sen zaten fanboyluk falan yapmadınki zaten sadece güzel bir cevap verdin olanları anlatmak içinkonuşuyo işte halbuki param note2ye yetti onun için aldım memnunum o ayrı beni biraz tekip eden fan olmadığımı anlar s40 s60 s^3 android kullandım bundan sonra ios büyük ihtimal, sonra da belki wp yapıcam bu mu fanlık
dimi
Android'dede çöp uygulama falan yok , olabilir ancak aradığını rahat bir şekilde bulabiliyorsun öle değilmi , ve wp'nin mağazasından çok daha fazla uygulaması var , çöp uygulama var ancak sen aradığını bulabiliyorsun , çöp uygulamalar hep aşağılara kayıyor ve bölelikle aramana etki kılmıyor artı wp'ninde mağazasında çok fazla gereksiz uygulamalar mevcut 
Birsey soracam bana launcher lazım cyanogenmod launcheri nasıl suan touchwiz de yim çünkü nova yı yukleyince resimler acayip berbat gözüküyor ben im tabletle alakali galiba ama cyanogenmod destegi gelmedi daha off bide çalışan uygulamalar da sen de onbellege alınan larda android sistemi diye birsey var mı o çıkıyor bazen o baya sarj götürüyor arkaplan islemi yok diyip tekrar standart islem diyom oyle gidiyor baska turlu cok sarj yiyorAndroid Kasan Diyen Biri Olmuş , Birde Nexus Kullandım Demiş (Sen Nereye Kullandın ya ne kadar fan olmuşsunuz , kullanmadığınız şeyi kullandım diyonuz utanmadan ben lumia kullandım desem hemen laf atmaya kalkışırsınız ama , sizin gibilerin anladığıda bu galiba kullandım diyeceksin ve sorun yaşadım , android'i kötüleyenlerin hepsi böle yapıyor zaten.) , nexus 4 kullanıyorum toplamda 95 oyun yükledim root atmadan önce ve cihaz'da gram kasıntı olmadı , cihaz hızlı ve stabil'di hiç kasmaya şahit olmadım , android sürümüm 4.4.2 son android sürümü , ekimin sonlarında geldi (yani çıktığı gibi) , 95 tane oyun yüklüydü ve bir kere kasma olmadı , kilitlenme gibi problemlerim olmadı , root atınca format attığı için hepsi gitti haliyle , şuanda cihazımda cyanogenmode yüklü ve androd'i neler kastırıyor , samsung'un touchwiz'i , lg'nin arayüzü yani geliştiricilerin yaptığı uygulamalar kastırıyor , saf android öle değil ve gram kasıntı olmuyor , asphalt 8 , modern combat 4 , batman arkham city vb... oyunlar oynuyorum telde ve hıp hızlı , ayriyetten apk kurulabiliyor , rom yükleyerek cihaz yeni gibi oluyor , samsung'a cyanogenmode'yi yükleyin emin olun o cihazda hızlı ve stabil olur , ayriyetten android'de destek kesilsede rom yükleyerek cihazı son srüm yapabiliyorsun , ama windows phone'de destek kesilirse öle bir şansın yok , ayriyetten android çok daha kişileştirilebilir bir işletim sistemiAndroid'dede çöp uygulama falan yok , olabilir ancak aradığını rahat bir şekilde bulabiliyorsun öle değilmi , ve wp'nin mağazasından çok daha fazla uygulaması var , çöp uygulama var ancak sen aradığını bulabiliyorsun , çöp uygulamalar hep aşağılara kayıyor ve bölelikle aramana etki kılmıyor artı wp'ninde mağazasında çok fazla gereksiz uygulamalar mevcut
![]()
Biraz Daha Açık Konuşabilirsiniz Pek Birşey Anlamadım , Cyanogenmode Rom yani launcher değil , cyanogenmode'yi yükleyince herşey değişir ve saf android olur ve haliyle kasmaz , galibas dediğin bu çünkü pek birşey anlamadımBirsey soracam bana launcher lazım cyanogenmod launcheri nasıl suan touchwiz de yim çünkü nova yı yukleyince resimler acayip berbat gözüküyor ben im tabletle alakali galiba ama cyanogenmod destegi gelmedi daha off bide çalışan uygulamalar da sen de onbellege alınan larda android sistemi diye birsey var mı o çıkıyor bazen o baya sarj götürüyor arkaplan islemi yok diyip tekrar standart islem diyom oyle gidiyor baska turlu cok sarj yiyor
Bu aralar olnuyor wipe yapip romu tekrar kurdum android os 32 sarj yemis o baya yiyor neden olabilir
Bide suan custom rom kullaniyom orjinal romda dehset kasiyordu cihaz genelde boyle tabi tab3 7.0 smt210 larda nedense touchwiz de kasma yok + 24 mb ram fln yiyor nova ise 29,30 ?
Android stabil diyenlere katılmıyorum en sevmedigim isletim sistemi window s phone wp kullanmadim ama sevmiyom ios da sarj sorunu varsa napayim onu bn 24 saat kullaniyom bn cihazi sarjla mi ugrascam

Yok benim cihaz için baska bi rom vardi onda cyanogenmod launcher yazıyordu oyle optimize etmis galiba devoloperBiraz Daha Açık Konuşabilirsiniz Pek Birşey Anlamadım , Cyanogenmode Rom yani launcher değil , cyanogenmode'yi yükleyince herşey değişir ve saf android olur ve haliyle kasmaz , galibas dediğin bu çünkü pek birşey anlamadım![]()
yok cyanogenmode'nin launcher'ı yok en azından ben öle biliyorum , cyanogenmode custom rom'durYok benim cihaz için baska bi rom vardi onda cyanogenmod launcher yazıyordu oyle optimize etmis galiba devoloper
, ve onu yüklemen için root atman gerekiyor 
Custom rom ve kernel yüklü bnde ztn de cyanogenmod da devices listesinde yok cihazim + benim cihazın 8 inch versiyonuna android 4.4.2 cyanogenmod çıktı xdada da yok cyanogenmod rom suanyok cyanogenmode'nin launcher'ı yok en azından ben öle biliyorum , cyanogenmode custom rom'dur, ve onu yüklemen için root atman gerekiyor
![]()
ee evetCustom rom ve kernel yüklü bnde ztn de cyanogenmod da devices listesinde yok cihazim + benim cihazın 8 inch versiyonuna android 4.4.2 cyanogenmod çıktı

Neden yok dicektim bide gelir mi destek fln ? Galaxy tab2 icin varee evet![]()
bilemiyorum o kadarını ama gelebilirNeden yok dicektim bide gelir mi destek fln ? Galaxy tab2 icin var
bu arada konuyu daha fazla dağıtmayalaım bence konu aç 
buraya gelipte android'i kötülersen öle cevabını alırsınTamam nexus kardeş sizin köy daha büyük selametle![]()
, bende lumia kullandım desem sende aynısını diyeceksin öle değilmi daha fazla uzatma derim 
bencede olmayalım , senin gibilere cevap vermekten ben yoruldum asıl burada lumia'yıu kötüleyen yok ama sen geliyorsun sırf lumia'yı öne çıkarmak için android'i kötülüyorsun bencede muhattap olmayalım sonra tartışma çıkacak yine , maalesef kullanmadığı şeyler hakkında konuşanlar var bu yüzden bu ülke gelişemiyor senin gibiler yüzünden .Ben cevabimi almadim emin olabilirsin senin gibilerle ugrasmaktan yoruldumneyse fazla muhattap olmayalim
![]()
Benim gibiler yuzunden gelismiyomus. Senin gbi sabit kafalilar yuzune gelismez asil. Sus artik yazma bisey herkes kendine