Iphone 4s vs Nokia Lumia 900

Hangi Telefon ?

• Kullanılan toplam oy
    36
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

papakudioflu

Emekli Yönetici

daha ne olsun kardeş la şuan 2 inç ekranlı telefonumdan bile çok memnunum...gerçi bu kişiden kişiye degişir ama 3.7 çok makul bir boyut gibi geliyor

alışmaya baglı bir aydir lumia900 kullaniyorum 3.5" iphone'um 37ekran tv gibi geliyor artik.

Elektr0

Üye

aynen aynen aynen çok çok çok katılıyorum..C6-01 modelini ilk gördügümde amcamda çok hoşuma gitmişti biraz inceledikten sonra dedim ... yaa Nokıa burda ne yapmak istemiş hiç anlam veremiyorum Bkz:şuan 2008in son çeyreginde üretilen LG Kp320 var ve her türlü kamera konusunda iyi ( Video'da çekiminde degil tabi) yakın çekim(makro mod) olsun auto focus olsun ve diger benzeri özellikler olsun... C6-01 kamerasında Carl Zeiss() olacaktı ki çok iyi olurdu...

- - - Eklendi - - -

alışmaya baglı bir aydir lumia900 kullaniyorum 3.5" iphone'um 37ekran tv gibi geliyor artik.

dogru haklısın alikemal abi...örnek olarak HTC nin klavyesinde yazamıyorum ama çok iyi ve hoş.. giomdaki klavye'ye ''alıştıgımdan'' sorunsuz ve rahat yazıyorum ...

Konu Sahibi

İyi müzik performansı için dobly gerekli değil zaten.Kulaklığın iyiyse dobly olsa da olmasa da iyi performans alacaksındır.

Aynen. Şuan Wh-701 var bende.

daha ne olsun kardeş la şuan 2 inç ekranlı telefonumdan bile çok memnunum...gerçi bu kişiden kişiye degişir ama 3.7 çok makul bir boyut gibi geliyor

Benim telefondan daha büyük ekranı sonuçta gene iyidir

Aynen Carl Zeiss olsa iyi olurmuş.

NUD

Üye
günde 4 defa şarj edeceksen 4S

xPaSHax

Üye
senın aradıkların iphone 4s zaten saydıklarına bakarsak onu saymıssın

iphonun ekraninin ufak olmasi bi düşmede dagilmasi itunese mahkum olmasi onu b*ktan yapan yonleridir isterse milyarlarca uygulamasi olsun tinnnneeee

benim 6710 Navi'de Carl Zeiss Tessar 2.8/5.2 var. ro/

Bu iki telefon arasında secim yapmak gercekten çok zor. Performans olarak ikisi de hızlı ve stabil. Ekran boyutu burada belirleyici olmalı. Bir de Nokia Drive.

MasteLaa

Üye
Kardeşim ben İphone 4s derim eğer ekran problem değil ise Seçeneklerin arasında daha önce yoktu sanırım şimdi var imkanın bence kaçırma al şimdiden hayırlı olsun

Konu Sahibi
Kardeşim ben İphone 4s derim eğer ekran problem değil ise Seçeneklerin arasında daha önce yoktu sanırım şimdi var imkanın bence kaçırma al şimdiden hayırlı olsun

Iphone a para yetmicek. Lumia 900 alıcam..

Tepkiler: MasteLaa
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...