System X
Üye
bu arada Windows ph

2007 kayıtlıyım neyin ne olduğunu gayet iyi biliyorum.
wp7 Wp7.8 e kadar güncelleme aldı.elbet te çekirdek farkı donanım farkıyla imkansızı başaramazsınız.sonuçta wp8 ile çok daha güçlü bir sistem oluşturdular.şimdi ise bilgisayara yazdığın programı uğraşmadan telefona da geliştirmiş oluyorsun.resmen bilgisayar parçası oldu.
ilk mobil cihazda klasörü kullanan andorid mi oldu? bunu umarım kuzenin yanlışlıkla yazmıştır. başka yerde söyleme direk dalarlar dalga geçiyon diye.
ayrıca adın nexus koymuşun ama ondanda bi habersin

nexuslar güncelleme dışına çıkıyor dedim inanmadım.
illa kanıt koymak lazım sanırım
Windows phone = 2 x nexus
2012 telefonları hala güncelleme alıyor ve alacak.bu da Windows phone kanıtı.
ne yazıkki geçmişten de bi habersin 2014 katılım tarihinden belliandroid şuanda 4.4.2'yi kullanıyor ve eski kalması onu stabil olmadığını göstermez daha fazla sana konuşma dedim bu arada 5 yaşındaki velet sen bi annenin karnından süt emmeyi bırakıp gel , nokia'ın uygulamaları bi kamera başka birşey yok, android stabil galiba anlama güçlüğü geçiyorsun bi psikoloğa görün derim , iyimisin kendini kontrol et , windows phone şuanda birkaç güncelleme aldı o kadar 36 ay güncelleme garantisi varmış
, wp7'de gördük zaten
, ve bu arada bilgisayar ile telefonu karşılaştırma bence bilgisayar ile telefon apayrı şeyler adından bile anlaşılıyor ve ilk mobil cihazda klasörü kullanan android oldu aynı şekilde görev yöneticisinide , daha görev yöneticisini ilk sürümle karıştırıyor , ilk sürümde kötüydü ama o zamanlar ios ta bile görev yöneticisi yoktu sonra o görev yöneticisi tahmin edeceğinden çok daha gelişti , sen heralde android 2.3.0 gingerbread kullandın
sölediklerin onu anlatıyorda ve 2.3 2010 sıralarında çıktı belki bilmiyorsundur geri kafalı mahluk , bi nexus al bakalım kullan sonra gel bakalım android stabil'mi stabil değilmi o zaman belirtirsin , nexus 4'ümde 95 oyun yüklü sen neyin kafasını yaşıyon telefon hala yağ gibi bir damla kasıntı yok. ve daha fazla kendini batırma artık.

2007 kayıtlıyım neyin ne olduğunu gayet iyi biliyorum.
wp7 Wp7.8 e kadar güncelleme aldı.elbet te çekirdek farkı donanım farkıyla imkansızı başaramazsınız.sonuçta wp8 ile çok daha güçlü bir sistem oluşturdular.şimdi ise bilgisayara yazdığın programı uğraşmadan telefona da geliştirmiş oluyorsun.resmen bilgisayar parçası oldu.
ilk mobil cihazda klasörü kullanan andorid mi oldu? bunu umarım kuzenin yanlışlıkla yazmıştır. başka yerde söyleme direk dalarlar dalga geçiyon diye.

ayrıca adın nexus koymuşun ama ondanda bi habersin
hahaha tartışmayı ben başlatmadım yazdıklarıma itiraz eden sensin.2007den beri 200 bile olmadı mesajım evet mesaj kasma gibi bir derdim var benim.bundan sonra birşey yazarsa tartışma çıkarmaya çalışıyor ve yalan yanlış bilgi veriyor ve mesaj kasıyor diye şiakyet edeceğim![]()

nexuslar güncelleme dışına çıkıyor dedim inanmadım.
illa kanıt koymak lazım sanırım

Windows phone = 2 x nexus
2012 telefonları hala güncelleme alıyor ve alacak.bu da Windows phone kanıtı.
, android stabil galiba anlama güçlüğü geçiyorsun bi psikoloğa görün derim , iyimisin kendini kontrol et , windows phone şuanda birkaç güncelleme aldı o kadar 36 ay güncelleme garantisi varmış