İphone Sim kilidini Yasal olarak Kaldırma (Unlock) hakında bilgi

Sponsorlu Bağlantılar

tcjudas

Üye
tüm iphone 'ları açıyorum arayabilirsiniz

_goka_

_goka_

Üye
bi numara vaerseydin bari arkadaşım...

tcjudas

Üye
Tüm iphone lerin factory unlock larını yapıyoruz
yurt dışından alınmış tüm iphone ler Türkiye den alınanlar gibi çalışıyor jailbreak yada unlock kartlarına ihtiyaç duymadan iphone unuzu kullanabilirsiniz güncelleme yapabilirsiniz
iphone bir kez unlock yapılınca tüm kartlarla çalışır ve bir daha asla kilitlenmez son sürüm güncelleme artık kabus olmaktan çıkar
iphone u göndermenize gerek yoktur direkt operator den açıyoruz

Factory Unlock işlemi operator ün koyduğu simlock u kaldırması ve apple nin itunes aracılığı ile iphone u açması ile çalışıyor unlock yaptıracağınız iphone un hangi ülkeden satıldığı ve hangi operator tarafından kilitlendiğini biliyorsanız unlock yaptırabilirsiniz eğer ülke ve operator ü bilmiyorsanız iphone operator detector servisimiz var size iphone unuz hangi ülkeden satılmış hangi operator e kilitli söyleriz

Factory Unlock yapıldıktan sonra iphone u Türkiye'den alınmış iphone gibi kullanırsınız güncelleme yaparsınız ve kendi kartınızla aktif hale getirirsiniz jailbreak yapmanız gerekmez gevey benzeri kartları kullanmanıza gerek kalmaz Factory Unlock yapılan iphone bir daha kilitlenmez

telefonlarımız : 0533 205 50 92
Bodrum Telekom Ömer Tekin

iphone yasal unlock

tcjudas

Üye
dan iphone sim kilitli mi değil mi öğrenebilirsiniz site 256 bit SSL ile şifreli tamamen güvenli anında apple dan sorguluyor açılır mı açılmaz mı söylüyor

tcjudas

Üye
AT&T Amerika yasal unlock şok fiyata aynı gün açılır

AT&T Amerika dan sim kilitli iphone ları simfree yapıyoruz ücret 60 liradır

tekrar kilitlenmez açtırmak için yapacağınız tek şey sitemizde iletişim bölümündeki iban numarasına açtırmak istediğiniz iphone başına 100 lira havale etmek ve imei numaraınzla banka dekontunu e-mail adresimize yollamak aynı gün açılır

günlük işlem limiti yoktur 1 adet 10 adet ...100 adet fark etmez tümü aynı gün açılır

0533 205 50 92

iphone yasal unlock Türkiye reseller
ömer tekin bodrum telekom

tcjudas

Üye
iphone AT&T yasal unlock hızlı servis

AT&T iphone unlock

AT&T Amerika iphone factory unlock (model numarası LL ile biten imei 01 ile başlayanlar)

Factory Unlock yapılan iphone bir daha kilitlenmez telefonu yollamanıza gerek yoktur imei numaranızla açıyoruz

iphone yasal unlock Türkiye reselleri
ömer tekin bodrum telekom
0533 205 50 92

ozeltekno

ozeltekno

Üye
simkilit actırmak istiyorsanız birde benden fiyat alın arkadaşlar iphone simkilit hızlı direk servis en uygun fiyat garantisi
iphone 3gs-4-4g-5 bütün güncel sürümler sürümlerde kullanabiliyorsunuz en son sürüm 6.1 ve yeni sürümleri güncelleme
-----düşük fiyat
-----hızı garantili
ibrahim usta
05428361789

- - - Eklendi - - -

simkilit actırmak istiyorsanız birde benden fiyat alın arkadaşlar iphone simkilit hızlı direk servis en uygun fiyat garantisi
iphone 3gs-4-4g-5 bütün güncel sürümler sürümlerde kullanabiliyorsunuz en son sürüm 6.1 ve yeni sürümleri güncelleme

----HER ÜLKE VE OPERATÖRLER
-----düşük fiyat
-----hızı garantili
ibrahim usta
05428361789

tcjudas

Üye
HER ÜLKE VE OPERATÖRLER
iphone yasal unlock iphone 5 dahil tüm modeller

Tüm iphone lerin factory unlock larını yapıyoruz
yurt dışından alınmış tüm iphone ler Türkiye den alınanlar gibi çalışıyor jailbreak yada unlock kartlarınaihtiyaç duymadan iphone unuzu kullanabilirsiniz güncelleme yapabilirsiniz
iphone bir kez unlock yapılınca tüm kartlarla çalışır ve bir daha asla kilitlenmez son sürüm güncelleme artıkkabus olmaktan çıkar
iphone u göndermenize gerek yoktur direkt operator den açıyoruz

Factory Unlock işlemi operator ün koyduğu simlock u kaldırması ve apple nin itunes aracılığı ile iphone u açması ile çalışıyor unlock yaptıracağınız iphone un hangi ülkeden satıldığı ve hangi operator tarafından kilitlendiğini biliyorsanız unlock yaptırabilirsiniz eğer ülke ve operator ü bilmiyorsanız iphone operator detector servisimiz var size iphone unuz hangi ülkeden satılmış hangi operator e kilitli söyleriz

Factory Unlock yapıldıktan sonra iphone u Türkiye'den alınmış iphone gibi kullanırsınız güncelleme yaparsınız ve kendi kartınızla aktif hale getirirsiniz jailbreak yapmanız gerekmez gevey benzeri kartları kullanmanıza gerek kalmaz Factory Unlock yapılan iphone bir daha kilitlenmez

telefonlarımız : 0533 205 50 92
Bodrum Telekom Ömer Tekin

iphone yasal unlock

nisancalis

Üye
ozeltekno

ozeltekno

Üye
-----düşük fiyat
-----hızLı garantili
ibrahim usta
05428361789

- - - Eklendi - - -

iphone 3gs-4-4g-5 bütün güncel sürümler sürümlerde kullanabiliyorsunuz en son sürüm 6.1 6.2 ve yeni sürümleri güncelleme

----HER ÜLKE VE OPERATÖRLER
-----düşük fiyat
-----hızLı garantili
ibrahim usta
05428361789
FAZLA PARA VERMEYİN HIZLI VE UYGUN FİYATA SİZ DEĞERLİ ARKADAŞLARIMA YARDIMCI OLMAK İÇİN BU İŞİ YAPMAKTAYIM BENİ ARAYIN SİZE YARDIMCI OLAYIM

jozefinyo

Üye
merhabalar bende iphone 4 avusturya t mobile bir cihaz var sim kilidi ne zaman kaldırır acaba

ersin.ersin.

Üye
selam bana isviçreden iphone 4s geldi sim kilidini nasıl kırdırabilirim

05samet1989

Üye
arkadaşlar ben telefoncu yoluyla bi simfree işlemi yaptırmak istedim fakat 10gündne fazla olmasına karşın daha telefon simfree olmadığı gibi simkilitli hale geldi son versiyona güncellendiği için benim netten takip edebilirmiyim ben simfree işlemim ne alemde ne zaman simfree olucak yada ne zaman kullanabileceğim telefonu yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar

serr-y

Üye
Selam,

O2 United Kingdom
Vodafonde United Kingdom
Orange United Kingdom
Three ( Hutchison Telecom )

Cihazlarim var.

Bu cihazlarin unlock ´u bize neye mal olur ?

Tesekkürler

guvenkaya

guvenkaya

Üye
Bende size yardımcı olurum ben fransada yasiyorum ozelden imei gönderin eğer temiz imei ise actiririm sadece fransiz hatlarini
Diğerlerini bilmiyorum
arkadaşlar ben telefoncu yoluyla bi simfree işlemi yaptırmak istedim fakat 10gündne fazla olmasına karşın daha telefon simfree olmadığı gibi simkilitli hale geldi son versiyona güncellendiği için benim netten takip edebilirmiyim ben simfree işlemim ne alemde ne zaman simfree olucak yada ne zaman kullanabileceğim telefonu yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar
Fransiz hattina kilitliyse ben ucretsiz olarak dakikasinda actiririm eger temizse
Nerden yaptiracan diye sorarsan müşteri hizmetlerinden en sağlam yer

seckin_bilgic

seckin_bilgic

Üye
Tmobile amerika iphone 5 makina var. Aptal arkadaşımı kilit yok diye satmışlar 690$ a. Uygun fiyata açan varsa bana mesaj atabilir mi

guvenkaya

guvenkaya

Üye
Tmobile amerika iphone 5 makina var. Aptal arkadaşımı kilit yok diye satmışlar 690$ a. Uygun fiyata açan varsa bana mesaj atabilir mi
arkadasim arastirdim 100 eurodan asagisi yok
ben gecen sene sifir cihazi 350 euroya satamadim turkiyede kayit bana aitti
siz 690 dolara iyi almissiniz bende fransada 400 euroya sattim

kadirpaşa

Üye
Slm arkadaşlar bnde 1 tane iphone var 4 bu telefona güncelleme attım ve hello yazıyor açıyorum türkyi flan seçiyorum wifi istiyor bağlıyom geri bişiler oluyo kısa bi yazı ondan sonra uzun bir yazı daha açılmıyor ios 7 fransız kilitliymiş ne yapabilirim telefoncu 300 tl istiyor

Üst Alt