MaxipmaN
Üye
ikinci eli çok düşmemiştir sıfır daha mantıklı olurİkinci el 5s olur mu peki ?
ikinci eli çok düşmemiştir sıfır daha mantıklı olurİkinci el 5s olur mu peki ?
Nediyon sen ya edebinle dursana seviyesiz. Kim sallıyor? Ne biliyon ki sen? Bir bilgin varsa konuş.xperia z jbde kasiyor ? iphone 4s ios 7 de kasiyor ? kbmada iyi sallamissin . o donanimli bir cihazin kasmasi mumkun degil. iphone 4s e gelirsek hicbir kasma yapmiyor.ama 4de yapabilir dogru.androiddeki kapanma hatalarina gelirsek samsungun yaptigi touchwiz arayuzunden kaynaklaniyor.
seviyesiz sensin.bilip bilmeden konusuyorsun.xperia z gibi bir makina nasil kasabilir ? bilgim varda konusuyorum kullandikta biliyoz.iphone 3gs ios 6 da tas gibi calisiyor adam iphone 4s ios 7 de kasiyor diyor.Yav he.Nediyon sen ya edebinle dursana seviyesiz. Kim sallıyor? Ne biliyon ki sen? Bir bilgin varsa konuş.
.android ise lamborghini (model farketmez
) .direksiyonu sana vermişler ister son hız kullan ister yavaş. Tabi tehlikeleri virajları filan sen düşüneceksin.gelelim windows a..o da Ferrari olsun ama bu arabayı vermişler de seçenek fazla yok.dar bir sokağa koymuşlar istediğin yere gidemiyorsun..sonuç olarak biz symbiandan çok çekmiş milletiz.ve özgürlüğü severiz. Android candır bu konuda.dediğim gibi bunda da virajlardan kasıt
.Uygulama yüklerken dikkat edilmeli.istenilen izinler filan dikkatlice okunmadan kabul edilmemelidir.yoksa telefon bi yerden uçar
Ayrıca androidin tek sıkıntısı stabillik.fakat buna da çözümler üretilebiliyor.en azından ben fazla sorun yaşamadım. Ufak sorunlar olduysada sağolsun Maxicep ailesi yüz üstü bırakmadı
.Bazilari yok diyo bazilari var diyo insan neye inanacak acaba?Günde 2 kere kendini şarj ettirmese şugün gidip bir 5S alırım ama arkadaşımın yaşadığı sıkıntıları görünce alamıyorum.
Ayrıca bende 4s kullandım 7-8 ay şarj olayından çılgına döndüm ve sattım.
Ne dediğini anlamadım ama benim için şarj olmadıktan sonra gelmiş geçmiş en iyi telefon olsa anlam ifade etmiyor. Ve şarj problemi denen şey 5s'te var. Sadece telefon olarak kullananları bilmiyorum ama.Bazilari yok diyo bazilari var diyo insan neye inanacak acaba?
5s teki sarj sorunu icin bazi kullanicilar var diyor bazilari yok diyor. Siz gunluk ne yapiyosunuzNe dediğini anlamadım ama benim için şarj olmadıktan sonra gelmiş geçmiş en iyi telefon olsa anlam ifade etmiyor. Ve şarj problemi denen şey 5s'te var. Sadece telefon olarak kullananları bilmiyorum ama.
Android nasıl değer kaybediyor kardesim android daha da yaygınlaşıyor ios değer kaybediyor şimdilik ha bir de android ios dan daha fazla reklam yapmış ve daha çok gelir etmişiOs iyidir stabildir her şekilde beklentini karşılar. Ama biraz sınırlıdır android bi cihazdan bilgisayardaki çoğu işini görürsün ama iosda biraz sınırlar seni müzik indiremezsin vb. Ama bana kalırsan ios işletim sistemli al hem değer kaybetmez kolay kolay hem pat diye satılır. Ama eger yok android alacagim diyorsanda HTC öneririm ben. Ama android değer kaybediyor s4 bile kaç paraya düştü bu sene al 2 bin liraya seneye zoran sat bin liraya gibi bir şey. Bana kalırsa ios tercih etmelisin.
İphone 4s iso 7 de kasiyor kardesim abimde vardi ios 7.1 ile düzeldi birazseviyesiz sensin.bilip bilmeden konusuyorsun.xperia z gibi bir makina nasil kasabilir ? bilgim varda konusuyorum kullandikta biliyoz.iphone 3gs ios 6 da tas gibi calisiyor adam iphone 4s ios 7 de kasiyor diyor.Yav he.
Şarj sorunu yok diyenler alo demek için kullanan arkadaşlardır.5s teki sarj sorunu icin bazi kullanicilar var diyor bazilari yok diyor. Siz gunluk ne yapiyosunuz

Aynen 5s çabuk bitiyor bana lg g2 en aşağı 20 saat gidiyor. 5s 8 saat civarıŞarj sorunu yok diyenler alo demek için kullanan arkadaşlardır.![]()