Telefon Tavsiyesi Ios Mu ? Android Mi ? Windows Mu ?

Sponsorlu Bağlantılar

NEXUS

NEXUS

Üye
Evet ios guzel ama herkes sabredmez ios teli alip tam tel olarak kulanmak isteynler icin gerckten ideal
ios hızlı olabilir ancak arayüzü bile sıkıyor insanı , cihazı inceledim ve hiç beğenmedim widget ekranı yok , ekstra menü harici ekranı desenli kilit ekranı bile yok , normal ios sadece oyun ve arama / mesajlaşma telefonu , android oyun , arama / mesajlaşma ve telefona hükmetme cihazı şahsen ben android'den bile sıkılıyorum , ios a hiç sabredemezmişim ben :ehe , ios benim için sadece tablet için güzel :)

• Beğen
Tepkiler: BRKTNL

BRKTNL

BRKTNL

Üye
Aynen, apple çok despot bir marka. Ürünleri kitli dolap gibi.
Bir nexus sahibi olamam ama kesinlikle xperia tercihim olacak yakında.

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
System X

System X

Üye
ben bir andorid ve de Windows phone kullanıcısıyım.andorid 4.2.2 ve Windows phone 8.1 kullanıcısıyım.
andorid tarafındaki saydığım sorunları kafamdan uydurmadım elbede.
örneğin bir oyun oynarken bildirim geldiğinde oyun kasıyor resmen.
klavye şişmesi problemini bilmeyen yoktur heralde...
diğer yandan cihazın donanımsal problemleri vardır diye bazı sorunları da yazmadım.
herşey bir yana tüm tarayıcılarını toplasan bir ie stabilliğini vermiyor.ben ie de ekrana yaklaşmadan kullanıcı adı şifre girerken andoridde bu mümkün olmadı.zaten tarayıcı konusunda Windows phone bir çok andoridden daha yüksek skor alabiliyor.

Windows phone 8.1 ile bir çok eksiklik giderildi.arayüz daha işlevsel ve kişiselleştirilebilir hale getirildi.ve bu arayüz kadar stabil hızlı ve fonksiyonel olanı görmedim.siz widgetlerle uğraşırken uygulamanın livetile desteği ile zaten bunlara ihtiyaç duymuyoruz.

neyse artık siz andorid camiasından belliki ayrılamazsınız.windows phone bir gün dünyada önce ikinci sonra 1. olduğunda tekrar tartışırız.andorid den bir cacık olmaz bu saatden sonra...ayrıca hatırlatayımki Windows phoneda dosya yöneticisi var :)

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve ALpeRTunGa_
Kerim.

Kerim.

Üye
ben bir andorid ve de Windows phone kullanıcısıyım.andorid 4.2.2 ve Windows phone 8.1 kullanıcısıyım.
andorid tarafındaki saydığım sorunları kafamdan uydurmadım elbede.
örneğin bir oyun oynarken bildirim geldiğinde oyun kasıyor resmen.
klavye şişmesi problemini bilmeyen yoktur heralde...
diğer yandan cihazın donanımsal problemleri vardır diye bazı sorunları da yazmadım.
herşey bir yana tüm tarayıcılarını toplasan bir ie stabilliğini vermiyor.ben ie de ekrana yaklaşmadan kullanıcı adı şifre girerken andoridde bu mümkün olmadı.zaten tarayıcı konusunda Windows phone bir çok andoridden daha yüksek skor alabiliyor.

Windows phone 8.1 ile bir çok eksiklik giderildi.arayüz daha işlevsel ve kişiselleştirilebilir hale getirildi.ve bu arayüz kadar stabil hızlı ve fonksiyonel olanı görmedim.siz widgetlerle uğraşırken uygulamanın livetile desteği ile zaten bunlara ihtiyaç duymuyoruz.

neyse artık siz andorid camiasından belliki ayrılamazsınız.windows phone bir gün dünyada önce ikinci sonra 1. olduğunda tekrar tartışırız.andorid den bir cacık olmaz bu saatden sonra...ayrıca hatırlatayımki Windows phoneda dosya yöneticisi var :)
Ne kullandığın telefon?
bende discovery gibi orta-alt sınıf telefon olmasina ragmen bunlarin hicbiri benim niye basima gelmiyor?

• Beğen
NEXUS

NEXUS

Üye
ama iş wp8'e gelince o daha yeni deniliyor ve wp7'nin arayüzü wp8 ile aynı değilmi?

• Beğen
Tepkiler: BRKTNL
Kerim.

Kerim.

Üye
Widgetlarin nesiyle uğraşıyoruz iyice saçmalamaya başladın:ah

• Beğen
NEXUS

NEXUS

Üye
Ne kullandığın telefon?
bende discovery gibi orta-alt sınıf telefon olmasina ragmen bunlarin hicbiri benim niye basima gelmiyor?
adam uyduruyor :kıskıs:
Widgetlarin nesiyle uğraşıyoruz iyice saçmalamaya başladın:ah
adam saçmalama rekoru kırıyor :D , widget bölümüne girip widgete basılı tutup ana ekrana yerleştirmek çokmu zor :kıskıs:fanboy olduğunu insan bu kadar mı belli eder ya :kıskıs:

Kerim.

Kerim.

Üye
Bisey yazarsa cevap yazmicam artik klavyemiz sisiyor malum yazmak zor:ah

• Beğen
NEXUS

NEXUS

Üye
Bisey yazarsa cevap yazmicam artik klavyemiz sisiyor malum yazmak zor:ah
cevap vermeye değmez çünkü herkez bu sorunların olmadığını biliyor bunu fanboylar bile biliyorda kötülemek için yapıyor :kıskıs:

System X

System X

Üye
valla ya siz ya da ben başka bir şey kullanıyoruz o zaman.ama benim kullandığım cihazda andorid 4.2.2 yazıyor.
önce bir Windows phone kullanıp bir stabilliği hızı öğrenin sonra andorid farkını görün :D
klavye şişmiyormu yani sizde tebrik ederim gerçekten ama bende şişiyor...
Windows phone 7 ile 8 aslında farklı işletim sistemleri.windows phone 7 cihazların hepsi çift çekirdekli bile değil.256mb rama sahip olan cihazlar var.bu halde cihazların güncellenmesini beklemek symbian cihazlara Windows phone beklemekle aynı şey...
bizim iconlarımız bir nevi widget olarak kullanılabiliyor.mesela bir haber programı yüklediğinizde ana başlığı direk okuyabiliyorsunuz.siz widget + iconlarla sayfa sayfa uğraşa durun benim anasayfaya attığım ve özelleştirdiğim herşeyi
tek bir sayfada kullanabiliyorum. o uygulama ekranıyla çoğu zaman işiniz bile olmuyor.

neyse Windows phone anlatılmaz yaşanır. benim gibi symbian kurtlarının hiç biri andoride geçmedi.çünkü andorid bir nevi emülatör bazında çalışan doğal uygulama çalıştıramayan bildiğimiz java telefonlarının sisteminden bozma gelişmiş java telefonlardır.eh kaç senedir geliş geliş bir Windows phone olama... zaten olmasını beklemek hata direk Windows phone a geçilir ve iş bitirilir.geleceğin sistemi Windows phonedur.bunu unutmayın buraya yazıyorum.
unuversal uygulamalarla gücüne güç katıyor.direct x desteği yeter.

Kerim.

Kerim.

Üye
valla ya siz ya da ben başka bir şey kullanıyoruz o zaman.ama benim kullandığım cihazda andorid 4.2.2 yazıyor.
önce bir Windows phone kullanıp bir stabilliği hızı öğrenin sonra andorid farkını görün :D
klavye şişmiyormu yani sizde tebrik ederim gerçekten ama bende şişiyor...
Windows phone 7 ile 8 aslında farklı işletim sistemleri.windows phone 7 cihazların hepsi çift çekirdekli bile değil.256mb rama sahip olan cihazlar var.bu halde cihazların güncellenmesini beklemek symbian cihazlara Windows phone beklemekle aynı şey...
bizim iconlarımız bir nevi widget olarak kullanılabiliyor.mesela bir haber programı yüklediğinizde ana başlığı direk okuyabiliyorsunuz.siz widget + iconlarla sayfa sayfa uğraşa durun benim anasayfaya attığım ve özelleştirdiğim herşeyi
tek bir sayfada kullanabiliyorum. o uygulama ekranıyla çoğu zaman işiniz bile olmuyor.

neyse Windows phone anlatılmaz yaşanır. benim gibi symbian kurtlarının hiç biri andoride geçmedi.çünkü andorid bir nevi emülatör bazında çalışan doğal uygulama çalıştıramayan bildiğimiz java telefonlarının sisteminden bozma gelişmiş java telefonlardır.eh kaç senedir geliş geliş bir Windows phone olama... zaten olmasını beklemek hata direk Windows phone a geçilir ve iş bitirilir.geleceğin sistemi Windows phonedur.bunu unutmayın buraya yazıyorum.
unuversal uygulamalarla gücüne güç katıyor.direct x desteği yeter.
Tamam wp harika android berbat diyelim bitirelim.uzadi konu iyice sacmaliklarla

System X

System X

Üye
yalancısın biliyorsun di mi o windows phone'den kat ve kat daha iyi android ki o yüzden o kadar tercih ediliyor ve uygulamalar android ve ios a tercih edilip wp8'e aylar yıllar sonra geliyor ki wp7'ye wp8'in çoğu oyunu yükleyemiyorsun ve wp'nin arayüzünün dandikliği hiçbir cihazda yok , android'i sen karalayınca eline birşey geçmez kendini rezil edersin o kadar , klavye şişmiyor yalancılığın bu kadarı , samsung , lg , sony , htc , motorola gibi dev firmalar android dandik olduğu için android li telefon ve tablet çıkarıyor zaten o wp8'in dandikliği hiçbir cihazda yok , android arayüzü süper bişey , o wp dandikliğinden daha stabil ve hızlı çok daha iyi hiçbir sorunu yok ve bildirim çubuğu olmayan cihazdan ne beklenir ki :kıskıs: , wp7'dede mağaza vardı bu arada ve wp8'!in mağazası yeni değil ve hala gelişmiş değil , wp7'nin mağazası 2010'da çıktı bugünkü hali sürünüyor , android ve ios'un mağazası almış başını götürüyor , android stabil ve hızlı bir sistem o senin dandik wp'nden çok daha stabil. android keyfi söylemekle olmaz kullanarak olur. senin gibi fanboylar yüzünden zaten bu ülke gelişemiyor.
Windows phone a bir sürü üretici katıldı...ve çoğu aynı zamanda andorid telefon üretiyor.
bildirim çubuğu 8.1 ile geldi çoktan.
Windows phone mağazası bir çok popüler oyun ve programı barındırıyor. gir bak
ayrıca Windows phone mağazası andoride benzemek zorunda da değil.
andoroid stabilmiş muhahaha
andoridde stabil olan tek şey oyun ve uygulamalrın gösterdiği reklamlar ve kontrol edemedeğin bildirimler.
fanboy değilim sadece gerçekleri görebiliyorum.
sizin gibi nexus cihazlarıyla sıkışmıyorum.hangi marka model farketmez Windows phone olduktan sonra hepsi nexus :D
hatta nexus+ desek daha iyi olur.zira andorid yakında apple gibi panaromayla versiyon atlayacak...
Windows phone da ki swype ile dünya yazma rekoru kırılırken andoriddeki klavye laglarıyla dünya rekoru kırıyorum :D

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve @Safak
System X

System X

Üye
android'e swype desteği yıllar önce geldi :muha: , nexusumun kendi klavyesi swype özellikli , android o senin dandik wp'nden daha stabil bunu bilmiş ol sen daha annenin memesinden süt içmeyi bırak öle buraya yaz geceleri altını ıslatan çocuk.bu arada bende wp8'i kullandım ve 20 oyuna sistem yavaşlamaya başladı , ve o wp8 bildireim çubuğunu nerden çaldı sanıyorsun ilk bildirim çuıbuğunu yapan kim :muha: , mağazası desen berbat ötesi , internet explorer'ında takılmalar oluyor , bildirim geldiğinde kasmalara neden oluyor. wp8'in eksiklerini sayayımmı?
ehehehe
o swype symbianda da var.ama her swype klavye ile dünya rekoru kırlamıyor maalesef.
bildirim çubuğunu çalmak oluyorsa öyle andoidde Windows dan çaldı klasör icon yani masaüstü arayüzünü...a

20uygulamayla sistemi yavaşlayan bir Windows phone getir sana lumia 820yi vercem.ağzına kadar uygulama yüklü 40gb tın %98i dolu şuanda hala da ilk günkü gibi.
noldu şimdi bi ara kullandığın sistemin açıklarınımı bulmaya çalışıyorsun muhahha.
ama beni en çok güldüren andorid ile stabil kelimelererini yanyana kullanman :D
internet explorer da takılmalar oluyormuş muhahaha
bildirim geldiğinde kasılıyormuş muhahha
biraz kendini geliştir bence benim yazdıklarımla gerçekçi olamazsın çünkü senle ben aynı şeyden bahsetmiyoruz.

NEXUS

NEXUS

Üye
ehehehe
o swype symbianda da var.ama her swype klavye ile dünya rekoru kırlamıyor maalesef.
bildirim çubuğunu çalmak oluyorsa öyle andoidde Windows dan çaldı klasör icon yani masaüstü arayüzünü...a

20uygulamayla sistemi yavaşlayan bir Windows phone getir sana lumia 820yi vercem.ağzına kadar uygulama yüklü 40gb tın %98i dolu şuanda hala da ilk günkü gibi.
noldu şimdi bi ara kullandığın sistemin açıklarınımı bulmaya çalışıyorsun muhahha.
ama beni en çok güldüren andorid ile stabil kelimelererini yanyana kullanman :D
internet explorer da takılmalar oluyormuş muhahaha
bildirim geldiğinde kasılıyormuş muhahha
biraz kendini geliştir bence benim yazdıklarımla gerçekçi olamazsın çünkü senle ben aynı şeyden bahsetmiyoruz.
telefon u düşüncen bilgisayarı değil ilk telefonda o özellikleri kim yaptı peki bilgisayarla telefonlar apayrı şeyler. microsoft yapsaydı madem ilk telefona , kardeşim yolun kapalı olsun , android kadar stabil sistem yok bu arada ben kullanıyorum ve o dandik wp'nden daha stabil , swype desteği symbian'da mı vardı :muha: :muha: , kardeşim güldürme yeter kaltıldım :muha: , o android'de yaşadığın sorunları kimse yaşamıyor ve buraya lumia kullanan biri geliyor ve o sprunları yaşadım diyor :zuhaha: :muha:
android'e swype desteği yıllar önce geldi :muha: , nexusumun kendi klavyesi swype özellikli , android o senin dandik wp'nden daha stabil bunu bilmiş ol sen daha annenin memesinden süt içmeyi bırak öle buraya yaz geceleri altını ıslatan çocuk.bu arada bende wp8'i kullandım ve 20 oyuna sistem yavaşlamaya başladı , ve o wp8 bildireim çubuğunu nerden çaldı sanıyorsun ilk bildirim çuıbuğunu yapan kim :muha: , mağazası desen berbat ötesi , internet explorer'ında takılmalar oluyor , bildirim geldiğinde kasmalara neden oluyor. wp8'in eksiklerini sayayımmı?ve senin dediğin gerçekler yalanlar mı yoksa :muha: herkez biliyor android'in ne olduğunu şimdi daha fazla rezil olmadan burdan git.System X Birşey daha ileticem android 2008 yılından bu yana en tercih edilen sistem , wp ise 2010'da çıktı nokia ile anlaşmasa microsoft wp8'li cihaz çıkmıcak :muha:hem bu arada nexus one 2010'da çıkıp android 4.1'i alabiliyorsa neden 2010'da çıkan wp7'li cihazlar wp8 alamıyor :muha:o kadar stabil , o kadar hızlı dediğin sisteme madem wp7'li cihaz wp8'e güncellensin madem android yavaş neden nexus one 4.1'i alıp yağ gibi akıyordu :muha:nexusumun varsayılan klavyesi swype destekli ve cümleleride şakır şakır doğru buluyor ve bir gram kasma yok 95 oyu yüklü , kamerası gayet yeterli pil ömrü 12 saat dayanıyor oyun oynarsan 8 saat , play store'den önüne geleni yükledim bir tane bile virüs yok , dışarıdan oyun yüklenebiliyor ve oda büyük avantaj , wp8'de doya yöneticisi var ama rootsuz androiddeki gibi dolaşabiliyorsun , ve kök dizine ulaşma yok , androidde root at bitti , custom rom yüklenerbiliyor android'e destek kesilsede güncelleme alıyor , wp8'de destek bittim cihaz değiştirene kadar o cihaz güncellenemez , bir android telefonu 5-6 sene güncel tutabiliyorsun ama wp8'i en fazla 2 yıl. , nexuslar daha fazla dayanıyor bu arada o süreden :kıskıs:

System X

System X

Üye
telefon u düşüncen bilgisayarı değil ilk telefonda o özellikleri kim yaptı peki bilgisayarla telefonlar apayrı şeyler. microsoft yapsaydı madem ilk telefona , kardeşim yolun kapalı olsun , android kadar stabil sistem yok bu arada ben kullanıyorum ve o dandik wp'nden daha stabil , swype desteği symbian'da mı vardı :muha: :muha: , kardeşim güldürme yeter kaltıldım :muha: , o android'de yaşadığın sorunları kimse yaşamıyor ve buraya lumia kullanan biri geliyor ve o sprunları yaşadım diyor :zuhaha: :muha:
bilgisayarla neden apayrı şeymiş orasını anlamadım.windows phone Windows 8 ile aynı çekirdeği paylaşıyor.
hala andorid stabil diyorsun nihahaha andorid stabilliği unutturmuş size...
lumia kullanıyorsam elbetde bir nedeni var.telefon 36 ay güncelleme garantisi ile geliyor.bu yaz iki güncelleme alacak.
kısaca andorid ile karşılaştırırsak lumia black lumia cyan ve 2 tane de gdr güncellemesi 4 tane...olacak.kısaca andorid cihazımın üstüne 4 tane temiz bir fark atacak.daha 0.1 bile ilerlemedi andorid cihaz.
Windows phone hakkında hiçbir bilgin yok ne yazıkki...
o yüzden ne desem boş. ben adroidden kaçtım iostan kaçtım Windows phone...telefon 2 çekirdek 1gb rama sahip ama mükemmel yanları var.nokianın uygulamaları yeter...

Kerim.

Kerim.

Üye
Cevap yazmayın şuna lütfen:ah

• Beğen
The SLayeR

The SLayeR

Üye
Yaw brakin su cocugu takmayin

• Beğen
Tepkiler: avast ve .NeXuS.
The SLayeR

The SLayeR

Üye
adamla kafa buluyorum :D , adam kendini bir şey zannediyor adam 2.2 froyo kullanıyor , böle birşey demişti , bir uygulamayı arka plana atınca en baştan başlıyorsun demesinden belli o olay sadece 2.2'de vardı ki oda güncellemeyle çözüldü , klavye şişmeside 2.2'de vardı ama 2.3'le oda düzeldi ve 2.3 tüm cihazlara geldi 4.0'la android devrim yarattı işte. adam hala 2.2'nin kafasını yaşıyor , o zamanlar 2.2'nin zamanında wp diye birşey yoktu :kıskıs:neyse bende sıkıldım bu son mesajım olacak adam kendi kendine konuşsun :oke:

En dogrusu bu zaten

• Beğen
NEXUS

NEXUS

Üye
bundan sonra birşey yazarsa tartışma çıkarmaya çalışıyor ve yalan yanlış bilgi veriyor ve mesaj kasıyor diye şiakyet edeceğim :oke:

Takipçi Satın Al

Üst Alt