iPhone 3Gs jailbreak + UNLOCK

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
buraya bakarak yapın..ben burdan yaptım..

starryeyed-g

Üye
tesekkurler.. simdi denicem, umarım calisir. ilk kez xpde deniyorum. gercekten vista ve win 7de bi sonuc alamadim. yapacak arkadaslarin bilgisine. (yani belki ben becerememisimdir, onu bilemem de.)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
tesekkurler.. simdi denicem, umarım calisir. ilk kez xpde deniyorum. gercekten vista ve win 7de bi sonuc alamadim. yapacak arkadaslarin bilgisine. (yani belki ben becerememisimdir, onu bilemem de.)
ben windows 7 yi ilk çıktığından beri kullanıyorum bir sorun yaşamadım..jailbreaki de çok basit yaptım.. buraya gir windows logosuna tıkla bir dosya indirecek onu tıkla bu arada telefon usb ile pc ye takılı olsun..

batu496

Üye
beyler bu yolu artık kullanmayın. özelikle yurt dışından alanlar 3.0 jb yapıp unlock yapıp itunes telefonu tanıdıktan sonra appstoreden app indiren bazı arkadaşlar kara listeye alındı diye haberler var her cihazda yok ama bazı cihazlar cikan bi seride görülüyo diyolar ben emin deilim ama yinede söyliyim jb li kullanıcaksanız yada unlock yapıcaksanız 3.1.2 dede artık unlock ve jb var nadir in dediği gibi blackra1n ben resimle anlatım baylaştım isteyen bakabilirhttp://www.maxicep.com/iphone-3g-destek-yardim/blackra1n-unlock-05-11-baseband-ve-3-1-2-3g-3gs-287837.html

bjkboy2009

bjkboy2009

Üye
SLM MILLET BIR SORUM VAR BEN SIMDI iPhone 3Gs KULLANIYORUM RESIM DEKI HERSEYI YAPTIM HER SEY YOLUNDA GITTI.. AMA TEL KAPATIP ACTIGIMDA TELLEFONU KULLANIMIYORUM VE TERKLAR AYARLAMAM LAZIM OLUYOR ...BIRTURLU jailbreak + UNLOCK OLMUYOR

batu496

Üye
SLM MILLET BIR SORUM VAR BEN SIMDI iPhone 3Gs KULLANIYORUM RESIM DEKI HERSEYI YAPTIM HER SEY YOLUNDA GITTI.. AMA TEL KAPATIP ACTIGIMDA TELLEFONU KULLANIMIYORUM VE TERKLAR AYARLAMAM LAZIM OLUYOR ...BIRTURLU jailbreak + UNLOCK OLMUYOR
1.si versiyonu kontrol ettin mi? bu konu versiyon 3.0 için
2.si versiyonun 3.0 sa daha önce hiç 3.1.2 ye yükselttin mi?
3.sü jb yaptıktan sonra hiç telefon açılıyo mu yani cydiayı hiç gördün mü?

bjkboy2009

bjkboy2009

Üye
Slm simdi benimki3.1.2 cydia yuklekik ten sonra açıp kapatip tel acilmiyor ozaman iphone fabrika ayarına getirmem gelemiyor bana yardımcı olursNan sevinirim simdiden saol arkadas

emrklv

Üye
restore dosyası rar olarak iniyor ne yapabilirim sürüm 3.1.2 yardımcı olursa sevinirim emeğe saygı

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
theged

theged

Üye
peki bunu yapınca telefonu kapattın mı açılıyor mu orjinal olarak 3gs te tabi

kemalozcan

Üye
Telefon şebekesine ulaşamama sorunuyla ilgili güncel bir bilgi var mı ? Yardımcı olabilecek birileri lütfen yazsın :)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
snow u yükleyeceksin..

aulu

Üye
Arkadaşlar iyi günler...
Telefonumu (İPhone 3Gs 16gb) 3.1.2 jailbreak yaptım. İlk yaptığımda bütün adımları tek tek takip ettim ama bazı programları çalışmamaya başladı. Bu arada jailbreak dan sonra kırık uygulama yönergelerini izledim cydia ile ücretsiz bir program yükledim. Daha sonra navigasyondan önce kırık küçük bir program kurdum baktım çalışıyor. Ancak diğer çalışmayan programların çalışmasnı sağlamak için telefonu kapatıp açmayı düşündüm. Kapattım ama telefon bir daha açılmadı.Açılışta İTunes logosu ve aktarım kablosu resmi, öylece duruyor. Ne yaptımsa açılmayınca ben de İTunes'e bağladım. Restore yapmam gerekli gibi bir mesaj vardı. Bende yaptım. Baktım telefonun herşeyini geri yüklemiş, tekrar jailbreak yaptım. Şimdi telefonu kapatmaya korkuyorum. Ya şarjım biter de kapanırsa? Yapabileceğim birşey varmı sizce yada jailbreak dan sonra bütün telefonlar kapatılmamalı mı? Selamlar...
Arkadaşlar tekrar aynı şey oldu ikinci jailbrake den sonra da telefon kapanınca açılmadı. İTunes tekrar restore yaptı,tekrar telefon orjinalleşti. Nasıl jailbreakeli kullanacağız???

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
3gs için jailbreak olmuyor..

aulu

Üye
Hadi yaaaa... Nadir hocam şimdi üzüldüm yaa. Ne yapıcaz şimdi. İmrene imrene forumdaki programlaranıza bakıp duracakmıyım...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
hevesini kırmayım nette ara biraz burdada vardı..ben öyle okumuştum..

aulu

Üye
Sağolasın...

mastersith

Üye
kardeş dedigin gibi yaptım sonuna kadarda bende cydia çıkmadı aynı dedigin gibi yaptım en son finish dedim açtım telefonu neden olmadı ? 3gs 16 gb TEl vaR

serseri_kowboy

Üye
dostum cep numaran warsa yazarmısın iki dakka senden bu jailbreak hakkında bilgi alsam tşkrlr

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar iyi günler...
Telefonumu (İPhone 3Gs 16gb) 3.1.2 jailbreak yaptım. İlk yaptığımda bütün adımları tek tek takip ettim ama bazı programları çalışmamaya başladı. Bu arada jailbreak dan sonra kırık uygulama yönergelerini izledim cydia ile ücretsiz bir program yükledim. Daha sonra navigasyondan önce kırık küçük bir program kurdum baktım çalışıyor. Ancak diğer çalışmayan programların çalışmasnı sağlamak için telefonu kapatıp açmayı düşündüm. Kapattım ama telefon bir daha açılmadı.Açılışta İTunes logosu ve aktarım kablosu resmi, öylece duruyor. Ne yaptımsa açılmayınca ben de İTunes'e bağladım. Restore yapmam gerekli gibi bir mesaj vardı. Bende yaptım. Baktım telefonun herşeyini geri yüklemiş, tekrar jailbreak yaptım. Şimdi telefonu kapatmaya korkuyorum. Ya şarjım biter de kapanırsa? Yapabileceğim birşey varmı sizce yada jailbreak dan sonra bütün telefonlar kapatılmamalı mı? Selamlar...
Arkadaşlar tekrar aynı şey oldu ikinci jailbrake den sonra da telefon kapanınca açılmadı. İTunes tekrar restore yaptı,tekrar telefon orjinalleşti. Nasıl jailbreakeli kullanacağız???
bu konuda edindiğim bilgiye göre 2009 un 10 ayından sonra aldıysan telefonunu iphone üreticileri korsan yazılımı karşı yeni bir güvenlik duvarı yapmış telefon kapanıncı jeailbreak sistemi çöküyor şarjın hiçbitmemesi lazım jeailbrekli kullanman için

aulu

Üye
Geçici çözüm bulundu ama yanınızda flash disc'inizde sürekli "blackra1n_windows"programı taşıyacaksınız.Şarjınız bitince herhngi bir bilgisayardan programı çalıştırıyorsunuz.Evde iseniz sorun yok ama başka biryerde iseniz şarj kablosunu yanınıza almayı unutmamalısınız.Telefonu bilgisayara bağlayıp programı çalıştırdığınızda hiçbirşey kaybetmeden açılıyor...

Takipçi Satın Al

Üst Alt