Telefon Tavsiyesi İphone 5s/Lumia 735

MaxipmaN

Üye
5s tabiki ama sıkıntısı yoksa

5S almanı kesinlikle tavsiye ederim. Lumia 735'den çok daha iyi bir telefon.

Konu Sahibi
Ön kamera olarak 735 daha iyi dimi

Hocam selfie, tercihinde önemli bir etkense ve Lumia gönlünde varsa tercih çok basit. Lumia. Artan parayla da Microsoft un bilekliğini alırsın.

1520 de mağaza farklımı :-) ?
2 cihaz arasından kesinlikle 5s ama 5s için o fiyat çok telefonun 0 ı zaten 1850 ₺ 2.el için o para verilmez

Konu Sahibi
64 Gb modeli.Sıfırı 2300 lira civarında.Bide istersen araştır ikinci el 5s fiyatlarını 16 gb modellerini 1400 den aşağı satmıyolar.Garantisiz olanlar bile 1300 lira

Kardeş lumia 735 al daha iyi güncelleme aralıkta geliyor ve 2015. Te wp10 geçilicek tavsiye ederim

64 Gb modeli.Sıfırı 2300 lira civarında.Bide istersen araştır ikinci el 5s fiyatlarını 16 gb modellerini 1400 den aşağı satmıyolar.Garantisiz olanlar bile 1300 lira

ben 16 sandım fakat 64 yazmışsın şimdi gördüm,o fiyat iyi fakat sen 64 GB aldıktan sonra cihazda 54 GB boş alan kalcaksa eğer yine boşuna olur sonuçta 2.el alıyosun ve 2.el her zaman risklidir bence bu kadar para verdikten sonra 0 al az para değil,ayrıca fiyatları takip ediyorum neyin ne kadara satıldığı önemli değil,16gb için o fiyatlar çok yüksek,sebebi ise sonuçta 2.el ve her zaman riskli

1520 de mağaza farklımı :-) ?
2 cihaz arasından kesinlikle 5s ama 5s için o fiyat çok telefonun 0 ı zaten 1850 ₺ 2.el için o para verilmez
Büyük ekran, donanım farkı ve wp deki en üst düzey cihaz. Gelen güncelleme paketlerini ilk alan cihaz olma özelliği de cabası. Kamerada bonusu

Dejavuex

Üye
bencede 735 al kalan paraya bilekliği al harika olur 2.el risktir

Konu Sahibi
Telefonu biliyorum ama hergün gördüğüm telefon.Çiziği bile yok yani

wpfurkan

Üye
Telefonu biliyorum ama hergün gördüğüm telefon.Çiziği bile yok yani

Güvenilir ise o zaman al gitsin. İphone'nun 2. Eli lumialara göre baya stabil. Beğenmeyecek olursan yine pek zarar etmeden satabilirsin. Bu Lumia işte maalesef geçerli değil.

Tepkiler: hajkhanx33
kardeşim selfie onemli bir etken olsa bile ben 5s le onden çekım yaptığımda şok geçirdim yinede 2 sini karşılaştırmalısın on kısım konusunda

wpfurkan

Üye
kardeşim selfie onemli bir etken olsa bile ben 5s le onden çekım yaptığımda şok geçirdim yinede 2 sini karşılaştırmalısın on kısım konusunda

Nasıl bir şok geçirdin tam anlamıyla? Abooo ne güzel çekiyor gibi mi yoksa bulanık selfie qeyfine gel hacı gibi mi?

emz

Üye
Kuzenimde 5s var mükemmel bir ön kamerayı var. Acayip çekiyor. Yaz boyu onunla selfie çekildik mükemmel çekti. Benim arka kamera o kadar çekemez her iddiasına varım o konuda.

wpfurkan

Üye
Kuzenimde 5s var mükemmel bir ön kamerayı var. Acayip çekiyor. Yaz boyu onunla selfie çekildik mükemmel çekti. Benim arka kamera o kadar çekemez her iddiasına varım o konuda.

Yani herşey piksel değil
Benim bildiğim iphone ların on kameraları 1,2 mp. Yani baya düşük ama kalite iyi.

Iphone kullanan adam ortadaki tus ve tus kilidi icin baska telefon kullanamaz. iphone kullanicisina yandan kilitli bir telefon ver hemen tepesine basmaya calisir. Ortadaki tusun bir havasi kalmadi zaten hemen hemen her telefonda ortadaki tus home olarak kullaniliyor. Iphone kullanan 3 tip vardir. 1- iphone ciktigi gunden beri kullanan 2-isletim sisteminden vazgecemeyen 3-gosteris olsun diye yani iphone um var demek icin..
1 ve 2 ye baska marka aldiramazsin alirsa 3.tip alir ona zaten ne versen yaramaz

Tepkiler: hajkhanx33