rica etsek sarj surenizinde bir fotografini alabilirmiyiz bakalim degerlendirelim diger arkadaslarla karsilastiralim + lari - leri yorumlayalim.

enes-1907

enes-1907

Üye
Cihazı uyanık mı gösterdi bilmiyorum ama eğer öyleyse arkadaşın hesabı kabaca doğru 8 saate tekabül ediyor
kardeş o uygulamayı ekranda duruyor kapanmamış bi şekilde wifi açık san andres indiriyordum ve kilit tuşuna bastım uygulamayı kapatmadan üstüne kilitledim telefonu o uygulama şimdi arkaplandamı çalışmış oluyor..Bişi daha sölicem sence wifi açıkken oynanan oyunla kapalı iken oynanan oyunun yediği pil süresi aynı mı ? birde böyle düşün :) o kafamızı karıştıran uygulamayı silip tekrar foto atacağım o zman renklilerle siyahları ayırırz :)

byAndroid

byAndroid

Üye
Şahsen iphone pil grafikleri Android kadar açık değil. O yüzden emin konuşamıyoruz. Direk ekran süresi yazsa ne güzel olurdu

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
iPhone üzerinde kullanım diye belirtilen kısım ekran süresidir. Yani ekranın açık kaldığı kullanıldığı değerdir.

byAndroid

byAndroid

Üye
Adam birşey indirmiş arkaplanda tuş kilidindeyken peki bu kullanım olmaz mı? Telefon boş değil sonuçta kilit olduğu halde bi işlem yapıyor?

enes-1907

enes-1907

Üye
Adam birşey indirmiş arkaplanda tuş kilidindeyken peki bu kullanım olmaz mı? Telefon boş değil sonuçta kilit olduğu halde bi işlem yapıyor?
evet anlatamıyorum :) hatta uygulama ekranda iken tuş kilidini kaptıyordum üstüne ve san andress indirdim navigasyon indirdim wifi ile ve onun haricinde oynadığım oyunlar online olduğundan hepsinde wifi açık oynadım :) tekrar pil süresi atıcam o uygulamayı sildim bakalım nolcak :)

muratkrm

muratkrm

Üye

Samsung Galaxy S5
Resimde görüldüğü üzere her gün 1.30 saate yakın online olan Heroes Charge oyununu oynuyorum. Ayrıca resimde sol üstte bakın her gece 22.15'ten sonra bu saatlere kadar Sporify ile müzik dinliyorum. Şarj konusunda hiçbir sorun yaşamıyorum çok şükür.

Iphone 6 plus ta bu kadar başarılı şarj konusunda diye biliyorum...

enterneoll

enterneoll

Üye
zaten 2. sıradaki uygulamadı arkaplan etkinliği yazyor kardeş belirtmiş cihaz ama yukarıda gördüğün oyunlarda asphalt hariç diğerleri netten oynanıyor yani o oyunlar çalışırken wireleste açıktı ve 2. sırada dediğin uygulama itunes store bedava olanı ordan oyun indiriyordum ve wireles o uygulamada da açıktı.Birde kardeş sen nası hesap yapıyorsun o uygulama arkaplanda çalışsa bile nasıl 8 saat oluyor toplamda 10 saat 45 dakika gitmiş şarj bunu yüzdelerine ayırıyor telefon sen neden 10-2 yaptınki şimdi :)
Uygulamayı bende kullanıyorum nasıl çalıştığını biliyorum ve o uygulama sadece indirme yapıyor yani neredeyse hiç şarj harcamıyor lütfen birbirimizi kandırmayalım. Sizin ekran süreniz ortalama 8 saat

enes-1907

enes-1907

Üye
Uygulamayı bende kullanıyorum nasıl çalıştığını biliyorum ve o uygulama sadece indirme yapıyor yani neredeyse hiç şarj harcamıyor lütfen birbirimizi kandırmayalım. Sizin ekran süreniz ortalama 8 saat
telefon bekleme modundayken bile batarya yiyor.wifi açık bişiler indirirken hiç şarj harcamıyor diyorsan kardeş sen bu işten anlamıyorsun demektir.
Hadi diyelim senin dediğin gibi 8 saat gitti.Yukarıdaki 7 saat 45 dakika pil süresi giden telefona bak bakalım hiç oyun oynamış mı ben 6 saate yakın oyun oynamış gözüküyorum sence oyun oynamasam kaç saate çıkar şarj süresi :) bide böle dşün

Son düzenleme:
enterneoll

enterneoll

Üye
Lafı nasıl yaparımda anlamam noktasına getiriyorsun o kısımda sadece ekran açık ve indirme yapmış yani cihazın uyku modundan tek farkı ekranın açık olması orada bu pil ömrünü çok etkilemez bu forumda kimse kendi cihazından taviz vermiyor arkadaş ya abartarak şehir efsaneleri yaratıyor herkes

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
bmw_m6

bmw_m6

Üye
En az 3 sosyal mesajlaşma programı, çok sık Facebook, ınstagram, tweetter kullanımı, oyun kullanımı, 3g fu ll açık 17 saat ve ustu devirmek istiyorsan " lumia 1520!! "
Ben o hataya dustum sizler dusmeyin batarya suresine kanip aldım hem kendime hem esime . Hemde ilk ciktigi zamanlar. Wp daha olmamis arkadasim daha zamana ihtiyaci var. windows8 den beri kullaniyorum her guncelleme ile stabilite ve pil kullanimi bozuluyor. Suan okadar pişmanım aldigima . benimki cekmecede birkac aydir hanimda kullaniyor mecburen.

• Beğen
Tepkiler: enterneoll
enes-1907

enes-1907

Üye
Lafı nasıl yaparımda anlamam noktasına getiriyorsun o kısımda sadece ekran açık ve indirme yapmış yani cihazın uyku modundan tek farkı ekranın açık olması orada bu pil ömrünü çok etkilemez bu forumda kimse kendi cihazından taviz vermiyor arkadaş ya abartarak şehir efsaneleri yaratıyor herkes
ya ne diye kendi telefonumu efsane yapıcam kardeşim.Dediğin gibi 8 saat gitti tamam kabul şimdi gelelim 8 saatin paylaşımına bak senin için dakikalara bölüp hesap yapacağım.
348 dakika asphalt oynamışım.yani 4 saat 43 dakika oyun
148 dakika çince uygulama.2 saat 28 dakika
58 dakika dg5 oynamışım.
32 dakika darknes oynamışım.
32 dakika ana ekran ve kilit.
Toplam : 10 saat 45 dakika ediyor.
Burdan 2. sıradaki uygulamayı çıkarınca 8 saat 17 dakika kalıyor.
Sence 8 saat 17 dakika şarj süresinin 4 saat 43 dakika asphalt(283 dakika)+58 dakika dg5+32 dakika darknes = 6 saat 13 dakikası oyun
olduğuna göre bu şarj süresi azmı sırf oyunla 8 saat 17 dakika şarj gitmiş sence oyun yerine sosyal medyada takılsam ne kadar gider.
Bence sosyal medyada 12 saat rahat gider çünkü oyun daha çok pil yer ekran grafik işlemci vs cevabını merakla bekliyorum işi gücü bıraktım
telefonu efsane yapmaya çalışıyorsunuz dedin bende sana hesap yaptım senin gibi o uygulamayı çıkardım ve 8 saatten hesap yaptım.

• Beğen
Tepkiler: atakan115 ve B.A.R.O.N
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Aynı değerleri bir android cihaz alsa özellikle japon markalı bir firma üzerinden alınsa bütün forum tartışmasız kabul eder ama iş iPhone olunca nedense inanası gelmiyor insanların.

atakan115

Üye
    Konu Sahibi
ya ne diye kendi telefonumu efsane yapıcam kardeşim.Dediğin gibi 8 saat gitti tamam kabul şimdi gelelim 8 saatin paylaşımına bak senin için dakikalara bölüp hesap yapacağım.
58 dakika dg5 oynamışım.
Sence 8 saat 17 dakika şarj süresinin 4 saat 43 dakika asphalt(283 dakika)+58 dakika dg5+32 dakika darknes = 6 saat 13 dakikası oyun
olduğuna göre bu şarj süresi azmı sırf oyunla 8 saat 17 dakika şarj gitmiş sence oyun yerine sosyal medyada takılsam ne kadar gider.
Bence sosyal medyada 12 saat rahat gider çünkü oyun daha çok pil yer ekran grafik işlemci vs cevabını merakla bekliyorum işi gücü bıraktım
telefonu efsane yapmaya çalışıyorsunuz dedin bende sana hesap yaptım senin gibi o uygulamayı çıkardım ve 8 saatten hesap yaptım.
kardesim yaptigin hesap la bile suan o degerlere ulasan telefon zor bulunur. oyunla bile 8 saat yapiyorsun. Ben note 3 le nette surf le 5 maksimum 6 saat yapiyorum. Etkileyici bir batarya bence kabullenmek gerek. Adam burda yardimci olmaya calisiyor yalan solicek hali yok inanin kabullenin artik.
Aynı değerleri bir android cihaz alsa özellikle japon markalı bir firma üzerinden alınsa bütün forum tartışmasız kabul eder ama iş iPhone olunca nedense inanası gelmiyor insanların.
Aynen hocam. Baska bir firmanin android surumu gerceklestirmis olsa bu basariyi kosulsuz kabul ederler ama nedense istemedikleri kulaga alisi gelmemis firmalar yapinca yalanliyorlar. Kedi ulasamadigi cigere pis dermis atasozudr yerine oturdu sanirim.

• Beğen
byAndroid

byAndroid

Üye
Pis değil mundar :)

enes-1907

enes-1907

Üye
58 dakika dg5 oynamışım.
arkadaşlar inanın medikal sektöründe teknik servis kısmında çalışıyorum.
İnanın şu telefonu efsane yapıyorsunuz diyen arkadaş sinirimi bozdu işimi gücümü bıraktım
aldım elime hesap makinesini hesapladım :) 8 saat olarak kabul ettim ve genede 8 saatin 6 sı oyun olduğun
için gene de çok iyi gidiyor şarj süresi şimdi bataryayı % 100 doldurdum o bahane yapılan uygulamayıda sildim
birde öyle resim atacağım..Atakan kardeş full oyunla mı bitireyim bataryayı yoksa normalde nasıl kullanıyorsam
öyle mi kullanayım telefonu sen karar ver :)

byAndroid

byAndroid

Üye
Ben inanıyorum ve şaşırdım cidden helal olsun iphone 6 plusa bataryası kaç mahti bunun. Parasına deymiş cidden

atakan115

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar inanın medikal sektöründe teknik servis kısmında çalışıyorum.
İnanın şu telefonu efsane yapıyorsunuz diyen arkadaş sinirimi bozdu işimi gücümü bıraktım
aldım elime hesap makinesini hesapladım :) 8 saat olarak kabul ettim ve genede 8 saatin 6 sı oyun olduğun
için gene de çok iyi gidiyor şarj süresi şimdi bataryayı % 100 doldurdum o bahane yapılan uygulamayıda sildim
birde öyle resim atacağım..Atakan kardeş fu ll oyunla mı bitireyim bataryayı yoksa normalde nasıl kullanıyorsam
öyle mi kullanayım telefonu sen karar ver :)
Kardesim hic farketmez. Oyun performansini gorduk birde normal kullan bakalim . Ama genede kullanan sensin nasil kullanman gerekirse kullan.
Ben inanıyorum ve şaşırdım cidden helal olsun iphone 6 plusa bataryası kaç mahti bunun. Parasına deymiş cidden
2900 mah ti kardesim.

• Beğen
Tepkiler: byAndroid
enes-1907

enes-1907

Üye
Kardesim hic farketmez. Oyun performansini gorduk birde normal kullan bakalim . Ama genede kullanan sensin nasil kullanman gerekirse kullan.

2900 mah ti kardesim.
evet kardeşim bu da son kullandığım pil performansım :)

2900 mah ti kardesim.
işte kardeşim bu da son pil performansım :) Bahane ettikleri uygulama olmadan bence bu öncekinden daha iyi çünkü öncekinde sadece oyun oynamıştım bunda herşeyi yaptım :)önceki resimde toplam %68 lik bi oyunda kullanımı vardı bunda okeyi ve kelimelik oyununu saymazsak %48 lik bi oyun kullanımı var bence çok iyi o uygulamayı bahane eden arkadaş bide buradan yaksın :)

Son düzenleme:
  • Beğen

atakan115

Üye
    Konu Sahibi
evet kardeşim bu da son kullandığım pil performansım :)

işte kardeşim bu da son pil performansım :) Bahane ettikleri uygulama olmadan bence bu öncekinden daha iyi çünkü öncekinde sadece oyun oynamıştım bunda herşeyi yaptım :)önceki resimde toplam %68 lik bi oyunda kullanımı vardı bunda okeyi ve kelimelik oyununu saymazsak %48 lik bi oyun kullanımı var bence çok iyi o uygulamayı bahane eden arkadaş bide buradan yaksın :)

kardesim maasallah nzar etmeyelim super batarya. Suan bu performansla 6 plus zirvede . ekran parlakligin hangi seviyedeydi ? Birde bu sure zarfinda 3g ve wifi ne kadar acikti ?