Telefon Tavsiyesi Ios Mu ? Android Mi ? Windows Mu ?

Sponsorlu Bağlantılar

Artles

Artles

Üye
Bütçen yeterse mükemmel olur

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Üçüde artık muhteşem hepsini denedim . Android özgürlük ayfon kolaylık wp ise zarif hızlı

Mayk29

Mayk29

Üye
İOS

Haestrk

Haestrk

Üye
    Konu Sahibi
İphone 4s alsam yeni güncelleme çıktığında kaldırmaz . S4 alsam kazayla ekranı parçalasam 500 lira . Sizce hangisi ?

fuko08

fuko08

Üye
xperia z jbde kasiyor ? iphone 4s ios 7 de kasiyor ? kbmada iyi sallamissin . o donanimli bir cihazin kasmasi mumkun degil. iphone 4s e gelirsek hicbir kasma yapmiyor.ama 4de yapabilir dogru.androiddeki kapanma hatalarina gelirsek samsungun yaptigi touchwiz arayuzunden kaynaklaniyor.
Nediyon sen ya edebinle dursana seviyesiz. Kim sallıyor? Ne biliyon ki sen? Bir bilgin varsa konuş.

Cenqizhan.

Cenqizhan.

Üye
Nediyon sen ya edebinle dursana seviyesiz. Kim sallıyor? Ne biliyon ki sen? Bir bilgin varsa konuş.
seviyesiz sensin.bilip bilmeden konusuyorsun.xperia z gibi bir makina nasil kasabilir ? bilgim varda konusuyorum kullandikta biliyoz.iphone 3gs ios 6 da tas gibi calisiyor adam iphone 4s ios 7 de kasiyor diyor.Yav he.

hassan cingöz

hassan cingöz

Üye
Kardeşim android ve iosu bir araba olarak örnek göstereyim.misal ios bugatti, sana direksiyonu vermisler ama arabayı 4 yandan bağlamışlar.70 i geçmek için biraz para ödüyorsun :) .android ise lamborghini (model farketmez :) ) .direksiyonu sana vermişler ister son hız kullan ister yavaş. Tabi tehlikeleri virajları filan sen düşüneceksin.gelelim windows a..o da Ferrari olsun ama bu arabayı vermişler de seçenek fazla yok.dar bir sokağa koymuşlar istediğin yere gidemiyorsun..sonuç olarak biz symbiandan çok çekmiş milletiz.ve özgürlüğü severiz. Android candır bu konuda.dediğim gibi bunda da virajlardan kasıt :) .Uygulama yüklerken dikkat edilmeli.istenilen izinler filan dikkatlice okunmadan kabul edilmemelidir.yoksa telefon bi yerden uçar :)Ayrıca androidin tek sıkıntısı stabillik.fakat buna da çözümler üretilebiliyor.en azından ben fazla sorun yaşamadım. Ufak sorunlar olduysada sağolsun Maxicep ailesi yüz üstü bırakmadı :) .

• Beğen
Tepkiler: afsinbeyyy, B.A.R.O.N, H.TOGAN ve 4 diğerleri
>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Günde 2 kere kendini şarj ettirmese şugün gidip bir 5S alırım ama arkadaşımın yaşadığı sıkıntıları görünce alamıyorum.

Ayrıca bende 4s kullandım 7-8 ay şarj olayından çılgına döndüm ve sattım.

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Günde 2 kere kendini şarj ettirmese şugün gidip bir 5S alırım ama arkadaşımın yaşadığı sıkıntıları görünce alamıyorum.

Ayrıca bende 4s kullandım 7-8 ay şarj olayından çılgına döndüm ve sattım.
Bazilari yok diyo bazilari var diyo insan neye inanacak acaba?

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Bazilari yok diyo bazilari var diyo insan neye inanacak acaba?
Ne dediğini anlamadım ama benim için şarj olmadıktan sonra gelmiş geçmiş en iyi telefon olsa anlam ifade etmiyor. Ve şarj problemi denen şey 5s'te var. Sadece telefon olarak kullananları bilmiyorum ama.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N, .NeXuS. ve muhammettvurucu

MuratPlayer

Üye
Lumia 925 ve üstüne yönel forumda paylaştığım inceleme videosunu izle kararını ver.

Charles Bukowski

Charles Bukowski

Üye
Stabilite IOS gerçekten çok farklı.

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Ne dediğini anlamadım ama benim için şarj olmadıktan sonra gelmiş geçmiş en iyi telefon olsa anlam ifade etmiyor. Ve şarj problemi denen şey 5s'te var. Sadece telefon olarak kullananları bilmiyorum ama.
5s teki sarj sorunu icin bazi kullanicilar var diyor bazilari yok diyor. Siz gunluk ne yapiyosunuz

sasua42

sasua42

Üye
iOs iyidir stabildir her şekilde beklentini karşılar. Ama biraz sınırlıdır android bi cihazdan bilgisayardaki çoğu işini görürsün ama iosda biraz sınırlar seni müzik indiremezsin vb. Ama bana kalırsan ios işletim sistemli al hem değer kaybetmez kolay kolay hem pat diye satılır. Ama eger yok android alacagim diyorsanda HTC öneririm ben. Ama android değer kaybediyor s4 bile kaç paraya düştü bu sene al 2 bin liraya seneye zoran sat bin liraya gibi bir şey. Bana kalırsa ios tercih etmelisin.
Android nasıl değer kaybediyor kardesim android daha da yaygınlaşıyor ios değer kaybediyor şimdilik ha bir de android ios dan daha fazla reklam yapmış ve daha çok gelir etmiş
seviyesiz sensin.bilip bilmeden konusuyorsun.xperia z gibi bir makina nasil kasabilir ? bilgim varda konusuyorum kullandikta biliyoz.iphone 3gs ios 6 da tas gibi calisiyor adam iphone 4s ios 7 de kasiyor diyor.Yav he.
İphone 4s iso 7 de kasiyor kardesim abimde vardi ios 7.1 ile düzeldi biraz

• Beğen
Tepkiler: Adalı_009
BRKTNL

BRKTNL

Üye
Android'e top atsalar yıkılmaz bu saatten sonra :D Kimse uğraşamaz

• Beğen
Tepkiler: Adalı_009 ve sasua42
sasua42

sasua42

Üye