Telefon Tavsiyesi Ios Mu ? Android Mi ? Windows Mu ?

Sponsorlu Bağlantılar

NEXUS

NEXUS

Üye
Biraz Eski konu ancak yinede yazayım :)

stabilite farkı artık eskide kaldı , alıcaksan nexus 5,4 ile iphone 5s,5,4s arasında karar ver ancak fiyat olarak nexus daha uygun :) güncelleme konusunda ne nexustan nede iphone'dan şüphe etme ikiside güncelleme veriyor çıktığı gibi , stabilite konusunda android gayet stabil , android'in stabilitesini ve hızını geliştiricilerin kurduğu arayüz ve uygulamaları yavaşlatıyor nexuslar saf android kullandığı için iphone lar kadar stabil ve hızlı herangi bir kasıntı olmaz :) , nexus'un ekranı iphone'dan daha büyük olmasıda avantaj ayriyetten android'e custom rom da yüklenebiliyor ve yüklediğinde yeni telefon almış gibi oluyorsun :) iphone'da böle bir şey yok , android'de destek kesilsede custom romlarla güncelleme yapabilirsin ama iphone'da destek kesilirse o cihaz güncellenemez :)

he bu arada nexuslar belirli bir yerden sonra kasmaz ben kullanıyorum nexus 4 :)
Kısaca;
Stabilite , Hız , Özgürlük , Kişileştirme , Uygulama zenginliği , Güncelleme Desteği , Uygun Fiyat = Nexus

Stabilite , Hız , Uygulama Zenginliği , Güncelleme Desteği = iPhoneveya nexus yerine htc'de alabilirsin veya sony :)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N ve musatfa17

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Wp

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Burak Altun

Burak Altun

Üye
Hepsinin birbirine göre avantajları ve dezavantajları var. Hangisi size en uygunsa en iyi "o" dur.

sasua42

sasua42

Üye
Windows phone a hiç sempati duymuyorum ben hiç de sevmiyorum hocam nokia yi bitiren şirkete

• Beğen
Tepkiler: BRKTNL
KayraBey

KayraBey

Üye
Java iyidir :D

• Beğen
Tepkiler: sasua42

MaxipmaN

Üye
para varsa ios daha kısıtlı ise 1000-1500gibi android

yaren_70

Üye
Arkadaşlar paranız varsa en iyisi İOS çünkü herkesin bildiği gibi beleş proğramları çok az. Ben parayla proğram almak istemiyorum deniyorsa android telefonları tavsiye ediyorum. Samsung telefonlar en iyisi.

NEXUS

NEXUS

Üye
Arkadaşlar paranız varsa en iyisi İOS çünkü herkesin bildiği gibi beleş proğramları çok az. Ben parayla proğram almak istemiyorum deniyorsa android telefonları tavsiye ediyorum. Samsung telefonlar en iyisi.
dediğin çok mantıksız beleş programları çok az demişsin bu kullanıcıya zarar veriyor buna rağmen en iyisi ios demişsin :D , android hem parayla program almıyorsun :) hemde daha ucuz ve en iyi telefonlar nexus sonra htc sonrada sony geliyor :oke:

sasua42

sasua42

Üye
Senin dedigin de çok mantıksız lg g2 htc one dan önce geliyor

ozakin70

ozakin70

Üye
Para varsa ıos mu;) pardonda şuanki Amiral androıdler ucuz mu ;) 2500 lira boru mu

• Beğen
Tepkiler: tempdroid, BRKTNL ve .NeXuS.
NEXUS

NEXUS

Üye
Para varsa ıos mu;) pardonda şuanki Amiral androıdler ucuz mu ;) 2500 lira boru mu
bencede ama 2500 liraa olsada htc harici kasmaya başlıyor zamanla en iyisi ucuz olan nexus 5 , htc one m8'ide inceledim bidaha nexus almassam htc alıcam tasarım ve hız olarak çok iyi :) , birde sony güzel ama arayüzü pek hoşuma gitmedi.

ozakin70

ozakin70

Üye
bencede ama 2500 liraa olsada htc harici kasmaya başlıyor zamanla en iyisi ucuz olan nexus 5 , htc one m8'ide inceledim bidaha nexus almassam htc alıcam tasarım ve hız olarak çok iyi :) , birde sony güzel ama arayüzü pek hoşuma gitmedi.
Doğru diyosun ıos un çalışma prensibine hiç lafım yok akıyo mübarek;) ama ben Androıdın serbestlıgıne bayılıyorum masaüstü PC gibi yani FREE;)

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
NEXUS

NEXUS

Üye
Doğru diyosun ıos un çalışma prensibine hiç lafım yok akıyo mübarek;) ama ben Androıdın serbestlıgıne bayılıyorum masaüstü PC gibi yani FREE;)
valla iosun stabilitesini androidli cihazda tek nexusta görürsün birde htc de :) android'in zaten en çok sevdiğim tarafı özgürlüğü :) , ios bildiğin kapalı kutu.

• Beğen
Tepkiler: ozakin70
System X

System X

Üye
en güzeli ikinci el bir lumia al hem güncelleme garantisi hem wp stabilliği 8.1 ile zaten gayet iyi gerçi beta ama olsun...
andoridlere milyar para yatırmadan randuman alamazsın apple desen bildiğin odun.

en iyisi Windows phone dur.

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper
NEXUS

NEXUS

Üye
en güzeli ikinci el bir lumia al hem güncelleme garantisi hem wp stabilliği 8.1 ile zaten gayet iyi gerçi beta ama olsun...
andoridlere milyar para yatırmadan randuman alamazsın apple desen bildiğin odun.

en iyisi Windows phone dur.
androidlere milyar para yatırmadan randuman alamazmısın :kıskıs: , nexus 5 1400 tl ve en stabil cihaz. nexus 4'te 1000 tl ve oda aynı şekilde en hızlısı ben kullanıyorum , ve güncelleme garantisi nexustada var :) , bu söylediklerinden tek katıldığım apple desen bildiğin odun lafı ve wp'ye stabil demen :)

System X

System X

Üye
androidlere milyar para yatırmadan randuman alamazmısın :kıskıs: , nexus 5 1400 tl ve en stabil cihaz. nexus 4'te 1000 tl ve oda aynı şekilde en hızlısı ben kullanıyorum , ve güncelleme garantisi nexustada var :) , bu söylediklerinden tek katıldığım apple desen bildiğin odun lafı ve wp'ye stabil demen :)
nexuslarda güncelleme dışı kalıyor artık
nexus cihazlarda tek bir cihaza bağlı kalmak şart.sanal tuşlu telefona kim para verir? ön kamera yok hafıza kartı yok
işe yaramayan andorid güncellemeleri ise ayrı bir konu.
ayrıca andorid hiç bir zaman Windows phone kadar stabil ve hızlı olamaz aynı şartlarda...
program yüklersin şişer...
Windows phoneda hangisini seçersen seç 500 liraya lumia 525 alınabilir mesela.
yada ikinci el lumia 920 925 felan.hafıza kartına telefon hafızasına istediğin kadar uygulama yükle şişmez.
hiç yoktan telefonun kalitesi var.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
NEXUS

NEXUS

Üye
nexus cihazlarda tek bir cihaza bağlı kalmak şart.sanal tuşlu telefona kim para verir? ön kamera yok hafıza kartı yok
ayrıca andorid hiç bir zaman Windows phone kadar stabil ve hızlı olamaz aynı şartlarda...
yada ikinci el lumia 920 925 felan.hafıza kartına telefon hafızasına istediğin kadar uygulama yükle şişmez.
ön kamera yok :zuhaha: :muha: :kıskıs: güldürme beni işe yaramaz mı :muha: , program yüklersin şişermi :kıskıs: , wp8 ve nexus aynı stabilitede nexusumda 95 oyun yüklü naber asıl bombayı ön kamera yok demenle patlatmışsın buradan belli :kıskıs: çok güldürdün akşam akşam allah senide güldürsün :kıskıs:güncelleme dışıda kalmıyor bu arada wp 8.1'i vermek zorundaydı daha zil sesi değiştirme bile yoktu tabi verecek ve işe yaramaz güncelleme'de yok , hepsinde telefon daha da hızlanıyor 95 oyun yüklü nexus 4'ümde telefonum yağ gib iakıyor naber , program yükleyipte şişmez android bu arada , artı sanal tuşlu telefona kim paramı verir :muha: , :zuhaha: , :muha: , :zuhaha: :kıskıs: o yüzden mi artık sony ve htc + lg gibi markalar sanal tuşlu telefon çıkarıyor üstüne üstlük sanal tuşu gizleme de var , çok güldürdün ya :zuhaha: ,i nexus 5'te ön kamera yokmuş :zuhaha: , :muha:artı tek telefona bağlı kalmak daha iyi değilmi , en azından senede bir telefon çıkıyor ve bölelikle yeni telefona geçme hissi uyandırmıyor öbür türlü çıkarıyor , nexus 4'üm var telefon yağ gib i95 oyun yüklü seninkinde acaba kaç tane yüklüdür :kıskıs:bilmediğini ön kamera yok demenden belliydi :kıskıs:

Kerim.

Kerim.

Üye
É
Güzel espri kardeş:D

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
Takipçi Satın Al

Üst Alt