İphone 4 Unlock yapma

Sponsorlu Bağlantılar

Novumm

Üye
    Konu Sahibi
İphone 4 Unlock yapma
bouygues telecom dan sim kilitli iphone 4 üm var ios 5 yüklü. bu telefonu unlock yapmak istiyorum. Telefoncu fabrika unlock yapabileceni 300 tl ücret istedi.
bouygues telecom sitesini araşdırdım avrupa birli nin yeni aldı karara göre kilitleri, alındıkarından itibaren 6 ay sonra ücretsiz olarak acıormuş ama bunun icin müşderi hizmetlerini aramam gerekiyormuş, henüz fransızca bilen ve arayacak birini bulamadım.
Alman Deutsche telekom sitesinde bu işlemi online olarak kendin yapabiliyorsun. Deutsche telekom sitesine bouygues telecom un dan alınan iphon un ime sini girdim ve bana bu telefonun 19.07.2012 tarihinden itibaren acıla bileceni söyledi. benim sorum bu siteyi kulanan varmı bouygues telecom un telefonunu Alman telekom aca bilirmi yada bouygues telecom iphonumu fabrika unlock yapma yolu varmı bilen varsa yazsın lütfen

tcjudas

Üye
selamlar ;

Tüm iphone lerin factory unlock larını yapıyoruz AT&T DAHİL
yurt dışından alınmış tüm iphone ler Türkiye den alınanlar gibi çalışıyor jailbreak yada unlock kartlarına ihtiyaç duymadan iphone unuzu kullanabilirsiniz güncelleme yapabilirsiniz
iphone bir kez unlock yapılınca tüm kartlarla çalışır ve bir daha asla kilitlenmez son sürüm güncelleme artık kabus olmaktan çıkar
iphone u göndermenize gerek yoktur direkt operator den açıyoruz

Factory Unlock işlemi operator ün koyduğu simlock u kaldırması ve apple nin itunes aracılığı ile iphone u açması ile çalışıyor unlock yaptıracağınız iphone un hangi ülkeden satıldığı ve hangi operator tarafından kilitlendiğini biliyorsanız unlock yaptırabilirsiniz eğer ülke ve operator ü bilmiyorsanız iphone operator detector servisimiz var size iphone unuz hangi ülkeden satılmış hangi operator e kilitli söyleriz

Factory Unlock yapıldıktan sonra iphone u Türkiye'den alınmış iphone gibi kullanırsınız güncelleme yaparsınız ve kendi kartınızla aktif hale getirirsiniz jailbreak yapmanız gerekmez gevey benzeri kartları kullanmanıza gerek kalmaz Factory Unlock yapılan iphone bir daha kilitlenmez

karbeyaz_56

Üye
selamlar ;

Tüm iphone lerin factory unlock larını yapıyoruz AT&T DAHİL
yurt dışından alınmış tüm iphone ler Türkiye den alınanlar gibi çalışıyor jailbreak yada unlock kartlarına ihtiyaç duymadan iphone unuzu kullanabilirsiniz güncelleme yapabilirsiniz
iphone bir kez unlock yapılınca tüm kartlarla çalışır ve bir daha asla kilitlenmez son sürüm güncelleme artık kabus olmaktan çıkar
iphone u göndermenize gerek yoktur direkt operator den açıyoruz

Factory Unlock işlemi operator ün koyduğu simlock u kaldırması ve apple nin itunes aracılığı ile iphone u açması ile çalışıyor unlock yaptıracağınız iphone un hangi ülkeden satıldığı ve hangi operator tarafından kilitlendiğini biliyorsanız unlock yaptırabilirsiniz eğer ülke ve operator ü bilmiyorsanız iphone operator detector servisimiz var size iphone unuz hangi ülkeden satılmış hangi operator e kilitli söyleriz

Factory Unlock yapıldıktan sonra iphone u Türkiye'den alınmış iphone gibi kullanırsınız güncelleme yaparsınız ve kendi kartınızla aktif hale getirirsiniz jailbreak yapmanız gerekmez gevey benzeri kartları kullanmanıza gerek kalmaz Factory Unlock yapılan iphone bir daha kilitlenmez

merhabalar iyi çalışmalar bendekide iphone 4 ve isviçreden gelmiş simkilitlidir iso 5.1 baseband sürümü 04.12.01 dir olurmu ve fiyat ne kadar olur..

Metexxx42

Üye
merhabalar iyi çalışmalar bendekide iphone 4 ve isviçreden gelmiş simkilitlidir iso 5.1 baseband sürümü 04.12.01 dir olurmu ve fiyat ne kadar olur..

Merhaba iletişime geçerseniz yardımcı oluruz.

b@ker

Üye
arkadaşlar bi yardım edin lütfen almanya tmobile iphone 4 var imei nosunu sitesinden sorgulattım ücretsiz unlock yapılabilir diyo bundan sonraki işlem ne olmalı bilen arkadaşların yardımlarını bekliyorum

Novumm

Üye
    Konu Sahibi
Adını soyadını ve herhangi bir almanya telefon numarasını gir. İhre daten wurden erfolkreich übermitelt deyince işlem tamam

b@ker

Üye
Adını soyadını ve herhangi bir almanya telefon numarasını gir. İhre daten wurden erfolkreich übermitelt deyince işlem tamam

orada şunlar yazıyo ;Google translate ten tecrüme ettirdiğime göre işlem başarılı ama şimdi napacam bide bu linkin 2. sayfası var zannedersem verdiğimiz almanya telefınuna kod gelmesi gerekiyor o kod da henüz gelmedi kodun gelmesi şart mı ? teşekkür ederim yardımlarınız için Die Daten wurden NICHT erfolgreich übermittelt.
Ihr Gerät wurde bereits an Apple zur Entsperrung gemeldet.
Nachdem Apple Ihr iPhone freigeschaltet hat, gehen Sie bitte wie folgt vor:

Entsperrung erfolgt mit eingelegter SIM-Karte der Telekom, SIM-Karte eines anderen Netzbetreibers oder ohne SIM.
1. Verbinden Sie das iPhone mit iTunes (mit eingelegter SIM-Karte der Telekom, SIM-Karte eines anderen Netzbetreibers oder ohne SIM).
2. Starten Sie die Wiederherstellung (iPhone auf Werkseinstellung zurücksetzen).
3. Sie erhalten in iTunes eine Hinweismeldung, dass Ihr iPhone erfolgreich entsperrt wurde - sofern Sie keine SIM-Karte der Telekom eingelegt haben.
Sollte dieses Verfahren nicht erfolgreich sein gehen Sie bitte wie folgt vor:
1. Schalten Sie Ihr iPhone aus.
2. Halten Sie den Home-Button gedrückt und schließen gleichzeitig den mit dem iPhone verbundenen USB-Stecker an Ihren Computer an. Dabei muss der Computer gestartet und iTunes installiert sein. Danach sollte iTunes automatisch starten - falls nicht passiert, starten Sie bitte iTunes manuell.
3. Halten Sie den Home-Button weiter gedrückt bis USB-Symbol erscheint, danach lassen Sie diesen los.
4. Starten Sie eine Wiederherstellung über Einstellungen >> Allgemein >> Zurücksetzen >> Alle Einstellungen
5. Sofern Sie keine SIM-Karte der Telekom eingelegt haben, erhalten Sie in iTunes eine Hinweismeldung, dass Ihr iPhone erfolgreich entsperrt wurde.

Haben Sie weitere Fragen, Wünsche oder Anregungen? Dann rufen Sie uns einfach an. Sie erreichen unsere Mitarbeiter vom Kundenservice vom Telekom Handy aus - in Deutschland kostenfrei - unter 2202 oder aus dem Festnetz unter 0180 330 2202*.

b@ker

Üye
yardım edebilecek yokmu arkadaşlar lütfen

canberk894

Üye
bende de iphone 4 var ama hangi opertörden ve hangi ülkeden olduğunu bilmiyorum ve ne kadar a açılır

POWER82

Üye
merhaba unlock işlemlerini ne kadara yapıyorsunuz 2 adet iphone 4 var teşekkürler

Takipçi Satın Al

Üst Alt