note2 ile atamazsın ıphone alcanHavayla işimiz olsaydı note 2 alırıdm . Androidlerin hepsinde aynı sorun var galiba çok kasıyo
Biraz geç oldu ama yinede yazayım.
iOS, Android ve WP kullandım. iOS akıcıdır, sağlamdır, uygulama boldur. Android bi süre sonra kasar, kişiselleştirme boldur, uygulama boldur ama hepsi birbirinden vasattır. WP uygulama az ama yeterlidir. Ve en ufak takılma, lag yoktur. Ekranda ki canlı kutucuklar her geçen gün daha da aşık etmeye başladı beni WP ye. Ve şarj konusunda diğer iki işletim sistemine de 2 kat fark atabilir. Hava olsun diye alacaksan iOS, detaya inmek istiyosan Android, Şık görünüm ve telefonda gezinirken sıkılmak istemiyosan WP.
teşekkür ederim hocamhocam yorumunuzu beğenmek yetmedi yazmak istedim cok güzel açiklamissiniz iyi maxicepler

Note 2 ile mi hava atacaksın3 desen anlarim belki ama samsungla falan hava atilmaz. Al eline ip5s gör havanin kralini

tarzına uygun olanı al.bu şekilde sonuç almak zor iphone kasma olaylarından çok tavsiye edilir bende tavsiye edeyim hiç kullanmadım ama herkes diyorsa doğrudur bende s4 var bid erom olayını seviyorsan zaten uzun süre aynı romda kalmıyorsun öyle farklı romlar var ki yeni telefon almış gibi oluyorsun bende androidi tavsiye ederim Google ve iphone sırtı yere gelmez wphone un bir kaç yılı var daha onlarda kendini kabul ettirecektir iyasada ama hepsinden önemlisi arkadaşlarında verdır hepsine bi bak hangisi hoşuna giderse önce marka belirle sonra modele yönel benim için ana ekran olmaması özelleştirme eksikliği iphone ı elememe yetiyor ama kötüleme kral telefon o ayrı ama bana uymuyor bu örnekteki gibi önce kafana uyan marka sonrada model !!!!
Kesinlikle S4 derimŞu an bütçem S4 16 gblık ve İphone 4s 16 Gbliğa yetiyor sizce hangisi bana iphone 4s biraz eski kalıyor gibi geliyor ..
Şu an bütçem S4 16 gblık ve İphone 4s 16 Gbliğa yetiyor sizce hangisi bana iphone 4s biraz eski kalıyor gibi geliyor ..