android'e swype desteği yıllar önce geldi

, nexusumun kendi klavyesi swype özellikli , android o senin dandik wp'nden daha stabil bunu bilmiş ol sen daha annenin memesinden süt içmeyi bırak öle buraya yaz geceleri altını ıslatan çocuk.bu arada bende wp8'i kullandım ve 20 oyuna sistem yavaşlamaya başladı , ve o wp8 bildireim çubuğunu nerden çaldı sanıyorsun ilk bildirim çuıbuğunu yapan kim

, mağazası desen berbat ötesi , internet explorer'ında takılmalar oluyor , bildirim geldiğinde kasmalara neden oluyor. wp8'in eksiklerini sayayımmı?ve senin dediğin gerçekler yalanlar mı yoksa

herkez biliyor android'in ne olduğunu şimdi daha fazla rezil olmadan burdan git.System X Birşey daha ileticem android 2008 yılından bu yana en tercih edilen sistem , wp ise 2010'da çıktı nokia ile anlaşmasa microsoft wp8'li cihaz çıkmıcak

hem bu arada nexus one 2010'da çıkıp android 4.1'i alabiliyorsa neden 2010'da çıkan wp7'li cihazlar wp8 alamıyor

o kadar stabil , o kadar hızlı dediğin sisteme madem wp7'li cihaz wp8'e güncellensin madem android yavaş neden nexus one 4.1'i alıp yağ gibi akıyordu

nexusumun varsayılan klavyesi swype destekli ve cümleleride şakır şakır doğru buluyor ve bir gram kasma yok 95 oyu yüklü , kamerası gayet yeterli pil ömrü 12 saat dayanıyor oyun oynarsan 8 saat , play store'den önüne geleni yükledim bir tane bile virüs yok , dışarıdan oyun yüklenebiliyor ve oda büyük avantaj , wp8'de doya yöneticisi var ama rootsuz androiddeki gibi dolaşabiliyorsun , ve kök dizine ulaşma yok , androidde root at bitti , custom rom yüklenerbiliyor android'e destek kesilsede güncelleme alıyor , wp8'de destek bittim cihaz değiştirene kadar o cihaz güncellenemez , bir android telefonu 5-6 sene güncel tutabiliyorsun ama wp8'i en fazla 2 yıl. , nexuslar daha fazla dayanıyor bu arada o süreden