İphone Sim kilidini Yasal olarak Kaldırma (Unlock) hakında bilgi

Sponsorlu Bağlantılar

Novumm

Üye
    Konu Sahibi
İphone Sim kilidini Yasal olarak Kaldırma (Unlock) hakında bilgi
Merhaba Arkadaşlar Avrupa birliğinin yeni aldı karara göre. Bundan sonra Sim kilitlerini cihazın alındından 1 sene sonra ücretsiz açmak zorundalar.

Mesela Fransa nın en büyük 3 Gsm Öperatörleri Orange, SFR ve Bouygues telecom dan sim kilidi olanlar,

Orange.fr
Orange Telecom iphonun alındıktan 3 ay sonra sim kilidini ücretsiz olarak kaldırıyor. eğer 3 ay beklemek istemiyorsanız 76 euro üçret karşılında kaldırıyor.
Müşderi hizmetlerini aramanız ve imei nr vermeniz yeterli oluyor. yogunluga göre 2 saat yada 2 güne kadar telefonunuz Unlock oluyor
Orange.fr ingilizce konuşan müşderi hizmetleri numarası 0033 969 36 39 00

SFR
iphonun alındıktan 6 ay sonra sim kilidi ücretsiz olarak kaldırıyor. 6 ay dolmadıysa 100 euro iphone lar icin diğer telefonlar icin 65 euro ücretkarşılığ kilidi kaldırıyor
SFR sim kilidini kaldırmak icin müşderi hizmetlerinizi aramanız yada web sayfasından (SFR aktif Hat olması gerekiyor kayıt icin) kendiniz imei numarasını girerek kilidi kaldıra bilirsiniz.
SFR Müşderi hizmetleri Numarası: faturalı hatlar icin 00 33 6 1000 1900 Kontörlü hatlar icin 00 33 6 1200 1900. ingilizce konuşan personel SFR de yok kadar az o yüzden aramanız icin fransızca konuşan birine ihtiyacınız var.

Bouygues Telecom
Sim kilidini telefonun alındıktan 6 ay sonra ücretsiz kaldırıyor. eger 6 Dolmadıysa 225 Euro karşılıgında kaldırıyor.
Sim kildi kaldırmak icin Müşderi hizmetlerini aramanız ve imei numarasını vermeniz yeterli.
Müşderi hizmetleri isdenildinde İngilizce konuşan personele yönlendiriyor Numarası 00 33 660 614 614

Almanya Deutsche Telekom (t-Mobile)
t-mobile İphone sim kilitlerini ücret karşılı acmıyor alındıktan 2 sene sonra sim kilidini kaldırıyor.
Sim kilidini kaldırmak icin websitesine telefonun imei numarasını girmeniz yeterli. eger 2 sene dolmadıysa size dolacağı Tarihi gösterir.
t-mobile web sitesi Dikkat t-mobile telefonu olmayanlar imei nr girse dahi herhangi bir tarih gösteriyor. o tarih gelse bile Kildi kaldırmıyor. t-mobile sim kilidi olduna emin olun boşuna beklemeyin.

ozzytaste

ozzytaste

Üye
Bu karar yeni değil kardeş yıllardır olan bir uygulama 1 sene sonra ücretsiz açıyorlar...

borasezer

borasezer

Üye
Bu karar yeni değil kardeş yıllardır olan bir uygulama 1 sene sonra ücretsiz açıyorlar...

bende de 2 tane iphone 4 var simkilitli orange uk ingiltereden gelme
şimdi 3 ay sonra kendiliğinden simfree mi olacak

Novumm

Üye
    Konu Sahibi
Hayır ingiltere orange icin gecerli degil yukarıda yazanlar.
Bildim kadarıyla Orange ingiltere unlock yapman icin aktif bir orange kartın ve bu karta tam olarak hatırlamıyorum ama 15 eurouk kontör yükliyerek sms göndererek unlock yapıyorlar

@handee

Üye
şimdi benim tel.fransadan geldi.4S sim kilitli..ama hangi operatör bilmiyorumki..napmam lazım şimdi benim ..nereyi arıcam ne dicem..ya 3 ay içinde yapmazlarsa..peki 75 euro olayında nasıl oluyo yaaa..

huseyin55

Üye
Bouygues Telecom
Sim kilidini telefonun alındıktan 6 ay sonra ücretsiz kaldırıyor. eger 6 Dolmadıysa 225 Euro karşılıgında kaldırıyor.
Sim kildi kaldırmak icin Müşderi hizmetlerini aramanız ve imei numarasını vermeniz yeterli.
Müşderi hizmetleri isdenildinde İngilizce konuşan personele yönlendiriyor Numarası 00 33 660 614 614

peki telefon hattının numarası ile kişinin kimlik bilgileri gerekmiyor mu ? süresi dolan iphone için imei numarasını vermek yeterlimi ? teşekkürler

Novumm

Üye
    Konu Sahibi
Bouygues Telecom
Kimlik bilgilerini istemiyor. gene de sorun yaşarsan Bouygues Telecom da
çalışan arkadasım var benim teli 40 euro karşılı acdı

benim telin taksitleri ödenmemiş o yüzden acmadı müşderi hizmetleri ama arkadaş halleti

tcjudas

Üye
Almanya T-Mobile sim kilitli iphone ları açıyoruz direk operator den açıyoruz simfree oluyor ve Türk kartlarıyla her baseband ile çalışıyor her türlü güncellemeyi yapar ve geveysiz kullanırsınız

[COLOR=#49535A !important] 0533 205 50 92 [/COLOR]​
yada
[COLOR=#49535A !important] 0252 313 28 85 [/COLOR]​
ömer tekin bodrum telekom

omergrg

Üye
SFR
iphonun alındıktan 6 ay sonra sim kilidi ücretsiz olarak kaldırıyor. 6 ay dolmadıysa 100 euro iphone lar icin diğertelefonlar icin 65 euro ücretkarşılığ kilidi kaldırıyor
SFR sim kilidini kaldırmak icin müşderi hizmetlerinizi aramanız yada web sayfasından (SFR aktif Hat olması gerekiyor kayıt icin) kendiniz imei numarasını girerek kilidi kaldıra bilirsiniz.
SFR Müşderi hizmetleri Numarası: faturalı hatlar icin
[COLOR=#49535A !important] 00 33 6 1000 1900 [/COLOR]​
Kontörlü hatlar icin
[COLOR=#49535A !important] 00 33 6 1200 1900 [/COLOR]​
. ingilizce konuşan personel SFR de yok kadar az o yüzden aramanız icin fransızca konuşan birine ihtiyacınız var.

arkadaşlar telefonumu açtırmak istiyorum yardımcı olabilecek varmı dil konusunda:( yada daha önce açtıran varsa yardımcı olursa çok seviniirim.

axus

Üye
Usa t-mobile da aciliyor mu?

Novumm

Üye
    Konu Sahibi
Alman t-com sa burdan acabilirsin

axus

Üye
USA t-mobile aciliomu?

cellatkral

cellatkral

Üye
kardes iphone 4 5.01 IOS BB. 04.11.08 Almanya vodafone Simkilidi var hic bir kartla calismiyor hatta vodafonla bile yardimci olurmusun ?

tcjudas

Üye
selamlar ;

Tüm iphone lerin factory unlock larını yapıyoruz AT&T dahil
yurt dışından alınmış tüm iphone ler Türkiye den alınanlar gibi çalışıyor jailbreak yada unlock kartlarına ihtiyaç duymadan iphone unuzu kullanabilirsiniz güncelleme yapabilirsiniz
iphone bir kez unlock yapılınca tüm kartlarla çalışır ve bir daha asla kilitlenmez son sürüm güncelleme artık kabus olmaktan çıkar
iphone u göndermenize gerek yoktur direkt operator den açıyoruz

Factory Unlock işlemi operator ün koyduğu simlock u kaldırması ve apple nin itunes aracılığı ile iphone u açması ile çalışıyor unlock yaptıracağınız iphone un hangi ülkeden satıldığı ve hangi operator tarafından kilitlendiğini biliyorsanız unlock yaptırabilirsiniz eğer ülke ve operator ü bilmiyorsanız iphone operator detector servisimiz var size iphone unuz hangi ülkeden satılmış hangi operator e kilitli söyleriz

Factory Unlock yapıldıktan sonra iphone u Türkiye'den alınmış iphone gibi kullanırsınız güncelleme yaparsınız ve kendi kartınızla aktif hale getirirsiniz jailbreak yapmanız gerekmez gevey benzeri kartları kullanmanıza gerek kalmaz Factory Unlock yapılan iphone bir daha kilitlenmez

telefonlarımız : 0533 205 50 92
Bordum Telekom Ömer Tekin

açılabilen iphone lar ve süreleri

iPad T-Mobile United Kingdom 2 gün - 4 gün
iPhone 3 Hutchinson Australia 1 gün - 2 gün
iPhone A1 Austria (mobiltelekom/vodafone) 3 gün - 5 gün

iPhone Bouygues Telecom France 3 saat - 2 gün
Prices for specific phones: » Apple iPhone 4S
iPhone Claro Brasil 1 gün - 3 gün
iPhone Halebop Sweden 2 gün - 5 gün
iPhone KPN Netherlands 6 saat - 2 gün
iPhone locked on 3 (Three) United Kingdom 1 gün - 2 gün
iPhone locked on 3 Hutchinson Denmark 1 saat - 1 gün
iPhone locked on 3 Sweden 6 saat - 2 gün
iPhone locked on 3G Australia 6 saat - 2 gün
iPhone Movistar Spain 6 saat - 2 gün
iPhone O2 Germany 2 gün - 7 gün
iPhone O2 Ireland 7 gün - 10 gün
iPhone O2 United Kingdom 3 gün - 6 gün
iPhone O2 United Kingdom for BARRED Phones 5 gün - 8 gün
iPhone Oi Brasil 2 gün - 5 gün
iPhone Oi Brazil 4s 2 gün - 4 gün
iPhone Omer Telecom France 2 gün - 4 gün
iPhone Optus Australia 1 gün - 4 gün
iPhone Orange / Personal Israel 3 gün - 10 gün
iPhone Orange Austria 3 gün - 5 gün
iPhone Orange Poland 24 saat - 4 gün
iPhone Orange United Kingdom 24 saat - 2 gün
Iphone Pelephone Israel 2 gün - 10 gün
iPhone T-Mobile Netherlands 6 saat - 2 gün
iPhone T-Mobile Slovakia 2 gün - 5 gün
iPhone T-Mobile United Kingdom 24 saat - 3 gün
iPhone Telenor Norway 1 gün - 2 gün
iPhone Telenor/Sonera Denmark 2 saat - 4 gün
iPhone Telia Denmark 1 gün - 4 gün
iPhone Telia Sweden 24 saat - 4 gün
iPhone Telstra Australia 1 saat - 1 gün
iPhone Tesco United Kingdom 7 gün - 12 gün
iPhone TIM Brasil 1 gün - 3 gün
iPhone Viettel Vietnam 2 gün - 10 gün
iPhone Virgin Australia 1 gün - 4 gün
iPhone Virgin France 2 saat - 2 gün
iPhone Vivo Brasil 1 gün - 3 gün
iPhone Vodafone Australia 6 saat - 2 gün
iPhone Vodafone Romania 24 saat - 2 gün
Prices for specific phones:» Apple iPhone 4S
iPhone Vodafone United Kingdom 3 gün - 12 gün
iPhone Vodafone United Kingdom blacklisted/stolen on server 10 gün - 20 gün
Prices for specific phones:» Apple iPhone 4S
iPhone Vodafone United Kingdom blocked or black listed 5 gün - 15 gün

sedatdetay

Üye
peki üçret ne kadar kardeş

mnamijok

mnamijok

Üye
demişsin yeterli değil kardeş onun aslı şoyle bizzat kendim uğraştım ve fransadan dedilerki fransa bouygues kart ve numarasını istediler ve ev adresi doğum tarihi olmadan aöamıyolar işin aslı budur

dgnclk

Üye
merhaba arkadaslar ben yenı katıldım aranıza bısey sormak ıstıyorum.bende suanda fransadan orange operatorunden alınmıs ıphone 4 var 5.01 jailbreakli modem fırmware ise 04.11.08.bılındıgı uzere turkıyede calısmıyo yazılanları okudum bu cıhazda 3 ayını doldurmustur sımdı ben fransadan yollayan akrabamı arasam oda orange arası ımeı numarasıyla kesın hallolur mu ona göre arayacam arkardaslar yardımlarınızı beklıyorum sımdıden cok tesekkur ederıyorum saygılar...

omurkok

Üye
selam arkadaşlar bende ıphone 4 var ABD den alınma yanı model numarası LL ile bitiyor yani AT&T den bu nasıl sim free olur almanya link vermissiniz ona girdim imei numarasını bana 19 temmuzda acılacak dıye yazıyor dogrumu daha once yapabilirmiyim lütfen acil olarak yrdım edermısınız bir yol bulmam lazım geveyle kullanamıyorum sıkıntı yaratıyor artık

Novumm

Üye
    Konu Sahibi
selam arkadaşlar bende ıphone 4 var ABD den alınma yanı model numarası LL ile bitiyor yani AT&T den bu nasıl sim free olur almanya link vermissiniz ona girdim imei numarasını bana 19 temmuzda acılacak dıye yazıyor dogrumu daha once yapabilirmiyim lütfen acil olarak yrdım edermısınız bir yol bulmam lazım geveyle kullanamıyorum sıkıntı yaratıyor artık

19 temmuz gününü verse bile alman t-com dan degilse iphone sim kilidini acmaz ! Daha önce Sim kilidi acma isteği gönderilmiş diye hata veriyor

omurkok

Üye
peki ben bunu nasıl acabilecem ne yapman gerekiyor ukarıda omer arkadas acılıyor dıyor vvarmı oyle bırsey gercekten ben bunu sımfree yapamassam geveye olan sınırımden tlf nu kıracam zaten 112 ıle ahpap olduk adamlar ıphone mı rahatsızlandı ambulans gonderelımmı dıye tabı ısın espırısı bu lutfennn yardım

Üst Alt