Telefon Tavsiyesi Ios Mu ? Android Mi ? Windows Mu ?

Sponsorlu Bağlantılar

System X

System X

Üye
bu arada Windows ph
android şuanda 4.4.2'yi kullanıyor ve eski kalması onu stabil olmadığını göstermez daha fazla sana konuşma dedim bu arada 5 yaşındaki velet sen bi annenin karnından süt emmeyi bırakıp gel , nokia'ın uygulamaları bi kamera başka birşey yok :muha: , android stabil galiba anlama güçlüğü geçiyorsun bi psikoloğa görün derim , iyimisin kendini kontrol et , windows phone şuanda birkaç güncelleme aldı o kadar 36 ay güncelleme garantisi varmış :muha: , wp7'de gördük zaten :muha: , ve bu arada bilgisayar ile telefonu karşılaştırma bence bilgisayar ile telefon apayrı şeyler adından bile anlaşılıyor ve ilk mobil cihazda klasörü kullanan android oldu aynı şekilde görev yöneticisinide , daha görev yöneticisini ilk sürümle karıştırıyor , ilk sürümde kötüydü ama o zamanlar ios ta bile görev yöneticisi yoktu sonra o görev yöneticisi tahmin edeceğinden çok daha gelişti , sen heralde android 2.3.0 gingerbread kullandın :muha: sölediklerin onu anlatıyorda ve 2.3 2010 sıralarında çıktı belki bilmiyorsundur geri kafalı mahluk , bi nexus al bakalım kullan sonra gel bakalım android stabil'mi stabil değilmi o zaman belirtirsin , nexus 4'ümde 95 oyun yüklü sen neyin kafasını yaşıyon telefon hala yağ gibi bir damla kasıntı yok. ve daha fazla kendini batırma artık.
ne yazıkki geçmişten de bi habersin 2014 katılım tarihinden belli :D
2007 kayıtlıyım neyin ne olduğunu gayet iyi biliyorum.
wp7 Wp7.8 e kadar güncelleme aldı.elbet te çekirdek farkı donanım farkıyla imkansızı başaramazsınız.sonuçta wp8 ile çok daha güçlü bir sistem oluşturdular.şimdi ise bilgisayara yazdığın programı uğraşmadan telefona da geliştirmiş oluyorsun.resmen bilgisayar parçası oldu.
ilk mobil cihazda klasörü kullanan andorid mi oldu? bunu umarım kuzenin yanlışlıkla yazmıştır. başka yerde söyleme direk dalarlar dalga geçiyon diye. :D

ayrıca adın nexus koymuşun ama ondanda bi habersin
bundan sonra birşey yazarsa tartışma çıkarmaya çalışıyor ve yalan yanlış bilgi veriyor ve mesaj kasıyor diye şiakyet edeceğim :oke:
hahaha tartışmayı ben başlatmadım yazdıklarıma itiraz eden sensin.2007den beri 200 bile olmadı mesajım evet mesaj kasma gibi bir derdim var benim. :D
nexuslar güncelleme dışına çıkıyor dedim inanmadım.
illa kanıt koymak lazım sanırım :D
Windows phone = 2 x nexus
2012 telefonları hala güncelleme alıyor ve alacak.bu da Windows phone kanıtı.

ogzclk

Üye
Ya tartismanizin geregi yok ben galaxy s3 kullanmistim suan etrafimda note 3 kullananlar s4 kullananlar falanda var nexusda kullandim. Ama androidde belirli bir sure sonra kasma oluyo bunu kabul etmek lazim ilk aldigim gbi degil. Ben lumia 1520 yi rastgele gormustum nette bende lumia sevmezdim wp cok kaeisik millet bosa para veriyo derdim ama su lumia 1520 yi cok arastirdim ve aldim acayip biseu ve gercekten karisik degil verdgm paraya degdi cok hizli ve stabil marketide yetrli birsuru cop uygulama yok. Benim istegim wp yi kullanmadan elestirmeyin ben o hatayo yaptim ama yanilmisim unutmayin cok hizli ve stabil. Bi arkadasda yazmis sadece kamera var baska bi ozellik yok diye. Kullanmadan yok demeyin emin olun yeterli. Eminim ki su ulkede kimse note 3 deki o kalem ozelliginn hepsini kullanmiyodur androidin cok ince ozelliklerni kullanmiyodr ve savunuyolar. On yargidan ve isimize gelmiyo diye yanlisi savunmaktan vazgecmeliyiz lumia 1520 im var ve memnunum :)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve muhammettvurucu
1903quaresmaQ7

1903quaresmaQ7

Üye
Android kullanicisiyim ama ios bence

ogzclk

Üye
IOS ta guzel telefon kucuk diye sikayet ederdim hep ama iphone 6 buyuk olucakmis daha cok tutar. Insallah buyuk ekranli olucak diye normalinden pahali olmaz

System X

System X

Üye
IOS ta guzel telefon kucuk diye sikayet ederdim hep ama iphone 6 buyuk olucakmis daha cok tutar. Insallah buyuk ekranli olucak diye normalinden pahali olmaz
:) umarım 3000 liranın altında olur diyorsun yani :)

ogzclk

Üye
:) aynen oyle normal hali zaten pahali buyuk yapinca 3000 i bulmaz insallah :)

ALpeRTunGa_

ALpeRTunGa_

Üye
Swype desteği nokia n8 de varken henüz android taban sürümlerindeydi sanırım. 18 aylık android serüveninden sonra windowsphone ilaç gibi geldi... 1020 coşuyor kesinlikle denemelisin. Arayüz ilk günlerde kullanımı zorlaştırıyor. Sonuçta basit bir sistemden zor ve sıkı bir sisteme geçiyorsun ama alıştıktan sonra deme keyfine.. Şuan elimde s3 s2 4s ve lumia 1020 var gerçekten açık ara Windows Phone

karpuz

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic, ogzclk ve Burakkkk250
Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
bundan sonra birşey yazarsa tartışma çıkarmaya çalışıyor ve yalan yanlış bilgi veriyor ve mesaj kasıyor diye şiakyet edeceğim :oke:

Ben hayatımda senin gibi bir fan , senin gibi çocuk bir insan görmedim .neyse daha fazla konuşmayacağım

• Beğen
Tepkiler: ogzclk, System X ve ALpeRTunGa_

furkan4045

Üye
Forever iOS :)

ogzclk

Üye
Bisey sorucam bu lumia 1520 ucuzlamaz mi acaba etrafimda 2-3 kisiye tavsiye ettim pahali dediler. Almiyolar. Lumia 930 falan cikicakmis temmuz basinda oyle soylentilerde var. o cikinca ucuzlarmi 1520 bilgisi olan var mi bu konuda ?

Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
Bisey sorucam bu lumia 1520 ucuzlamaz mi acaba etrafimda 2-3 kisiye tavsiye ettim pahali dediler. Almiyolar. Lumia 930 falan cikicakmis temmuz basinda oyle soylentilerde var. o cikinca ucuzlarmi 1520 bilgisi olan var mi bu konuda ?

Ben çıkınca ucuzlayacağını düşünüyorum ama 930 çıktıktan sonra 1520 ne kadar mantıklı onu da düşünmek lazım. Tamam donanım vs 10numara ama ekran gerçekten çok büyük tek elle kullanımı zor cihazın. En ideal 930 işte

The SLayeR

The SLayeR

Üye
Fancilik degil evet android kasiyor ama orta segment tellrde parayA kiydim g2 aldim ve inanin bir kere bile.kasma yasamadim kasma yasaynlarin cgu samsung kullaniyor bu androidden degil samsungun sacma sapan touchwiz arAyuzunden ve halada o srunu cozemediler su android kasio kasio demeyi kesin herkes istedgini kullanir ama bi knuda madem az bilginiz var o zmn ssun millete kndinizi guldrmeyin

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
The SLayeR

The SLayeR

Üye
Ayrica fand degilim buyuk ekranli iphone gelsin ilk gecenlrden olucam kismetse iosa buda androidin kotulugundrn degil birazda ios deneyimi istedgim icin cvremde birusru lumia kullanan arkadsim var evet kameralarina asla laf etmem cok guzel stabil arayuz ama buda arayuzunun odun gbi olusundan bence buda sahsi fikrim tabi ama tartsmanin bi anlami yok herkes kullandgi sistemi savnucak muhtemelen

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS. ve MaxipmaN

ogzclk

Üye
Ben çıkınca ucuzlayacağını düşünüyorum ama 930 çıktıktan sonra 1520 ne kadar mantıklı onu da düşünmek lazım. Tamam donanım vs 10numara ama ekran gerçekten çok büyük tek elle kullanımı zor cihazın. En ideal 930 işte
insallah ucuzlar

Son düzenleme:
Murat Alper

Murat Alper

Moderator
ya androide kursan 100 tane oyun öyle bir kasarki ama 100 taneyi wpye kur bakim hiç kasmanın k'sı bile oluyormu ya wp candır ya o yüzden stabillik bakımından wpcuyum ama sıralamam şu şekilde stabillik konusunda 1-ios 2-wp 3-android

MaxipmaN

Üye
ya androide kursan 100 tane oyun öyle bir kasarki ama 100 taneyi wpye kur bakim hiç kasmanın k'sı bile oluyormu ya wp candır ya o yüzden stabillik bakımından wpcuyum ama sıralamam şu şekilde stabillik konusunda 1-ios 2-wp 3-android
wpde sıkıntı olmaz oynancak 100 oyun çıkmaz tahminim

maxirabit

maxirabit

Üye
Ama bu forumda senin gibi 100 tane fanboy çıkar . Global olun az
Konuyla ilgili mesaj yaziniz lutfen,son iki mesajiniz da konudan alakasiz.
Android mi w.p. mi yada ios mu degil de onemli olan kullanicinin istegini karsilamasidir.

• Beğen
Tepkiler: ogzclk ve MaxipmaN

MaxipmaN

Üye
Konuyla ilgili mesaj yaziniz lutfen,son iki mesajiniz da konudan alakasiz.
Android mi w.p. mi yada ios mu degil de onemli olan kullanicinin istegini karsilamasidir.
konuşuyo işte halbuki param note2ye yetti onun için aldım memnunum o ayrı beni biraz tekip eden fan olmadığımı anlar s40 s60 s^3 android kullandım bundan sonra ios büyük ihtimal, sonra da belki wp yapıcam bu mu fanlık

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
Takipçi Satın Al

Üst Alt