Batuhan Apatay
Üye
-
Konu Sahibi
-
ne olurdu bunların arasına android telefonda koysaydıbelki onu tıklayacak biri olurdu ben gibi ama ikisinin arasında karar verilecekse 4s tek geçerim.
Tabi ki İphone 4S tercih edilmelidir. Android demiş olsaydınız Galaxy S3 ü önerirdim.
Tabiki iphone 4s
iki uc gun icerisinde karar vermen gerekiyorsa iphone 4s olmali kararin. Ayrica ben lumia900 ile pek muzik dinlemedim ama tahminimce 4s sesi daha iyidir tabi bunun kulaklikla da cok alakasi var. Diger yandan internet konusunda cogu testte başabaş cikiyorlar fotograf konusunda cogu karşilaştirmada lumia daha iyiydi. Şıklık göreceli bir kavram kişiden kişiye degişir buna kendin karar vermelisin. Ama bu iki telefon arasinda kaldiysan ikisi de seni pişman etmez icine sineni al rahat rahat kullan
İphone'un piyasası daha iyi bunuda göz önünde bulundur.
şarj konusunda iphone da sıkıntı yaşayabilirsin.
Iphone 4S Her zaman iyidir düşünme bence
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
iPhoneda 3.5 mm kulaklik girisi yok mu ?Hangi bilgisiz salladi bunu
iPhoneda 3.5 mm kulaklik girisi yok mu ?Hangi bilgisiz salladi bunu
lumia 900 ... niye mi apple sevmiyom
- - - Eklendi - - -
bilgisiz demesekte yalnışlık la söylenen bişi olarak kabul etsek ...
Bi sitede öyle yazıodu. Elime alıp bakmadım.
- - - Eklendi - - -
Tamam varmış onuda geçtik.
İkisi de kapali sistem wp gelismeye acik ios gelismis , gorsel olarak wp ve lumia daha iyi , ios uygulama , oyun ve destek konusunda 1 numara , kameralari hemen hemen esit bazen 4s bazen lumia iyi cekiyor , net hizlari yakin fakat 4s bir adim onde , muzik kalitelerini bilmiyorum tercih senin
olabilir kardeş boşver takma kafana ..neye karar verdin 4S mi? lumia 900 mu ?...
Lumia 900 öneririm. Eşit telefonlar aslında.
İkisi de kapali sistem wp gelismeye acik ios gelismis , gorsel olarak wp ve lumia daha iyi , ios uygulama , oyun ve destek konusunda 1 numara , kameralari hemen hemen esit bazen 4s bazen lumia iyi cekiyor , net hizlari yakin fakat 4s bir adim onde , muzik kalitelerini bilmiyorum tercih senin
Evet ama 4S Lumia'dan daha uzun süre destek alacak.Telefonu ne kadar süre kullanacağın çok önemli bu yüzden.
şebeke internetinde lumia900 daha hızlı iphone dan.
Ben 4S alırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?