Yardım iPhone 6 plus almayı düşünüyorum kullanıcı yorumlarını bekliyorum.

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye

aka55

Üye
En az 3 sosyal mesajlaşma programı, çok sık Facebook, ınstagram, tweetter kullanımı, oyun kullanımı, 3g full açık 17 saat ve ustu devirmek istiyorsan " lumia 1520!! "

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
En az 3 sosyal mesajlaşma programı, çok sık Facebook, ınstagram, tweetter kullanımı, oyun kullanımı, 3g fu ll açık 17 saat ve ustu devirmek istiyorsan " lumia 1520!! "
Benimde 3G full açıktı. Wifi çeken ortamda wifida aktifti.

atakan115

Üye
    Konu Sahibi
Evet %1'e kadar 45-50 dakika olurdu diye düşünüyorum ama buda yeterli olacaktır :)
Hocam şoklardayim.sarjiniz biraz az gitmemismi ? Fotograf atanlar 10 12 saat kullanim suresi yaziyor 1.5 2 gunde bekleme suresi. Acaba ekran parlakligini full acik falan mi kullaniyorsunuz ? Neden bu kadar dusuk ? Birde telefonunuz ne kadar surede %0 dan %100 e sarj oluyor ?

enes-1907

enes-1907

Üye
@atakan115 şarjı bitmesini bekliyorum ama bitmedi bir türlü ekran görüntüsü atacağım.

Açılsa kapatıyorum ama iTools açılmıyor.
kardeş öncelikle itunes 11.1.0.126 indir kur.sonra aşağıdaki benim kullandığım
itools sürümünü aç telefona bağla işleme başla.yalnız telefonunda güvenlik kodu felan kapalı olcak
yoksa çalışmayabilir.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N

atakan115

Üye
    Konu Sahibi
@enes-1907 hocam sizde 6 plus mı var acaba ?

atakan115

Üye
    Konu Sahibi
evet kardeşim 6 plus var
Hocam sizin sarj sureleriniz nedir paylasirmisiniz ? sanki arkadasin sarji biraz az gitmis gibide. baska fotograflarda 12 13 saat kullanim gordum 1 1.5 gunde bekleme suresi gordum. Kafam karisti suan.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Hocam şoklardayim.sarjiniz biraz az gitmemismi ? Fotograf atanlar 10 12 saat kullanim suresi yaziyor 1.5 2 gunde bekleme suresi. Acaba ekran parlakligini fu ll acik falan mi kullaniyorsunuz ? Neden bu kadar dusuk ? Birde telefonunuz ne kadar surede %0 dan %100 e sarj oluyor ?
Az mı? :D daha iyisi de mi varmış? Helal olsun onlara ben bekleme süresi almadan aralıksız kullandım ayrıca 12 saat alanlarım attığı görüntüde en başta kilit ekranı mı geiyor? Eğer öyle ise telefonu fazla kullanmamış anlamına geliyor çünkü.

atakan115

Üye
    Konu Sahibi
Az mı? :D daha iyisi de mi varmış? Helal olsun onlara ben bekleme süresi almadan aralıksız kullandım ayrıca 12 saat alanlarım attığı görüntüde en başta kilit ekranı mı geiyor? Eğer öyle ise telefonu fazla kullanmamış anlamına geliyor çünkü.
Hocam soyle taktim edeyim .

Bu arkadas sanki yeterince kullanmis gibi. Dedigine gore 3g hep acikmis. Wifide acikmis. Bagzen wifi bagzen 3g kullanmis.
Hocam birde sizin ekran isiginin siddeti nedir acabi yuksek isik siddetindemi oynadiniz ?

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Görselde ki arkadaş cihazı kullanmadığı zamanlarda olmuş ben bekirtmiştim aralıksız kullandım. Parlaklık otomatikte genelde yarı veya üstünde oluyor. 7 saat 40-50dakika değeri alacaktır muhtemelen attığın resimdeki de.

atakan115

Üye
    Konu Sahibi
Tabiki kullanan sizsiniz benden daha iyi bilirsiniz. Acikcasi hayal kirikligina ugradim. Iphone 6 dada ortalama 5 ila 6 saat arasina gidiyor. 6 plusta herkes bu kullanim suresini 2 ye katlayacaklarini soyluyor fakat + 1 1.5 saat . Hayal krikligina ugradim. 10 saat kullanim suresi beklerdim acikcasi.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Umarım ileride bir güncelleme ile oda olur. :)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Buda iPhone 6 kullanıcısının attığı görsel

Sen beklemede yazana fazla takılma beklemeyi bende arttırabilirim koyarım masaya 3 saat bakmam ordakş süre 12 saat olur asıl mühim olan kullanım süresi.

atakan115

Üye
    Konu Sahibi
Buda iPhone 6 kullanıcısının attığı görsel

Sen beklemede yazana fazla takılma beklemeyi bende arttırabilirim koyarım masaya 3 saat bakmam ordakş süre 12 saat olur asıl mühim olan kullanım süresi.
Hocam sizin attiginiz resimlerde telefon hep agir kullanilmis. Ben bu kadar agir kullanmam. Benim note 3 te bile 5 saatlik kullanimin en az %10-15 i tus kilidi isgi falan cikar :) sizin kullaniminizda %10 u bile gorememis :) ben whatsap birde nette bu site birde baska sitede takilirim baskada telefonu kullanmam gun icinde maks 1 saat oyun oynarim.
Yok hocam ben beklemeden bahsetmiyorum bekleme isterse 10 gun olsun. Kullanimdan bahsediyorum. 10 12 saat arasini gormek isterdim :(

0MG90

0MG90

Üye
Hocam şoklardayim.sarjiniz biraz az gitmemismi ? Fotograf atanlar 10 12 saat kullanim suresi yaziyor 1.5 2 gunde bekleme suresi. Acaba ekran parlakligini fu ll acik falan mi kullaniyorsunuz ? Neden bu kadar dusuk ? Birde telefonunuz ne kadar surede %0 dan %100 e sarj oluyor ?
Arkadaşım 7 saat neyine yetmiyor çok pardon? iPad mi bu kaç gün şarjı gitsin istiyorsun?

Konu iyice abartıldı artık.

enes-1907

enes-1907

Üye
Hocam sizin sarj sureleriniz nedir paylasirmisiniz ? sanki arkadasin sarji biraz az gitmis gibide. baska fotograflarda 12 13 saat kullanim gordum 1 1.5 gunde bekleme suresi gordum. Kafam karisti suan.
Şarj sürem aşağıdaki gibi kardeşim 3G açık ve 2. sırada çince bi uygulama varya arkaplan etkinliği yazıyor %23 olan işte o çalışırken wireles ile bişiler indiriyordu yani %23 lük süre zarfında wireles açıktı :) bence çok iyi şarj süresi

enterneoll

enterneoll

Üye
Şarj sürem aşağıdaki gibi kardeşim 3G açık ve 2. sırada çince bi uygulama varya arkaplan etkinliği yazıyor %23 olan işte o çalışırken wireles ile bişiler indiriyordu yani %23 lük süre zarfında wireles açıktı :) bence çok iyi şarj süresi
Bu fotoğrafta 2. Sıradaki program cihazı uyanık gibi göstermiş ama o indirme programı yani büyük bir olasılık 10 saat kullanmadınız. Sanırım yaklaşık 8 saat yine sizinkide

enes-1907

enes-1907

Üye
Bu fotoğrafta 2. Sıradaki program cihazı uyanık gibi göstermiş ama o indirme programı yani büyük bir olasılık 10 saat kullanmadınız. Sanırım yaklaşık 8 saat yine sizinkide
zaten 2. sıradaki uygulamadı arkaplan etkinliği yazyor kardeş belirtmiş cihaz ama yukarıda gördüğün oyunlarda asphalt hariç diğerleri netten oynanıyor yani o oyunlar çalışırken wireleste açıktı ve 2. sırada dediğin uygulama itunes store bedava olanı ordan oyun indiriyordum ve wireles o uygulamada da açıktı.Birde kardeş sen nası hesap yapıyorsun o uygulama arkaplanda çalışsa bile nasıl 8 saat oluyor toplamda 10 saat 45 dakika gitmiş şarj bunu yüzdelerine ayırıyor telefon sen neden 10-2 yaptınki şimdi :)

byAndroid

byAndroid

Üye
Cihazı uyanık mı gösterdi bilmiyorum ama eğer öyleyse arkadaşın hesabı kabaca doğru 8 saate tekabül ediyor