Telefon Tavsiyesi Ios Mu ? Android Mi ? Windows Mu ?

Sponsorlu Bağlantılar

Haestrk

Haestrk

Üye
    Konu Sahibi
Havayla işimiz olsaydı note 2 alırıdm . Androidlerin hepsinde aynı sorun var galiba çok kasıyo

OnurErtas

OnurErtas

Üye
Note 2 ile mi hava atacaksın :D 3 desen anlarim belki ama samsungla falan hava atilmaz. Al eline ip5s gör havanin kralini

Cenqizhan.

Cenqizhan.

Üye
samsungun o b.ktan touchwiz arayuzunden dolayi bu kasmalar. abimin s3minide playerproda muzik dinliyordum ana ekrana doniyim dedim orta tusa bir bastim.yok boyle kasma. 10 saniyede zor toparlandi alet.mesela lg nexus 4 vb touchwiz arayuzu bulunmayan cihazlarda bu sorun pek bulunmaz.sonuc olarak android telefon alacagim zaman symbian belle launcheri yukleyip ole kullanacam cok hosuma gidiyor.uygulama destegide alsa hemen gidip s3 belle telefon alicam.bugunde nokia magazayi kapatacaklarini duydum. symbian artik tamamiyle õlü bir platformdur .

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
Haestrk

Haestrk

Üye
    Konu Sahibi
Büyüklüğü açısından demiştim :D

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN
Cenqizhan.

Cenqizhan.

Üye
o zaman 10 inclik tablet alin hat takin icine ;)

Haestrk

Haestrk

Üye
    Konu Sahibi
İphone iyi :D

sinan627

sinan627

Üye
Biraz geç oldu ama yinede yazayım. :D

iOS, Android ve WP kullandım. iOS akıcıdır, sağlamdır, uygulama boldur. Android bi süre sonra kasar, kişiselleştirme boldur, uygulama boldur ama hepsi birbirinden vasattır. WP uygulama az ama yeterlidir. Ve en ufak takılma, lag yoktur. Ekranda ki canlı kutucuklar her geçen gün daha da aşık etmeye başladı beni WP ye. Ve şarj konusunda diğer iki işletim sistemine de 2 kat fark atabilir. Hava olsun diye alacaksan iOS, detaya inmek istiyosan Android, Şık görünüm ve telefonda gezinirken sıkılmak istemiyosan WP.

hocam yorumunuzu beğenmek yetmedi yazmak istedim cok güzel açiklamissiniz iyi maxicepler

• Beğen
Tepkiler: Peocawe
Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
En çok içine sineni al şahsen ben en zengin olanı seviyorum yani Android'i gerçekten kısa zamanda çok iyi işler başardı.

• Beğen
Ricochet

Ricochet

Üye
hepsinide kullanmış biri olarak androidden şaşma derim.

• Beğen
Murdoc Massaka

Murdoc Massaka

Üye
ben iphone 5 kullanıyorum kafam rahat kasma takılma yok. Ayriyeten android gibi olmadıgı için arkadaşlara oyun atma yok. Olsa bile bluetooth güzelligi var. Tavsiyem ios.

turker10

turker10

Üye
bu şekilde sonuç almak zor iphone kasma olaylarından çok tavsiye edilir bende tavsiye edeyim hiç kullanmadım ama herkes diyorsa doğrudur bende s4 var bid erom olayını seviyorsan zaten uzun süre aynı romda kalmıyorsun öyle farklı romlar var ki yeni telefon almış gibi oluyorsun bende androidi tavsiye ederim Google ve iphone sırtı yere gelmez wphone un bir kaç yılı var daha onlarda kendini kabul ettirecektir iyasada ama hepsinden önemlisi arkadaşlarında verdır hepsine bi bak hangisi hoşuna giderse önce marka belirle sonra modele yönel benim için ana ekran olmaması özelleştirme eksikliği iphone ı elememe yetiyor ama kötüleme kral telefon o ayrı ama bana uymuyor bu örnekteki gibi önce kafana uyan marka sonrada model !!!!

• Beğen
Murdoc Massaka

Murdoc Massaka

Üye
bu şekilde sonuç almak zor iphone kasma olaylarından çok tavsiye edilir bende tavsiye edeyim hiç kullanmadım ama herkes diyorsa doğrudur bende s4 var bid erom olayını seviyorsan zaten uzun süre aynı romda kalmıyorsun öyle farklı romlar var ki yeni telefon almış gibi oluyorsun bende androidi tavsiye ederim Google ve iphone sırtı yere gelmez wphone un bir kaç yılı var daha onlarda kendini kabul ettirecektir iyasada ama hepsinden önemlisi arkadaşlarında verdır hepsine bi bak hangisi hoşuna giderse önce marka belirle sonra modele yönel benim için ana ekran olmaması özelleştirme eksikliği iphone ı elememe yetiyor ama kötüleme kral telefon o ayrı ama bana uymuyor bu örnekteki gibi önce kafana uyan marka sonrada model !!!!
tarzına uygun olanı al.

Haestrk

Haestrk

Üye
    Konu Sahibi
Şu an bütçem S4 16 gblık ve İphone 4s 16 Gbliğa yetiyor sizce hangisi bana iphone 4s biraz eski kalıyor gibi geliyor ..

partyhard

Üye
s4 ip4s'ten daha iyi

Haestrk

Haestrk

Üye
    Konu Sahibi
İkinci el 5s olur mu peki ?

Takipçi Satın Al

Üst Alt