Arkadaşlar iyi günler...
Telefonumu (İPhone 3Gs 16gb) 3.1.2 jailbreak yaptım. İlk yaptığımda bütün adımları tek tek takip ettim ama bazı programları çalışmamaya başladı. Bu arada jailbreak dan sonra kırık uygulama yönergelerini izledim cydia ile ücretsiz bir program yükledim. Daha sonra navigasyondan önce kırık küçük bir program kurdum baktım çalışıyor. Ancak diğer çalışmayan programların çalışmasnı sağlamak için telefonu kapatıp açmayı düşündüm. Kapattım ama telefon bir daha açılmadı.Açılışta İTunes logosu ve aktarım kablosu resmi, öylece duruyor. Ne yaptımsa açılmayınca ben de İTunes'e bağladım. Restore yapmam gerekli gibi bir mesaj vardı. Bende yaptım. Baktım telefonun herşeyini geri yüklemiş, tekrar jailbreak yaptım. Şimdi telefonu kapatmaya korkuyorum. Ya şarjım biter de kapanırsa? Yapabileceğim birşey varmı sizce yada jailbreak dan sonra bütün telefonlar kapatılmamalı mı? Selamlar...
Arkadaşlar tekrar aynı şey oldu ikinci jailbrake den sonra da telefon kapanınca açılmadı. İTunes tekrar restore yaptı,tekrar telefon orjinalleşti. Nasıl jailbreakeli kullanacağız???