Yardım iPhone 6 plus almayı düşünüyorum kullanıcı yorumlarını bekliyorum.

Sponsorlu Bağlantılar

milestone

milestone

Üye
Batarya için sony telefonlar hocam,

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Dostum sürekli dar pantolon takılan biriysen 6Plus alma derim rahatsız edebilir ama normal bir boyda isen ve daha çok normal tarz pantolon giyiyorsan ideal. Yaz'ın eşofman kısa şort gibisinden takılıyorsan o zamanda 6 Plus sıkıntı çıkarır sürekli cebimi kontrol etmem sıkıntı yapabiliyor Yaz'ın. Şarj olarak belirtmiştim Note 3 kullanıcısıyım ben de şu sıralar 6 Plus'a geçtim müthiş bir bataryası var Plus'ın. Ekran olarak seni pişman etmez samsung kadar geniş açıdan sağlam görüntü ve renk canlılığı sunuyor. Telefonda siriyi çok kullandığım zaman ısınma gördüm onun dışında safaridir 3G dir facebooku vesairesinde hiç ısınma yapmıyor. Beni tek deli eden noktası müzik dinleyen biriyim müziksiz telefon ağaçsız dünya gibi gelir bana,müzik konusunda çeşitli uygulamalar var fakat kendi player'ını tercih ederim. İtunestan attım ama annemin müzikleri va hepsini alayını attığı için sinir oldum şimdi ayıklıyorum.

0MG90

0MG90

Üye
Dostum sürekli dar pantolon takılan biriysen 6Plus alma derim rahatsız edebilir ama normal bir boyda isen ve daha çok normal tarz pantolon giyiyorsan ideal. Yaz'ın eşofman kısa şort gibisinden takılıyorsan o zamanda 6 Plus sıkıntı çıkarır sürekli cebimi kontrol etmem sıkıntı yapabiliyor Yaz'ın. Şarj olarak belirtmiştim Note 3 kullanıcısıyım ben de şu sıralar 6 Plus'a geçtim müthiş bir bataryası var Plus'ın. Ekran olarak seni pişman etmez samsung kadar geniş açıdan sağlam görüntü ve renk canlılığı sunuyor. Telefonda siriyi çok kullandığım zaman ısınma gördüm onun dışında safaridir 3G dir facebooku vesairesinde hiç ısınma yapmıyor. Beni tek deli eden noktası müzik dinleyen biriyim müziksiz telefon ağaçsız dünya gibi gelir bana,müzik konusunda çeşitli uygulamalar var fakat kendi player'ını tercih ederim. İtunestan attım ama annemin müzikleri va hepsini alayını attığı için sinir oldum şimdi ayıklıyorum.
iTunes ile atarken liste oluştursaydınız müzikler karışmazdı.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Acelem olduğu için onunla uğraşacak pek vaktim yoktu.

atakan115

Üye
    Konu Sahibi
Muzik konusunda spotify tercih ediyorum gayet guzel bence. Bende suan note 3 kullaniyorum. Tasimada bagzen gucluk cekiyorum. iphone 6 yi dusundum. Fakat aktif kullanim sarjinin tipki note 3 gibi oldugunu gordum. 5 6 saatmis. Hayal krikligina ugradim ayfon 6 icin acikcasi. Ama 6 plus in aktif kullanimi 12 saat vu ustuymus cidden cok iyi. Nerdeyse sabahtan aksama kadar bile telefonun elinizden dusurmeseniz pili bitmiyor. Gercrkten agzim acik kaldi. ayfon 6 almayi istiyordum buyuk telefon almak istemiyordum. Fakat sirf bataryasi icin ayfon 6 plus almaya karar verdim. Suan 6 plusu inceliyorum. Elinizde gunluk batarya kullanim resmi var mi hocam ?

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
0MG90

0MG90

Üye
Okuman da fayda var

atakan115

Üye
    Konu Sahibi
Okuman da fayda var

Hocam neden iphone 6 plusi tercih ettim yazisi aklimi karistirdi :)

Fenomenon

Fenomenon

Üye
Batarya diyorsun iphone alıyorsun. Bu nasıl iş ??
iphone'un bataryası üst seviye android'lerin hepsinden daha kötü.
Ayrıca donanımı da öyle müthiş değil. 5s'in donanımını 4.7" ekrana koyup millete irdelediler.
Fiyatları zaten aşırı uçuk. O kadar para verilip de 16gb alınmaz. 64gb modelleri de ateş pahası.

atakan115

Üye
    Konu Sahibi
Batarya diyorsun iphone alıyorsun. Bu nasıl iş ??
iphone'un bataryası üst seviye android'lerin hepsinden daha kötü.
Ayrıca donanımı da öyle müthiş değil. 5s'in donanımını 4.7" ekrana koyup millete irdelediler.
Fiyatları zaten aşırı uçuk. O kadar para verilip de 16gb alınmaz. 64gb modelleri de ateş pahası.
Hocam batarya olayini karsilastirinca artik ne kadar tasimada ve kullanimda gucluk ceksekte 6 plusta karar kıldim. simdi 6 plus ile ilgili yorumlari inceliyorum.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
BEN İTOOLS KULLANIYORUM HOCAM SENDE ÖYLE YAP RAHAT EDERSİN :) YOKSA İPHONE BİŞİ ATMAK SIKINTI
iTools'u eskiden kullanıyordum fakat sebebini bilmediğim bir şekilde sürekli itunes'u güncelleyin deyip beni bir sayfaya yönlendiriryor. Çözümü nedir söylersen çok sevinirim.

The Pancar

The Pancar

Üye
kaç gb alacaksın ?

atakan115

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Esendağlı
MuhammedGMS

MuhammedGMS

Üye
Ben iphone 6 plus kullanıyorum şarjım 3g açık ve oyun oynamadığım sürece 2 günü buluyur şarj konusunda çok iyi. Appstore da en iyi kaliteli uygulamalar ve oyunlar da var telefonun işletim sistemi zaten güvenilir ve kasma donma ısınma yapmıyor oyun performansı olarak istenileni daha fazlasını veriyor almanı tavsiye ediyorum

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
enes-1907

enes-1907

Üye
iTools'u eskiden kullanıyordum fakat sebebini bilmediğim bir şekilde sürekli itunes'u güncelleyin deyip beni bir sayfaya yönlendiriryor. Çözümü nedir söylersen çok sevinirim.
telefonu pc ye bağlayınca itunes çıkıveriyor ekrana sonra güncelleme için sayfaya yönlendiriyor ondan bahsediyorsan o bişi deil kardeşim bendede çıkıyor kapat gitsin :)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
@atakan115 şarjı bitmesini bekliyorum ama bitmedi bir türlü ekran görüntüsü atacağım.
telefonu pc ye bağlayınca itunes çıkıveriyor ekrana sonra güncelleme için sayfaya yönlendiriyor ondan bahsediyorsan o bişi deil kardeşim bendede çıkıyor kapat gitsin :)
Açılsa kapatıyorum ama iTools açılmıyor.

atakan115

Üye
    Konu Sahibi
@atakan115 şarjı bitmesini bekliyorum ama bitmedi bir türlü ekran görüntüsü atacağım.

Açılsa kapatıyorum ama iTools açılmıyor.
Hocam sabirsizlikla bekliyorum. isterseniz simdi bir foto bitincede bir foto atabilirsiniz isterseniz :)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
%9 azcık daha %5 olsun atayım :D

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Evet %1'e kadar 45-50 dakika olurdu diye düşünüyorum ama buda yeterli olacaktır :)